«Killers of the flower moon»: Kυκλοφόρησε το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας του Μάρτιν Σκορσέζε

«Killers Of The Flower Moon»: Kυκλοφόρησε το τελικό τρέιλερ Facebook Twitter
Φωτ.: imdb
0

Λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας «Killers of the flower moon» του Μάρτιν Σκορσέζε, κυκλοφόρησε το νέο τρέιλερ.

Το τελευταίο τρέιλερ της ταινίας «Killers of the flower moon» είναι εστιασμένο περισσότερο στους χαρακτήρες του Λεονάρντο Ντι Κάπριο ο οποίος υποδύεται τον Ernest Burkhart, έναν κάτοικο της Οκλαχόμα που είναι παντρεμένος με την Mollie Kyle (Λίλι Γκλάντστοουν), μια ιθαγενή που έχει κληρονομήσει μία τεράστια περιουσία πετρελαίου. Καθώς επίσης και στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος υποδύεται τον William Hale, τον θείο του Ernest Burkhart. Πρόκειται για έναν γαιοκτήμονα που εμπλέκεται στη συνωμοσία για την κλοπή της γης των Ινδιάνων Οσέιτζ.

Το καστ συμπληρώνουν μεταξύ άλλων οι Τζέσι Πλέμονς, Τάντου Κάρντιναλ, Τζον Λίθγκοου, Μπρένταν Φρέιζερ και Λούις Καντσέλμι. Ο Μάρτιν Σκορσέζε και ο Έρικ Ροθ υπογράφουν το σενάριο, το οποίο είναι βασισμένο στο ομότιτλο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Γκραν. Πρόκειται για την αληθινή ιστορία των μαζικών δολοφονιών των Ινδιάνων Οσέιτζ στην Οκλαχόμα κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920.

Τα γυρίσματα της ταινίας έγιναν κατά κύριο λόγο στην Οκλαχόμα, σύμφωνα με το «Τhe Film Stage». Η ταινία ξεκινά και τελειώνει με τελετές της φυλής η πρώτη για τον θάνατο και η άλλη για τη ζωή.

Να σημειωθεί πως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα τον Μάιο στο Φεστιβάλ των Καννών, όπου απέσπασε παρατεταμένο χειροκρότημα διάρκειας εννέα λεπτών και διθυραμβικές κριτικές το «Killers Of The Flower Moon» θα προβληθεί στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου στις αρχές Οκτωβρίου. Αναμένεται στους κινηματογράφους στις 20 Οκτωβρίου.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

Πολιτισμός / Υπουργείο Πολιτισμού: Θωράκιση του αρχαιολογικού χώρου των Δελφών από κεραυνικά πλήγματα

«Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς προϋποθέτει την ασφάλεια επισκεπτών και εργαζομένων, εφαρμόζοντας σύγχρονες, επιστημονικά και τεχνολογικά τεκμηριωμένες λύσεις, για την πρόληψη και αντιμετώπιση των φυσικών κινδύνων» δήλωσε η Λίνα Μενδώνη
LIFO NEWSROOM
Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

Πολιτισμός / Κατερίνα Γιουλάκη: Το συγκινητικό «αντίο» της Φίνος Φιλμ – «Αγαπήθηκε βαθιά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών»

«Η Κατερίνα Γιουλάκη ήταν μια ηθοποιός με ψυχή και ταλέντο, που κατάφερε κάτι άπιαστο: να αγαπηθεί βαθιά και αυθεντικά από κοινό τεσσάρων δεκαετιών χωρίς να φθαρεί στο πέρασμα του χρόνου»
LIFO NEWSROOM