Η Γουίλοου Σμιθ θα κλειστεί σε ένα κουτί για 24 ώρες έξω από το MOCA - Μαζί με τον φίλο της

Η Γουίλοου Σμιθ θα κλειστεί σε ένα κουτί για 24 ώρες έξω από το MOCA - Μαζί με τον φίλο της Facebook Twitter
1

Η Γουίλοου Σμιθ θα περάσει 24 ώρες κλεισμένη σε ένα κουτί μαζί με τον φίλο της για να εκφράσουν το άγχος τους, που χαρακτήρισαν ως «επιδημία».

Η 18χρονη κόρη του Γουίλ Σμιθ αποφάσισε να συμμετάσχει σε μια καλλιτεχνική περφόρμανς, στο πλαίσιο της οποίας θα κλειστεί για 24 ώρες σε ένα κουτί που θα βρίσκεται έξω από το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης του Λος Άντζελες, έχοντας μαζί τον σύντροφό της, Τάιλερ Κόουλ. 

Η Γουίλοου αποκάλυψε πως ο τραγικός θάνατος του Κόμπι Μπράιαντ και της 13χρονης κόρης του μαζί με επτά ακόμη άτομα στην συντριβή του ελικοπτέρου τον Ιανουάριο ήταν αυτό που ενέπνευσε την περφόρμανς.

«Είμαστε σε αυτόν τον πλανήτη και θα μπορούσαν να συμβεί το παραμικρό, όπως αυτό που έγινε με τον Κόμπι. Ηταν πραγματικά μαχαίρι στην καρδιά. Κάθε στιγμή είναι πολύτιμη. Και πιστεύω πως όλοι φοβούνται μην γνωρίζοντας τι θα συμβεί στο μέλλον, μην γνωρίζοντας αν είσαι στο σωστό δρόμο, αν κάνεις σωστές επιλογές», ανέφερε μιλώντας στους LA Times. 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

A FREE <24hr experience> by @theanxiety X #geffencontemporary ‼️‼️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) στις


Όπως εξήγησε, ο λόγος που το κάνει είναι το άγχος. «Το κάνω επειδή εμπνεύστηκα από αυτήν την ιδέα και βλέπω πως το άγχος γύρω μου είναι μια επιδημία και ο κόσμος δεν μιλάει γι' αυτό. Θα ευαισθητοποιήσει και θα ρίξει φως στο σκοτάδι, οπότε δεν έχει σημασία αν δεν σου αρέσει», πρόσθεσε. «Σκεφτήκαμε πως θα είχε ενδιαφέρον αν ενσαρκώναμε αυτή την εμπειρία. Καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για πολύ ευαίσθητο θέμα. Δεν θεωρούμε πως πρόκειται για ΤΗΝ εμπειρία. Απλώς έτσι θα εκφράσουμε εμείς την προσωπική μας εμπειρία με όλο αυτό», ανέφερε η ίδια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

@existentialcrisisboy and I started a band. Our debut single “Hey You!” drops this Friday. Follow <@theanxiety> for updates.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ∴ WILLOW ∴ (@willowsmith) στις

Εκτός από ζευγάρι, η Γουίλοου με τον Τάιλερ είναι επίσης μουσικό ντουέτο με το όνομα The Anxiety και σκοπεύουν μετά την 24ωρη περφόρμανς να κυκλοφορήσουν το πρώτο τους άλμπουμ.

Οι δυο τους σχεδιάζουν να περάσουν από τρεις ώρες σε οκτώ συναισθήματα: παράνοια, οργή, θλίψη, απάθεια, ευφορία, έντονο ενδιαφέρον, συμπόνοια και αποδοχή. Ωστόσο τονίζει πως οι φανς δεν θα πρέπει να περιμένουν λόγια. «Μπορεί να μουγκρίζουμε ή να ουρλιάζουμε- θα είναι πολύ πρωτόγονο», ανέφερε.

Τους επισκέπτες θα χωρίζει από το ζευγάρι ένας γυάλινος τοίχος, αλλά οι τρεις υπόλοιπες πλευρές του κουτιού θα είναι από καμβά, πάνω στον οποίο οι Γουίλοου και Τάιλερ σκοπεύουν να γράφουν και να ζωγραφίζουν.

Πολιτισμός
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Πολιτισμός / Αίγυπτος: Ανοικτός για το κοινό ένας από τους πιο εμβληματικούς τάφους Φαραώ στην Κοιλάδα των Βασιλέων

Σκαλισμένος βαθιά μέσα στον βράχο, ο τάφος του Αμενχοτέπ Γ΄ δεσπόζει ξανά μετά από 20 χρόνια, στη δυτική όχθη του Νείλου - Τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του
LIFO NEWSROOM
Το «This That Keeps On» του Δημήτρη Παπαϊωάννου καταχειροκροτήθηκε στο Ηρώδειο

Πολιτισμός / Το «This That Keeps On» του Δημήτρη Παπαϊωάννου καταχειροκροτήθηκε στο Ηρώδειο

Τριάντα χορευτές και ηθοποιοί ζωντάνεψαν επί σκηνής τα υβριδικά πλάσματά του, ενεργοποιώντας τον χώρο με το μοναδικό του ύφος που τον έχει καθιερώσει ως έναν από τους πιο επιδραστικούς δημιουργούς της εποχής μας
LIFO NEWSROOM
Βραβεία Νόμπελ: Ο Τραμπ ρίχνει τη σκιά του στη διοργάνωση - Προειδοποιήσεις για την ακαδημαϊκή ελευθερία

Πολιτισμός / Βραβεία Νόμπελ: Ο Τραμπ «ρίχνει τη σκιά του» στον θεσμό - Προειδοποιήσεις για την ακαδημαϊκή ελευθερία

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εισαγάγει ή προτείνει μια σειρά από μέτρα, τα οποία οι επικριτές υποστηρίζουν ότι θα εμποδίσουν την εκπαίδευση και την επιστημονική έρευνα
LIFO NEWSROOM
2o Sex Positive Festival: Ένα τριήμερο για τη σεξουαλική απελευθέρωση στην Αθήνα

Πολιτισμός / 2o Sex Positive Festival: Ένα τριήμερο για τη σεξουαλική απελευθέρωση στην Αθήνα

Με κοινοτικό χαρακτήρα και χωρίς κερδοσκοπικό προσανατολισμό, η διοργάνωση βασίζεται στη συλλογική εργασία και στην ελεύθερη συνεισφορά των συμμετεχόντων, ώστε να παραμείνει ανοιχτή σε όλους ανεξαρτήτως εισοδήματος
LIFO NEWSROOM
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ τιμώμενη καλεσμένη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Πολιτισμός / Η Ιζαμπέλ Ιπέρ τιμώμενη καλεσμένη στο 66ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης

Η διάσημη Γαλλίδα ηθοποιός θα προλογίσει αρκετές από τις ταινίες του αφιερώματος στην καριέρα της, ενώ θα δώσει και masterclass αφιερωμένο στις διαφορές μεταξύ θεατρικής και κινηματογραφικής ερμηνείας
LIFO NEWSROOM
Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Πολιτισμός / Φαλλοί πέντε μέτρων και όργια σκελετών: Η Μαρίνα Αμπράμοβιτς στο πιο τολμηρό έργο της

Η παράσταση αντλεί υλικό από λαϊκές παραδόσεις και αρχέγονες τελετουργίες των Βαλκανίων, οι οποίες όπως λέει, «εμπλέκουν το σώμα, το πέος και τον κόλπο σε διαφορετικές μορφές»
LIFO NEWSROOM
ΣΤΙΒΕΝ ΚΙΝΓΚ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΒΙΒΛΙΑ

Πολιτισμός / Οι ΗΠΑ σε περίοδο λογοκρισίας: ο Στίβεν Κινγκ «πρωταγωνιστεί» στις απαγορεύσεις βιβλίων

Οι πολιτείες που πρωτοστατούν στη λογοκρισία είναι η Φλόριντα, το Τέξας και το Τενεσί, οι οποίες ευθύνονται για περίπου το 80 % των καταγεγραμμένων απαγορεύσεων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Πείτε με παλιομοδιτη, άτεχνο, κτλ, άλλα όλο αυτό το performance art, που ο καθένας κάνει, οτι του κατεβεί στο κεφάλι και το βαφτίζει τέχνη, έμενα αφενός με έχει κουράσει, αφετέρου θεωρώ οτι είναι ύβρις στις πιο παραδοσιακές μορφές τέχνης.