Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη όπως η Νταϊάνα - Πώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ

Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη όπως η Νταϊάνα - Πώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
Μέγκαν και Χάρι με τον γιο τους, Άρτσι, στο Κέιπ Τάουν της Αφρικής, τον Σεπτέμβριο του 2019. EPA/TOBY MELVILLE / POOL
0

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι ανακοίνωσαν ανήμερα της Γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου πως περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. 

Η ημερομηνία που επέλεξαν έχει ωστόσο ιδιαίτερη σημασία καθώς η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε ανακοινώσει επισήμως πως ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της -τον πρίγκιπα Χάρι- στη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου το 1984. 

Σύμφωνα με αρχειακό δημοσίευμα της εφημερίδας Daily Express, η εγκυμοσύνη της Νταϊάνα είχε δημοσιοποιηθεί μέσω επίσημης ανακοίνωσης από το Παλάτι του Μπάκιγχαμ όπου αναφερόταν ότι η βασίλισσα Ελισάβετ με τον πρίγκιπα Φίλιππο «ήταν κατενθουσιασμένοι» με τα νέα, προσθέτοντας πως η Νταϊάνα, που τότε ήταν 22 ετών, «δεν είχε προτίμηση αν το μωρό θα είναι αγόρι ή κορίτσι». 

Πρωτοσέλιδο της εποχής έκανε λόγο για «διπλή διασκέδαση και διπλές σκανταλιές» μαζί με μια φωτογραφία του πρίγκιπα Ουίλιαμ, που τότε ήταν 20 μηνών. Η Νταϊάνα με τον πρίγκιπα Κάρολο υποδέχθηκαν τον Χάρι στις 15 Σεπτεμβρίου 1984. 

Χάρι και Μέγκαν ανακοίνωσαν τη δεύτερη εγκυμοσύνη όπως η Νταϊάνα - Πώς αντέδρασε η βασίλισσα Ελισάβετ Facebook Twitter
Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα και τον πατέρα του, πρίγκιπα Κάρολο τον Μάρτιο του 1983. JAYNE FINCHER/PRINCESS DIANA ARCHIVE/GETTY

Η 39χρονη Μέγκαν με τον 36χρονο Χάρι ανακοίνωσαν τα νέα της εγκυμοσύνης, χθες Κυριακή, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία τους που τράβηξε εξ αποστάσεως μέσω iPad, ο φωτογράφος και στενός φίλος τους, Misan Harriman- ο πρώτος μαύρος φωτογράφος που έκανε εξώφυλλο για τη βρετανική Vogue.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε πως ο Άρτσι πρόκειται να γίνει μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί τους», δήλωσε εκπρόσωπος του ζευγαριού.

Στη φωτογραφία η εμφανώς εγκυμονούσα Μέγκαν είναι ξαπλωμένη στο γρασίδι με το ένα χέρι να ακουμπά στην κοιλιά της και το κεφάλι της στο πόδι του πρίγκιπα Χάρι, που χαμογελάει. «Μεγκ, ήμουν εκεί στο γάμο σας για να δω από κοντά την αρχή αυτής της ιστορίας αγάπης, και φίλη μου, αισθάνομαι τιμή που την βλέπω να ανθίζει», σχολίασε ο φωτογράφος μέσω Instagram. 

Για τη φωτογράφιση, η Μέγκαν επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ λευκό φόρεμα Carolina Herrera, που είχε φτιαχτεί για εκείνη όταν ήταν έγκυος στον γιο της, Άρτσι, ο οποίος θα γίνει 2 ετών στις 6 Μαΐου. Η Μέγκαν είναι επίσης πολύ καλή φίλη του καλλιτεχνικού διευθυντή του brand, Wes Gordon.


Εκπρόσωπος των ανακτόρων του Μπάκιγχαμ δήλωσε πως η βασίλισσα Ελισάβετ και ολόκληρη η βασιλική οικογένεια είναι πολύ χαρούμενοι με τα νέα ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν περιμένουν το δεύτερο παιδί τους. 

Ο εκπρόσωπος είπε πως η βασίλισσα και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Φίλιππος, ο πατέρας του Χάρι, πρίγκιπας Κάρλος και ολόκληρη η οικογένεια είναι «πολύ χαρούμενοι» και εύχονται στο ζευγάρι τα καλύτερα.

Η εγκυμοσύνη της Μέγκαν Μάρκλ έρχεται μετά την αποκάλυψη που έκανε ότι είχε μια αποβολή τον Ιούλιο, σε μια ασυνήθιστη προσωπική εξομολόγηση για μέλος της βρετανικής βασιλικής οικογένειας.

Με πληροφορίες από Reuters, People

Πολιτισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Πολιτισμός / Νόμπελ Λογοτεχνίας 2025: Ο Ούγγρος συγγραφέας Λάσλο Κρασναχορκάι τιμήθηκε με το βραβείο

Η επιτροπή σημείωσε ότι ο Κρασναχορκάι βραβεύεται «για τη μαγνητική, εκτενή πρόζα του που με υπομονετική ένταση και φιλοσοφική οξύτητα αποκαλύπτει το χάος, την ειρωνεία και τη μοναξιά του ανθρώπινου πολιτισμού»
LIFO NEWSROOM
Ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον προβάλεται ξανά μετά από 50 χρόνια

Πολιτισμός / «Με παρακολουθούν»: Η ξεχασμένη συνέντευξη του Τζον Λένον που βρέθηκε 50 χρόνια μετά

Μια συνέντευξη του Τζον Λένον που χάθηκε για 50 χρόνια, όπου μιλά για την παρακολούθηση από την κυβέρνηση Νίξον και αποκαλύπτει σκέψεις για τη μουσική και τη ζωή του, προβάλλεται στο Boom Radio για τα 85α γενέθλιά του
LIFO NEWSROOM
To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Πολιτισμός / To Χειμερινό Αυγό Φαμπερζέ αναμένεται να σπάσει κάθε προηγούμενο ρεκόρ σε δημοπρασία

Ο οίκος Christie's το κατατάσσει στις πιο πολυτελείς αυτοκρατορικές δημιουργίες των Φαμπερζέ. Το σχεδίασε μια γυναίκα και δικαίως η προσθήκη του σε οποιαδήποτε συλλογή θεωρείται ανεκτίμητη.
LIFO NEWSROOM
Μια καλόψυχη Α.Ι. κι ένας αλαφροΐσκιωτος σκύλος από αύριο στους κινηματογράφους

Πολιτισμός / Μια ταινία τρόμου με πρωταγωνιστή ένα σκύλο, Τζάρεντ Λέτο αλλά και Έμα Τόμσον από αύριο στα σινεμά

Η τρίτη και χειρότερη κατάθεση στο σύμπαν του «Tron», η πολυσυζητημένη ταινία τρόμου «Good Boy», το δεύτερο μέρος της τριλογίας του Νταγκ Γιόχαν Χάουγκερουντ και η Έμα Τόμσον ως ένοπλη προστάτιδα στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της εβδομάδας.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Πολιτισμός / Ντόλι Πάρτον: Η αδελφή της ζητά προσευχές για την υγεία της βασίλισσας της country

Η Ντόλι Πάρτον αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και αναβάλει τη μεγάλη της περιοδεία στο Λας Βέγκας. Η αδελφή της ζητά προσευχές από τους θαυμαστές, ενώ η τραγουδίστρια παραμένει αισιόδοξη πως «ο Θεός απλώς της ζητά να επιβραδύνει»
LIFO NEWSROOM
Τέιλορ Σουίφτ: Eκτός υποψηφιοτήτων στα Grammy για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια

Πολιτισμός / Τέιλορ Σουίφτ: Η απάντησή της στα σχόλια για το νέο της άλμπουμ

«Ο καθένας έχει δικαίωμα να νιώθει ακριβώς όπως θέλει, ο στόχος μας ως καλλιτέχνες είναι να λειτουργούμε σαν καθρέφτης», αναφέρει για τα σχόλια που απέσπασε το νέο της άλμπουμ, «The Life of a Showgirl»
LIFO NEWSROOM
Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Πολιτισμός / Yohji Yamamoto: «Η μόδα έχει γίνει αστείο, όλα περιστρέφονται γύρω από τα χρήματα»

Ο αντισυμβατικός Ιάπωνας που εξυμνεί την avant-garde αισθητική μέσα από υπερμεγέθεις, ασύμμετρες σιλουέτες και τη διαχρονική του αφοσίωση στο μαύρο, συνεχίζει στα 82 του χρόνια να παλεύει «θυμωμένος αλλά ακούραστος» για την ουσία και την αλήθεια της μόδας
LIFO NEWSROOM
Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Πολιτισμός / Βασίλης Μπισμπίκης: Επιστρέφει η παράσταση «Άνθρωποι και Ποντίκια» μετά από 5 χρόνια

Ο Βασίλης Μπισμπίκης αναβιώνει το αριστούργημα του Τζον Στάινμπεκ στο νέο Cartel στο Αιγάλεω, υπογράφοντας μια ωμή, ρεαλιστική και συναισθηματικά φορτισμένη σκηνοθεσία που φέρνει ξανά στο προσκήνιο τον αγώνα των απλών ανθρώπων για αξιοπρέπεια και ελπίδα
LIFO NEWSROOM