Μήνυση στους παραγωγούς της βιογραφικής ταινίας για τη Γουίτνεϊ Χιούστον

Μήνυση στους παραγωγούς της βιογραφικής ταινίας της Γουίτνεϊ Χιούστον «I Wanna Dance with Somebody». Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Η Sony Music κατέθεσε μήνυση κατά των παραγωγών της βιογραφικής ταινίας για τη Γουίτνεϊ Χιούστον «I Wanna Dance with Somebody».

Ως λόγος της μήνυσης αναφέρεται η αδυναμία πληρωμής των τελών άδειας για τη μουσική της Γουίτνεϊ Χιούστον.

Όπως αναφέρει το Music Business Worldwide, η Sony Music Entertainment, η οποία επιβλέπει τον μουσικό κατάλογο της Γουίτνεϊ Χιούστον, έκανε συμφωνία για τη χρήση 20 και πλέον τραγουδιών στην ταινία, αλλά οι πληρωμές δεν έχουν πραγματοποιηθεί, παρά το γεγονός ότι έπρεπε να είχαν καταβληθεί τον Ιούλιο του 2023.

Σύμφωνα με το BBC, η Sony ζητά αποζημίωση περίπου 3,6 εκατομμυρίων δολαρίων από εταιρείες όπως η Anthem Films, η NYBO Productions και η Black Label Media.

Η πρωταγωνίστρια Naomi Ackie που υποδύθηκε την Γουίτνεϊ Χιούστον στην ταινία είχε παραδεχθεί ότι εξακολουθούσε να την τρομάζει η προοπτική να γίνει μεγάλη σταρ. «Μου αρέσει να είμαι μπροστά στην κάμερα και να λέω ιστορίες, αλλά η φήμη μού φαίνεται κάτι ξένο. Μπορώ ήδη να δω τη ζωή μου να αλλάζει. Και μου αρέσει πολύ η ζωή μου!».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Πολιτισμός / Ο Χάντσον Γουίλιαμς κέρδισε βραβείο και ευχαρίστησε τον συμπρωταγωνιστή του για τα «gay bottom eyes» του

Η queer σειρά για το χόκεϊ κέρδισε 16 βραβεία στα Canadian Screen Awards, ενώ ο Χάντσον Γουίλιαμς μοιράστηκε τη νίκη του με τον συμπρωταγωνιστή του Κόνορ Στόρι με μια ατάκα που έγινε αμέσως viral.
THE LIFO TEAM
«Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Πολιτισμός / «Κι αν βγω από την πισίνα χωρίς τίποτα;»: Η Μέριλιν Μονρόε στην τελευταία της μεγάλη φωτογράφιση

Με αφορμή την έκθεση Marilyn Monroe: A Portrait στην National Portrait Gallery του Λονδίνου, ο Λόρενς Σίλερ θυμάται τη γυμνή φωτογράφιση του 1962 και μια Μέριλιν που δεν παραδινόταν στον φακό, αλλά ήξερε να τον καθοδηγεί.
THE LIFO TEAM
Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Πολιτισμός / Ο πίνακας που ο Λούσιαν Φρόιντ αρνιόταν μέχρι τέλους ότι ήταν δικός του εκτίθεται για πρώτη φορά

Το Man in a Black Scarf ζωγραφίστηκε το 1939, όταν ο Φρόιντ ήταν ακόμη μαθητής. Ο ίδιος το αποκήρυξε όσο ζούσε, αλλά νέα αρχειακά στοιχεία δείχνουν ότι τελικά ήταν δικό του.
THE LIFO TEAM
ΚΛΙΝΤ ΙΣΤΓΟΥΝΤ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

Πολιτισμός / Ο Κλιντ Ίστγουντ έγινε 96 ετών: Ο γιος του λέει ότι αποσύρθηκε οριστικά από τον κινηματογράφο

Η καριέρα του Κλιντ Ίστγουντ εκτείνεται σε περισσότερες από έξι δεκαετίες και περιλαμβάνει μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες ταινίες του αμερικανικού κινηματογράφου
THE LIFO TEAM
Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός / Πέθανε ο Εντγκάρ Μορέν στα 104 του χρόνια – Κορυφαίος σύγχρονος διανοούμενος με ρίζες στη Θεσσαλονίκη

Ο Εντγκάρ Μορέν, ένας από τους σημαντικότερους διανοούμενους της σύγχρονης Ευρώπης, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 104 ετών. Μέχρι το τέλος παρέμεινε ένας ακούραστος ερμηνευτής της Ιστορίας και των μεγάλων προκλήσεων του καιρού του.
THE LIFO TEAM