«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της

«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
H Mέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της Τόμας πριν τη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι και τη ρήξη
0

Το περιεχόμενο μιας επιστολής που έγραψε Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της αμέσως μετά τον γάμο της αποκαλύπτεται για πρώτη φορά σήμερα και η Δούκισσα εμφανίζεται στο γράμμα να ζητά από τον πατέρα της να σταματήσει να της προκαλεί «πόνο».

Η ύπαρξη της επιστολής έγινε γνωστή την περασμένη εβδομάδα, αφού πέντε στενοί φίλοι της Μαρκλ έδωσαν ανώνυμες συνεντεύξεις σε ένα αμερικανικό περιοδικό.

Είπαν ότι η Δούκισσα ήταν τόσο αναστατωμένη από τις δημόσιες επιθέσεις του πατέρα της Τόμας Μαρκλ που έγραψε την αγωνιώδη επιστολή ζητώντας του να λύσουν τις διαφορές τους ιδιωτικά.

Η επιστολή των πέντε σελίδων, που έστειλε τον Αύγουστο του περασμένου έτους, αποκαλύπτει τις αιτίες της αποξένωσης της Δούκισσας από τον πατέρα της.

Τον κατηγορεί πως έχει ραγίσει την καρδιά της «σε ένα εκατομμύριο κομμάτια» δίνοντας συνεντεύξεις στον Τύπο, κατασκευάζοντας ιστορίες και κάνοντας επιθέσεις στο νέο σύζυγό της, στον πρίγκιπα Χάρι.

Η Μέγκαν Μαρκλ εμφανίζεται να του λέει πως είχε κάνει μεγάλη προσπάθεια να διατηρήσει καλές σχέσεις μαζί του, αλλά εκείνος με τις πράξεις του έφτασε στα άκρα τη σχέση τους.

«Αν με αγαπάς, σταμάτα να λες ψέματα και να με εκμεταλλεύεσαι και άσε με να ζήσω χωρίς πόνο», γράφει η Μαρκλ η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί την άνοιξη ενώ διαμαρτύρεται για το γεγονός ότι ο Τόμας δεν έκανε καμία προσπάθεια να επικοινωνήσει μαζί της και τον κατακρίνει επειδή ψευδώς λέει στους δημοσιογράφους ότι είναι αυτός που απομονώθηκε.

Επίσης, κατηγόρησε τον πατέρα της για αχαριστία επειδή είπε πως δεν τον στήριξε οικονομικά ενώ εκείνη αναφέρει τα χρήματα που του έδωσε.

Η Μέγκαν τον ικετεύει να την αφήσει να ζει ειρηνικά με τον Χάρι. «Έχετε πει ότι δεν σας έχω βοηθήσει ποτέ οικονομικά και ποτέ δεν μου ζητήσατε βοήθεια που είναι επίσης αναληθές: μου στείλατε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα τον περασμένο Οκτώβριο και μου αναφέρατε πως λυπάστε πάρα πολύ αν εξαρτηθήκατε για οικονομική βοήθεια και με παρακαλούσατε αν θα μπορούσα να βοηθήσω περισσότερο».

Σε άλλο σημείο της επιστολής, τον κατηγορεί πως πληρώθηκε από ταμπλόιντς να πει ψέματα και πως αφηγήθηκε ιστορίες και περιστατικά που δεν είχαν συμβεί ποτέ.

Ο 74χρονος Τόμας Μαρκλ απαντά ωστόσο πως  έχει στείλει πολλά μηνύματα στην Μέγκαν ώστε να συναντηθούν και να γνωρίσει τον πρίγκιπα Χάρι, με τον οποίο δεν έχουν συναντηθεί ποτέ από κοντά και πως δεν είχε πάρει ποτέ απάντηση.

Αποσπάσματα από την επιστολή που έδωσε στη δημοσιότητα η Daily Mail:

«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
«Μου προκαλείς πόνο. Σταμάτα τα ψέματα» - Η Μέγκαν Μαρκλ έστειλε γράμμα στον πατέρα της Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Πολιτισμός / Κοστούμια και αναμνηστικά του «Downton Abbey» βγαίνουν σε δημοπρασία για καλό σκοπό

Από μια τραπεζαρία σε στυλ 18ου αιώνα και την εντυπωσιακή τουαλέτα της Μάγκι Σμιθ μέχρι το ασημένιο ρολόι του μπάτλερ, τα αναμνηστικά αντικείμενα θα προσφερθούν σε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που υποστηρίζει παιδιά με απειλητικές για τη ζωή τους παθήσεις και τις οικογένειές τους
LIFO NEWSROOM
Τρόμος, Ιμπρεσιονισμός και 5 αριστουργήματα του παρελθόντος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Έχει συμβεί ξανά τον Αύγουστο; Μάλλον όχι. 13 ταινίες από αύριο στα σινεμά της πόλης

Οι νέες ταινίες του Ζακ Κρέγκερ και των Ελληνοαυστραλών αδερφών Φιλίππου, η ωραιότατη έκπληξη που μας επιφύλασσε ο Σεντρίκ Κλαπίς και πέντε μεγάλες δόξες σε επανέκδοση κάνουν τον προγραμματισμό των θεατών σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο Τέρενς Σταμπ, ο θρυλικός «Στρατηγός Ζοντ» του Superman, σε ηλικία 87 ετών

Ο βρετανός ηθοποιός Τέρενς Σταμπ, γνωστός για τον ρόλο του ως General Zod στις ταινίες Superman, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών - Η καριέρα του περιλαμβάνει περισσότερες από 60 ταινίες και μία υποψηφιότητα για Όσκαρ
LIFO NEWSROOM
Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Πολιτισμός / Tι να δείτε στα σινεμά το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου

Από την πρώτη κινηματογραφική εξόρμηση του πράκτορα 007 στη θριλερική διαδικασία εκλογής νέου Πάπα στο «Κονκλάβιο» κι από τη δοκιμασμένη χιτσκοκική συνταγή του «Man who knew too Much» στην συναρπαστική αγωνιστική δράση του «F1: The Movie», μερικές επιλογές για όσους αποφάσισαν να περάσουν την αργία στο Κλεινόν Άστυ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Πολιτισμός / Χίος: Μικρές φθορές από τη φωτιά στον ναό Αγίου Γεωργίου και στο Κάστρο της Βολισσού

Στον Ναό Αγίου Γεωργίου Πραστειάς καταστράφηκε μεγάλο μέρος του εργοταξιακού εξοπλισμού στον προαύλιο χώρο, ενώ στο Κάστρο Βολισσού, ζημιές σημειώθηκαν στις υποδομές ανάδειξης 
LIFO NEWSROOM