Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχεται πως παρακολουθεί το ‘The Crown’ του Netflix - «Κάνω και fact-checking»

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχεται πως παρακολουθεί το ‘The Crown’ του Netflix - «Κάνω και fact-checking» Facebook Twitter
Φωτ.: CBS
0

Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχτηκε πως παρακολουθεί την επιτυχία τού Netflix «Το Στέμμα», υποστηρίζοντας μάλιστα πως κάνει και fact-checking στη σειρά για τη βασιλική οικογένεια. 

Σε συνέντευξή του στο The Late Show with Stephen Colbert χθες, Τρίτη, ο δούκας του Σάσεξ σχολίασε την πολυσυζητημένη δραματική σειρά, όταν ρωτήθηκε αν «το'χει παρακάνει» με κάποια σειρά τον τελευταίο καιρό. 

Απαντώντας θετικά, ρωτήθηκε στη συνέχεια αν το The Crown ήταν μία από τις σειρές με τις οποίες έχει «κολλήσει». 

Ο συγγραφέας του Spare απάντησε πως «ναι, έχω παρακολουθήσει αρκετά επεισόδια του Τhe Crown, από τα παλιότερα, αλλά και τα πιο πρόσφατα». 

Μάλιστα, στην ερώτηση του Στίβεν Κολμπέρτ αν κάνει επαλήθευση των γεγονότων που προβάλλονται στη σειρά, ο 38χρονος παραδέχτηκε πως ναι, κάνει fact-checking, «το οποίο, παρεμπιπτόντως, είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο είναι τόσο σημαντικό να επιβεβαιώνεται η ιστορία» τόνισε, δείχνοντας την αυτοβιογραφία του που κυκλοφόρησε χθες. 

Ήταν η τελευταία από τις πολλές συνεντεύξεις που έχει δώσει ο «έκπτωτος» πρίγκιπας στο πλαίσιο προώθησης του νέου του βιβλίου όπου περιγράφει γλαφυρά τις σχέσεις του με τους γονείς, αλλά και τον αδερφό του, αλλά και την κατάσταση στη βασιλική οικογένεια. 

Στα αποσπάσματα που προηγήθηκαν της κυκλοφορίας τού Spare, όπου αποκαλύπτονται παρασκήνια και κόντρες, ο Χάρι εξηγεί γιατί σε όλη του τη ζωή νιώθει «εφεδρικός» ή «ρεζέρβα» όπως είναι ο τίτλος τής ελληνικής έκδοσης του βιβλίου του. 

Με πληροφορίες από PageSix

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Διεθνή / ΗΠΑ: 53 χρόνια κάθειρξη στον άνδρα που δολοφόνησε 6χρονο Παλαιστίνιο σε έγκλημα μίσους

Σύμφωνα με την εισαγγελία, κίνητρο του δράστη ήταν η θρησκευτική τους ταυτότητα και η σύνδεσή τους με τη Γάζα, σε μια πράξη ωμής εκδίκησης λόγω της σύρραξης Ισραήλ-Χαμάς
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Διεθνή / Η Ρωσία δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στο Σούμι της Ουκρανίας – Νέες επιχειρήσεις στα σύνορα

Η Ρωσία συνεχίζει να δημιουργεί «ζώνη ασφαλείας» στα σύνορα με την ουκρανική περιφέρεια Σούμι, την ώρα που ουκρανικές αρχές ανησυχούν για νέα εισβολή - Γκρίζα ζώνη τέσσερα χωριά
LIFO NEWSROOM