#StillWithHer: Οι υποστηρικτές της Χίλαρι δηλώνουν απελπισμένοι αλλά αρνούνται να παραδώσουν τα όπλα

#StillWithHer: Οι υποστηρικτές της Χίλαρι δηλώνουν απελπισμένοι αλλά αρνούνται να παραδώσουν τα όπλα Facebook Twitter
0

Οι υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον αρνούνται να παραδώσουν τα όπλα παρά την συντριπτική και απροσδόκητη ήττα της στις αμερικανικές εκλογές, που ανέδειξαν νέο Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών τον Ντόναλντ Τραμπ.

Όταν έγινε γνωστό το οριστικό αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας που οριστικοποίησε την νίκη του Αμερικανού μεγιστάνα, όσοι είχαν ψηφίσει την Χίλαρι ταυτόχρονα σοκαρίστηκαν και μούδιασαν, αρχίζοντας να εξετάζουν την πορεία των πραγμάτων με έντονο σκεπτικισμό.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι πως μόλις η υποψήφια των Δημοκρατικών αναγνώρισε την νίκη του αντιπάλου την Τετάρτη, οι ψηφοφόροι της αντί να παραδεχθούν την ήττα τους, άρχισαν να κατακλύζουν το Twitter με μηνύματα υποστήριξης λέγοντας πως εξακολουθούν να στέκονται στο πλευρό της.

Χρησιμοποιώντας το hashtag #StillWithHer, χιλιάδες υποστηρικτές της Χίλαρι Κλίντον δημοσιοποιούν σωρηδόν μηνύματα στα οποία εκφράζουν την απογοήτευσή τους με το αποτέλεσμα, συνεχίζοντας να υπερασπίζονται την επιλογή τους, τις θέσεις της και εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στην Αμερικανίδα υποψήφια. 

Να σημειωθεί δε πως το συγκεκριμένο hashtag βρίσκεται στη λίστα με trending topics του Twitter, δεδομένου πως μέχρι στιγμής έχει χρησιμοποιηθεί περισσότερες από 63.500 φορές. 

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΞΙΚΟ ΚΛΑΟΥΝΤΙΑ ΣΕΙΝΜΠΑΟΥΜ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ

Διεθνή / Μεξικό: Η πρόεδρος ζητά εξηγήσεις για τον θάνατο Αμερικανών αξιωματούχων σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών

«Δεν επρόκειτο για επιχείρηση που γνώριζε το συμβούλιο ασφάλειας», ανέφερε η Κλαούντια Σέινμπαουμ, λέγοντας ότι τι θα ζητήσει πλήρη ενημέρωση για τις συνθήκες υπό τις οποίες έχασαν τη ζωή τους τέσσερις αξιωματούχοι
THE LIFO TEAM
D4VD CELESTE HERNANDEZ RIVAS ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΗΠΑ

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο τραγουδιστής D4vd κατηγορείται για τη δολοφονία 14χρονης που βρέθηκε νεκρή στο Tesla του

Κατά την εισαγγελία, ο κατηγορούμενος φέρεται να σκότωσε την ανήλικη για να αποτρέψει την αποκάλυψη της σχέσης τους, η οποία θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα του
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Περίπου 250.000 άνθρωποι ενδέχεται να χάσουν τη δουλειά τους έως τα μέσα του 2027

Δύο εκθέσεις από κορυφαίες λογιστικές εταιρείες υπογραμμίζουν το μέγεθος της οικονομικής απειλής, καθώς ο πόλεμος με το Ιράν κλονίζει την επιχειρηματική εμπιστοσύνη
THE LIFO TEAM