Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: Νομίζω ότι το «The Crown» πρέπει να τελειώσει πια

Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: Νομίζω ότι το «The Crown» πρέπει να τελειώσει πια Facebook Twitter
Φωτ.: Netflix
0

Το «The Crown» πρέπει να σταματήσει λέει η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σε συνέντευξή της στον Guardian.

Η ηθοποιός εκτιμά ότι η τηλεοπτική σειρά The Crown, που περιβάλλεται στο Netflix πρέπει να σταματήσει καθώς δεν εξυπηρετεί πια το ιστορικό δράμα.

Η ηθοποιός, η οποία υποδύθηκε την πριγκίπισσα Μαργαρίτα, την νεότερη αδελφή της βασίλισσας Ελισάβετ, στην τρίτη και τέταρτη σεζόν της σειράς του Netflix, ανέλαβε τον ρόλο από την προκάτοχό της Βανέσα Κίρμπι.

Η 5η σεζόν του «The Crown» άρχισε να προβάλλεται τον Νοέμβριο του 2022 και ανέδειξε τα πιο σημαντικά συμβάντα της βασιλικής οικογένειας κατά την περίοδο του 1990.

Τον ρόλο της Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σε αυτή τη σεζόν ανέλαβε η Λέσλι Μάνβιλ.

«Θα πρέπει να είμαι προσεκτική εδώ, αλλά δεν νομίζω ότι η παραγωγή πρέπει να συνεχίσει» είπε η ηθοποιός σε ερώτηση για την συνέχεια του The Crown.

«Παίζω σε αυτό και αγαπώ τα επεισόδια αλλά τώρα πια είναι πολύ διαφορετικά. Όταν ξεκίνησε να προβάλλεται το The Crown, ήταν ένα ιστορικό δράμα και τώρα πέφτει πάνω στο παρόν. Αλλά αυτό εξαρτάται από την παραγωγή» είπε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ.

Ερωτώμενη δε για το «Spare» του πρίγκιπα Χάρι είπε ότι «Δεν θέλω να συμβάλλω στο όλο θέμα. Είναι περίπλοκο και θα βγω εκτός. Και νομίζω ότι στο θέμα έχει δοθεί πολύ προσοχή».

Αν και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ θεωρεί ότι η σειρά του Netflix πρέπει να τελειώσει, η τηλεοπτική σειρά συνεχίζει για 6η και τελευταία σεζόν, σύμφωνα με πληροφορίες, η οποία θα καλύπτει χρονικά τα τέλη του '90 και τις αρχές του 2000.

Έλενα Μπόναμ Κάρτερ περί δήλωσης αποποίησης ευθύνης του The Crown

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ εκφράζει μία όχι και τόσο θετική άποψη για το μέλλον του The Crown.

Το 2021 είχε ταχθεί κατά της τηλεοπτικής σειράς για το αν το Netflix θα πρέπει να βγάλει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης για τη σειρά, που θα λέει στους θεατές ότι πρόκειται για ιστορική μυθοπλασία. 

Οι πρόσφατες σεζόν του The Crown, δέχτηκαν αντιδράσεις και έντονο έλεγχο από την οικογένεια και τους φίλους της βρετανική βασιλικής οικογένειας, για τη δραματοποίηση των γεγονότων, κυρίως σε ό,τι αφορά στον τοξικό γάμο μεταξύ της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του τότε, πρίγκιπα Καρόλου.

Ο βρετανός πολιτικός Oliver Dowden προέτρεψε δε, το Netflix να προσθέσει μια δήλωση αποποίησης ευθύνης, με την Έλενα Μπόναμ Κάρτερ να συμφωνεί αργότερα και να λέει ότι η παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς έχει «ηθική ευθύνη» να το κάνει.  

«Είναι δραματοποιημένη σειρά» είπε η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ σε ένα podcast για το The Crown. 

«Το πιστεύω ακράδαντα αυτό γιατί θεωρώ ότι έχουμε ηθική υποχρέωση να πούμε: μισό λεπτό παιδιά, αυτό δεν είναι δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ, κάνουμε δραματική σειρά. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα» είπε.

Αυτή την εποχή στο Netflix προβάλλεται η 5η σεζόν του «The Crown» ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η έναρξη της 6ης σεζόν.

Με πληροφορίες του Variety/Guardian
 

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πολιτισμός / Η «οικία Κοκοβίκου» μετατρέπεται σε χώρο προβολής ταινιών του ελληνικού κινηματογράφου

Πρόκειται για το σπίτι του Αντωνάκη και της Ελενίτσας στην ταινία «Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα» - Tο κτήριο, σε ερειπιώδη κατάσταση σήμερα, έχει χαρακτηριστεί ως ιστορικό διατηρητέο μνημείο με τον περιβάλλοντα χώρο του, διότι αποτελεί εξαιρετικό δείγμα Αθηναϊκού σπιτιού
LIFO NEWSROOM
Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM