H ανάρτηση του συντρόφου του George Michael στο Τwitter: «Θα μου λείπεις για πάντα»

H ανάρτηση του συντρόφου του George Michael στο Τwitter: «Θα μου λείπεις για πάντα» Facebook Twitter
0

Ο σύντροφος του Τζορτζ Μάικλ με ανάρτηση του στο Τwitter εξέφρασε τη θλίψη του για την στιγμή που ανακάλυψε τον 53χρονο μουσικό νεκρό στο σπίτι του στο Γκόρινγκ, στο Όξφορντσιρ , ανήμερα τα Χριστούγεννα.

 

Σύμφωνα με την αστυνομία της Βρετανίας, ο θάνατος του 53χρονου αστέρα της ποπ, που είχε αντιμετωπίσει προβλήματα με τα ναρκωτικά και το αλκοόλ στο παρελθόν, δεν ήταν «ύποπτος», ενώ ο ατζέντης του, Μάικλ Λίπμαν τόνισε ότι ο τραγουδιστής πέθανε από καρδιακή ανεπάρκεια, σύμφωνα με το BBC.

 


 

«Αυτά τα Χριστούγεννα δεν θα τα ξεχάσω ποτέ, όταν το πρώτο πράγμα που βλέπεις το πρωί είναι τον σύντροφο σου νεκρό στο κρεβάτι», δήλωσε ο Φάντι Φαουάς με tweet του αργά την Δευτέρα. «Θα μου λείπεις για πάντα», πρόσθεσε.

 

Πολλοί θαυμαστές του Μάικλ συνεχίζουν να αποτίουν φόρο τιμής αφήνοντας λίγα λουλούδια, ανάβοντας κεριά έξω από τα σπίτια του, στο Λονδίνο και το Όξφορντσιρ.

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Grammys 2026 / Πολιτικά Grammys με λάτιν αιχμές και απειλές για μηνύσεις

Μετά από μια δεκαετία άφθονης Τέιλορ Σουίφτ και επιβράβευσης της Μπιγιόνσε, οι απαλές διαμαρτυρίες εξελίχθηκαν σε ανοιχτές πολιτικές κορόνες με αρχηγό της αντιπολίτευσης τον Bad Bunny.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ