Ο Ρουβάς θα κινηθεί νομικά για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής

Ο Ρουβάς θα κινηθεί νομικά για τα συκοφαντικά δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Δημοσίευμα που αναφερόταν σε υπόθεση φοροδιαφυγής με εμπλεκόμενο το Σάκη Ρουβά και τίτλο: "700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!". προκάλεσε την οργή του καλλιτέχνη ο οποίος σήμερα απαντά επισήμως δια του δικηγόρου του.

Το εν λόγω δημοσίευμα το οποίο έκανε την εμφάνισή του μετά τις προσωπικές παρεμβάσεις του Σάκη Ρουβά σχετικά με το δημοψήφισμα άρχισε να κάνει το γύρο του διαδικτύου και υιοθετήθηκε ακόμη και από ιστοσελίδες.

Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή του πληρεξούσιου δικηγόρου του Σάκη Ρουβά:

"Κυρίες/Κύριοι

Με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματος του εντολέα μου Αναστασίου (Σάκη) Ρουβά σας καλώ να δημοσιεύσετε την παρούσα επιστολή με την οποία σας γνωρίζω τα εξής:

Με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι τις τελευταίες ημέρες αναρτήθηκε άκριτα και χωρίς καμία διασταύρωση ένα ανακριβές και επικίνδυνο για το πρόσωπό του εντολέα μου και την οικογένειά του δημοσίευμα τιτλοφορούμενο «700 χιλιάδες ευρώ πρόστιμο στον Ρουβά για φοροδιαφυγή!», το οποίο εμπλέκει τον εντολέα μου, εν μέσω της δύσκολης αυτής συγκυρίας για ολόκληρη τη χώρα, σε σκάνδαλο φοροδιαφυγής λόγω δήθεν απόκρυψης μέρους των αμοιβών του.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας επισημαίνω ότι τόσο ο εντολέας μου Αναστάσιος (Σάκης) Ρουβάς ατομικά, όσο και οι εταιρείες που διαχειρίζονται το σύνολο των πνευματικών του δικαιωμάτων και των καλλιτεχνικών του δραστηριοτήτων, οι οποίες φυσικά δεν είναι υπεράκτιες, αλλά εδρεύουν στην Ελλάδα, είναι φορολογικά συνεπείς και ενήμεροι, τα πλήρη δε οικονομικά στοιχεία αυτών είναι πάντοτε στη διάθεση των φορολογικών αρχών.

Η διαστρέβλωση των γεγονότων και η συκοφάντηση που κραυγαλέα και συνειδητά επιχειρείται με την άκριτη και χωρίς καμία διασταύρωση ανάρτηση του ανακριβούς αυτού δημοσιεύματος έχει προκαλέσει στον εντολέα μου τεράστια ηθική και επαγγελματική βλάβη, για την αποκατάσταση της οποίας επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του ενώπιων των αρμόδιων αστικών και ποινικών δικαστηρίων".

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Τρίερ, Στίβεν Κινγκ και Ανιές Βαρντά από αύριο στους κινηματογράφους

Η νέα ταινία του δημιουργού του «Worst Person in the World», ακόμα μια διασκευή Στίβεν Κινγκ, το φεμινιστικό «Vagabond» της γιαγιάς της νουβέλ βαγκ και η επιστροφή του «Toy Story» με αφορμή την 30η επέτειο από την πρεμιέρα του ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ανατροπή στον κινηματογράφο: Η OpenAI παράγει ταινία με AI και κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Πολιτισμός / Ανατροπή στον κινηματογράφο; Η OpenAI παράγει ταινία με κόστος κάτω από 30 εκατομμύρια δολάρια

Η OpenAI φέρνει την επανάσταση στον κινηματογράφο με την πρώτη ταινία μεγάλου μήκους που δημιουργείται κυρίως με τεχνητή νοημοσύνη - Το “Critterz” υπόσχεται να αλλάξει το Χόλιγουντ για πάντα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα και φθηνότερο κόστος παραγωγής
LIFO NEWSROOM