«Παρενοχλούν την Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα»

«Παρενοχλούν την Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα» Facebook Twitter
0

Τα μμε παρενοχλούν τη Μέγκαν Μαρκλ όπως ακριβώς έκαναν με την πριγκίπισσα Νταϊάνα, η οποία σκοτώθηκε σε τροχαίο ενώ την καταδίωκαν παπαράτσι, δήλωσε ο Τζορτζ Κλούνεϊ, φίλος της 37χρονης δούκισσας του Σάσεξ.

Ο Κλούνεϊ και η σύζυγός του Αμάλ παρέστησαν στον γάμο της Μέγκαν με τον πρίγκιπα Χάρι, τον περασμένο Μάιο, μετά τον οποίο η αμερικανίδα σταρ εντάχθηκε στη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Η δούκισσα του Σάσεξ περιμένει το πρώτο της παιδί, κάτι που έχει ήδη εντείνει το τεράστιο ενδιαφέρον των μμε.

«Την κυνηγούν παντού. Η Μέγκαν Μαρκλ καταδιώκεται και διασύρεται. Είναι μια γυναίκα έγκυος επτά μηνών που καταδιώκεται και διασύρεται όπως ακριβώς η Νταϊάνα, η ιστορία επαναλαμβάνεται», είπε ο Κλούνεϊ στο αυστραλιανό περιοδικό WHO.

«Παρενοχλούν την Μέγκαν Μαρκλ όπως την Νταϊάνα» Facebook Twitter

Το περασμένο Σαββατοκύριακο ορισμένα μμε δημοσίευσαν λεπτομέρειες από μια προσωπική επιστολή --όπως ανέφεραν-- που έστειλε η Μέγκαν στον πατέρα της.

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο θλιβερό είναι αυτό», είπε ο Κλούνεϊ. «Και μόνο που τους βλέπεις να δημοσιοποιούν μια επιστολή μιας κόρης προς τον πατέρα της... η Μέγκαν υφίσταται άδικη μεταχείριση, θεωρώ πως αυτό είναι ανεύθυνο, με αφήνει κατάπληκτο».

Τον Ιανουάριο, πέντε στενοί φίλοι της Μέγκαν μιλώντας στο περιοδικό People τόνισαν ότι η δούκισσα αντιμετώπισε ψέματα και αναλήθειες και ένα γενικευμένο μπούλινγκ και ότι ίδιοι ανησυχούν για το πώς μπορεί να επηρεάσει αυτή η κατάσταση την ίδια και το μωρό της.

Το 2016, λίγο μετά τη δημοσιοποίηση της σχέσης τους, ο πρίγκιπας Χάρι εξέδωσε μια σπάνια ανακοίνωση επικρίνοντας τα μμε για παρείσφρηση στην ιδιωτική ζωή της Μέγκαν, λέγοντας ότι η ίδια υπέστη κύμα κακοποίησης και παρενόχλησης"από τον Τύπο.

Ο Χάρι και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπας Ουίλιαμ, δεύτερος στη σειρά διαδοχής στον θρόνο, είχαν μια τεταμένη σχέση με τον Τύπο από τότε που η μητέρα τους πρίγκιπα Νταϊάνα σκοτώθηκε σε τροχαίο στο Παρίσι το 1997, ενώ την κυνηγούσαν παπαράτσι που επέβαιναν σε μοτοσικλέτες.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Πολιτισμός / Αναλύθηκε το αρχαιότερο γονιδίωμα της Αρχαίας Αιγύπτου: Τι αποκαλύπτει για την καταγωγή των πρώτων Αιγυπτίων

Για πρώτη φορά, επιστήμονες κατόρθωσαν να αποκωδικοποιήσουν το πλήρες DNA ενός ανθρώπου που έζησε στις απαρχές της αιγυπτιακής πολιτισμικής ιστορίας, φέρνοντας στο φως εκπλήξεις για τις γενετικές καταβολές των πρώτων κατοίκων της κοιλάδας του Νείλου
LIFO NEWSROOM
Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Δεινόσαυροι, Πολ Νιούμαν και Κριστιάν Κλαβιέ από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα προσθήκη στο franchise του Jurassic World, η επανέκδοση του «Cool Hand Luke» και μια κωμωδία με τον δημοφιλή Γάλλο κωμικό ξεχωρίζουν από το κινηματογραφικό πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Πολιτισμός / Οδύσσεια: «Αψήφησε τους θεούς» - Η πρώτη αφίσα της ταινίας του Κρίστοφερ Νόλαν

Με φόντο, στο κάτω μέρος, το κεφάλι ενός αρχαιοελληνικού αγάλματος η λιτή αφίσα συνοδεύεται από το σύνθημα «Αψήφησε τους Θεούς» τονίζοντας μαζί με τον τίτλο και το όνομα του σκηνοθέτη ότι η ταινία γυρίστηκε «εξ ολοκλήρου με κάμερες IMAX»
LIFO NEWSROOM