Xώρισαν η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν

Xώρισαν η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν Facebook Twitter
0

Ως κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση στο Χόλιγουντ του χωρισμού της Μέγκαν Φοξ με τον σύζυγό της Μπράιαν Όστιν Γκριν. Μάλιστα σύμφωνα με το περιοδικό Us Weekly, το ζευγάρι των ηθοποιών ζει χωριστά εδώ και έξι μήνες.


«Τα πράγματα έχουν αγριέψει», δήλωσε μια πηγή που βρίσκεται κοντά στην Φοξ και τον Γκριν, σύμφωνα με το περιοδικό, αν και μέχρι σήμερα, όπως επισημαίνει το δημοσίευμα, το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει τον χωρισμό.


Οι δύο τους συναντήθηκαν πριν από 11 χρόνια όταν ο Γκριν πήρε μέρος ως γκεστ σταρ στην σειρά «Ελπίδα & πίστη». «Δεν ήξερα ποιος ήταν, αλλά μου άρεσε αμέσως. Όλοι είχαμε συγκεντρωθεί γύρω από μία οθόνη και βλέπαμε τη σκηνή που γυρίσαμε όταν ο Μπράιαν με άγγιξε κατά λάθος στο πόδι. Θυμάμαι ότι κυριολεκτικά ένιωσα να με περνάει ηλεκτρική ενέργεια. Ήταν μαγικό», είχε δηλώσει το Νοέμβριο του 2009 η Μέγκαν Φοξ στους New York Times Magazine. Παρά τα σχεδόν 13 χρόνια διαφορά ηλικίας, η Φοξ και ο Γκριν παντρεύτηκαν το 2010 στη Χαβάη, αν και ήταν ζευγάρι από το 2004.


Το ζευγάρι έχει δύο γιους τον Νόα Σάνον Γκριν και τον Μπόντι Ράνσομ.

Xώρισαν η Μέγκαν Φοξ και ο Μπράιαν Όστιν Γκριν Facebook Twitter
Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM
Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Πολιτισμός / Βρέθηκαν 33 σοροί σε ομαδικό τάφο από τον Εμφύλιο - «Αναδύεται το σκοτεινό παρελθόν της Ελλάδας»

Με εκτενές ρεπορτάζ και πρωτογενείς πηγές από τη Θεσσαλονίκη, το διεθνές πρακτορείο Associated Press αναδεικνύει την ανεύρεση 33 σκελετών σε άταφους λάκκους δίπλα στο Γεντί Κουλέ – πρώην φυλακή βασανιστηρίων και εκτελέσεων την περίοδο 1946–49
LIFO NEWSROOM
Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Κρόνενμπεργκ, Thunderbolts και Άνοιξη της Πράγας από αύριο στους κινηματογράφους

Η τελευταία, πολύ προσωπική ταινία του Ντέιβιντ Κρόνενμπεργκ, μια ανέλπιστα καλή προσθήκη στο MCU και η επίσημη πρόταση της Τσεχίας για το περασμένο Όσκαρ Διεθνούς Ταινίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οθόνες / Πότε ανοίγουν οι θερινοί κινηματογράφοι της Αθήνας;

Οι Αθηναίοι σινεφίλ δεν θα χρειαστεί να περιμένουν πολύ για να εξασκήσουν την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια. Συγκεντρώσαμε όλες τις ημερομηνίες που έχουν γίνει γνωστές για την έναρξη λειτουργίας των θερινών σινεμά της πρωτεύουσας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ