LIVE!

Η Γουίλοου Σμιθ θα κλειστεί σε ένα κουτί για 24 ώρες έξω από το MOCA - Μαζί με τον φίλο της

Η Γουίλοου Σμιθ θα κλειστεί σε ένα κουτί για 24 ώρες έξω από το MOCA - Μαζί με τον φίλο της Facebook Twitter
1

Η Γουίλοου Σμιθ θα περάσει 24 ώρες κλεισμένη σε ένα κουτί μαζί με τον φίλο της για να εκφράσουν το άγχος τους, που χαρακτήρισαν ως «επιδημία».

Η 18χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια καλλιτεχνική περφόρμανς, στο πλαίσιο της οποίας θα κλειστεί για 24 ώρες σε ένα κουτί που θα βρίσκεται έξω από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες, έχοντας μαζί τον σύντροφό της, Τάιλερ Κόουλ. 

Η Γουίλοου αποκάλυψε πως ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του μαζί με επτά ακόμη άτομα στην συντριβή του ελικοπτέρου τον Ιανουάριο ήταν αυτό που ενέπνευσε την περφόρμανς.

«Είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη και θα μπορούσαν να συμβεί το παραμικρό, όπως αυτό που έγινε με τον Κόμπι. Ηταν πραγματικά μαχαίρι στην καρδιά. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Και πιστεύω πως όλοι φοβούνται μην γνωρίζοντας τι θα συμβεί στο μέλλον, μην γνωρίζοντας αν είσαι στο σωστό δρόμο, αν κάνεις σωστές επιλογές», ανέφερε μιλώντας στους LA Times. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A FREE <24hr experience> by @theanxiety X #geffencontemporary ‼️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) στις


Όπως εξήγησε, ο λόγος που το κάνει είναι το άγχος. «Το κάνω επειδή εμπνεύστηκα από αυτήν την ιδέα και βλέπω πως το άγχος γύρω μου είναι μια επιδημία και ο κόσμος δεν μιλάει γι' αυτό. Θα ευαισθητοποιήσει και θα ρίξει φως στο σκοτάδι, οπότε δεν έχει σημασία αν δεν σου αρέσει», πρόσθεσε. «Σκεφτήκαμε πως θα είχε ενδιαφέρον αν ενσαρκώναμε αυτή την εμπειρία. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεν θεωρούμε πως πρόκειται για ΤΗΝ εμπειρία. Απλώς έτσι θα εκφράσουμε εμείς την προσωπική μας εμπειρία με όλο αυτό», ανέφερε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@existentialcrisisboy and I started a band. Our debut single “Hey You!” drops this Friday. Follow <@theanxiety> for updates.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) στις

Εκτός από ζευγάρι, η Γουίλοου με τον Τάιλερ είναι επίσης μουσικό ντουέτο με το όνομα The Anxiety και σκοπεύουν μετά την 24ωρη περφόρμανς να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ.

Οι δυο τους σχεδιάζουν να περάσουν από τρεις ώρες σε οκτώ συναισθήματα: παράνοια, οργή, θλίψη, απάθεια, ευφορία, έντονο ενδιαφέρον, συμπόνοια και αποδοχή. Ωστόσο τονίζει πως οι φανς δεν θα πρέπει να περιμένουν λόγια. «Μπορεί να μουγκρίζουμε ή να ουρλιάζουμε- θα είναι πολύ πρωτόγονο», ανέφερε.

Τους επισκέπτες θα χωρίζει από το ζευγάρι ένας γυάλινος τοίχος, αλλά οι τρεις υπόλοιπες πλευρές του κουτιού θα είναι από καμβά, πάνω στον οποίο οι Γουίλοου και Τάιλερ σκοπεύουν να γράφουν και να ζωγραφίζουν.

Πολιτισμός
1

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΠΕΛΑ ΣΙΞΤΙΝΑ ΜΙΧΑΗΛ ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΑΤΙΚΑΝΟ

Πολιτισμός / Καπέλα Σιξτίνα: Η τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου υπέστη ζημιές από ανθρώπινο ιδρώτα

Περίπου 30 συντηρητές χρησιμοποιούν ελαφρύ ιαπωνικό χαρτί εμποτισμένο με απεσταγμένο νερό για να αφαιρέσουν απαλά και να απορροφήσουν την πατίνα του έργου, σε ένα πρόγραμμα που αναμένεται να διαρκέσει τρεις μήνες
THE LIFO TEAM
ΤΑΤΟΪ ΠΡΩΗΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ

Πολιτισμός / Τατόι: Προχωρά η έκθεση στο Ανάκτορο του πρώην Βασιλικού Κτήματος μετά το «ναι» του Συμβουλίου Μουσείων

Η υπουργός Πολιτισμού αναφέρει πως η ταχεία πρόοδος στην τεκμηρίωση των κινητών αντικειμένων από τις Συλλογές Τατοΐου κατέστησε αναγκαίο τον εμπλουτισμό και την τροποποίηση της αρχικής μελέτης, προκειμένου να αποτυπωθεί με μεγαλύτερη πληρότητα η σημασία των ευρημάτων
THE LIFO TEAM
Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε βίντεο με πολεμικό μήνυμα

Πολιτισμός / «Μη χρησιμοποιείτε τη μουσική μου, διεστραμμένοι»: Η Kesha καταγγέλλει τον Λευκό Οίκο για χρήση του “Blow” σε πολεμικό βίντεο

Η Kesha κατήγγειλε τον Λευκό Οίκο για τη χρήση του τραγουδιού της “Blow” σε βίντεο με στρατιωτικό περιεχόμενο στο TikTok, χαρακτηρίζοντας το μήνυμα «αηδιαστικό και απάνθρωπο».
THE LIFO TEAM
Σύγχρονος χορός ανάμεσα στην ιστορία και το TikTok: Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη

Πολιτισμός / Το «Dance Reflections» επιστρέφει στη Νέα Υόρκη (και μαζί του ένας Έλληνας)

Το φεστιβάλ «Dance Reflections» της Van Cleef & Arpels επιστρέφει στη Νέα Υόρκη με ιστορικές αναβιώσεις και σύγχρονες πρεμιέρες, μεταξύ των οποίων και το «Mycelium» του καταξιωμένου Έλληνα χορογράφου Χρήστου Παπαδόπουλου.
THE LIFO TEAM
Η εμφάνιση του Jim Carrey στα César έγινε viral θεωρία συνωμοσίας — Τι απαντούν διοργάνωση και εκπρόσωποι

Πολιτισμός / Η εμφάνιση του Jim Carrey στα César έγινε viral θεωρία συνωμοσίας — Τι απαντούν διοργάνωση και εκπρόσωποι

Ο Jim Carrey βρέθηκε στο επίκεντρο viral θεωριών συνωμοσίας μετά την εμφάνισή του στα βραβεία César στο Παρίσι, με χρήστες στα social media να υποστηρίζουν ότι στη σκηνή βρέθηκε σωσίας. Η διοργάνωση και ο εκπρόσωπος του ηθοποιού διέψευσαν επισήμως τις φήμες, επιβεβαιώνοντας ότι η παρουσία του ήταν αυθεντική και προγραμματισμένη εδώ και μήνες.
THE LIFO TEAM
«Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Διεθνή / «Το φως μπαίνει στο κάδρο»: Πώς αντιδρούν οι Ιρανοί κινηματογραφιστές της διασποράς στον θάνατο του Χαμενεΐ

Ιρανοί σκηνοθέτες και δημιουργοί της διασποράς τοποθετούνται δημόσια μετά τον θάνατο του Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, μιλώντας για «το τέλος ενός 47χρονου εφιάλτη», αλλά και για την αβεβαιότητα που ακολουθεί. Δηλώσεις, ανοιχτές επιστολές και αναρτήσεις στα social media φωτίζουν τη σύνθετη στάση της ιρανικής πολιτισμικής κοινότητας απέναντι στις εξελίξεις.
THE LIFO TEAM
ΝΟΤΙΑ ΚΟΡΕΑ ΚΙΝΗΜΑΤΓΡΑΦΟΣ ΚΑΝΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕ

Πολιτισμός / Οκτώ στιγμές που ο νοτιοκορεάτικoς κινηματογράφος κατέκτησε τη μεγάλη οθόνη

Η επιλογή του Park Chan-wook στην προεδρία της κριτικής επιτροπής αναδεικνύει την ηχηρή παρουσία της Νότιας Κορέας στο φεστιβάλ των Καννών και φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις ταινίες που ξεχώρισαν
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Πείτε με παλιομοδιτη, άτεχνο, κτλ, άλλα όλο αυτό το performance art, που ο καθένας κάνει, οτι του κατεβεί στο κεφάλι και το βαφτίζει τέχνη, έμενα αφενός με έχει κουράσει, αφετέρου θεωρώ οτι είναι ύβρις στις πιο παραδοσιακές μορφές τέχνης.