Η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος ξανά - Με τον πρίγκιπα Χάρι περιμένουν το δεύτερο παιδί

Η Μέγκαν Μαρκλ είναι έγκυος ξανά - Με τον πρίγκιπα Χάρι περιμένουν το δεύτερο παιδί Facebook Twitter
GETTY IMAGES
0

Η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους, όπως επιβεβαίωσε εκπρόσωπος του πριγκιπικού ζεύγους.

«Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι Άρτσι θα είναι σύντομα μεγάλος αδελφός. Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ είναι πανευτυχείς που περιμένουν το δεύτερο παιδί», σημειώνεται στην ανακοίνωση. 

Το ζευγάρι είχε αποκτήσει τον πρώτο του γιο, τον Άρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Ουίνδσορ τον Μάιο του 2019. Ο Άρτσι είναι προς το παρόν έβδομος στην σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου αν και δεν διαθέτει κάποιον τίτλο ευγενείας. Τον Ιανουάριο του 2020 το ζευγάρι είχε ανακοινώσει πως παραιτείται από τα πριγκιπικά του καθήκοντα και λίγο αργότερα μετακόμισε μόνιμα στις ΗΠΑ, σε μία έξοδο με άφθονο παρασκήνιο.  

Τον περασμένο Νοέμβριο, η Δούκισσα του Σάσσεξ είχε αποκαλύψει πως τον Ιούλιο του 2020, καθώς φρόντιζε τον Άρτσι, υπέστη αποβολή. «Ήξερα πως, την ώρα που κρατούσα σφιχτά στην αγκαλιά μου το πρώτο μου παιδί, έχανα το δεύτερο. Το να χάνεις ένα παιδί σημαίνει πως κουβαλάς μια αβάσταχτη θλίψη, την οποία πολλές έχουν περάσει αλλά λίγες έχουν μιλήσει για αυτήν», έγραφε η Μέγκαν στους New York Times.

Ο Χάρι και η Μέγκαν ζουν πλέον στην Καλιφόρνια, όπου διατηρούν στενή επαφή με τη μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ και αρκετούς φίλους του ζευγαριού. 

Τον περασμένο Σεπτέμβριο, υπέγραψαν συμφωνία με το Netflix. Σύμφωνα με το Variety, ο πρίγκιπας και η Δούκισσα του Σάσεξ, είχαν προτείνει ταινίες και τηλεοπτικά προγράμματα στο Χόλιγουντ και τελικά κατέληξαν σε πολυετή συμφωνία με τη συνδρομητική πλατφόρμα. Το ζευγάρι θα κάνει ντοκιμαντέρ, ταινίες μεγάλου μήκους, σεναριογραφικές τηλεοπτικές εκπομπές και παιδικές σειρές. «Οι ζωές μας, ανεξάρτητα η μία από την άλλη, και ως ζευγάρι μας επέτρεψαν να κατανοήσουμε τη δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος: του θάρρους, της ανθεκτικότητας και της ανάγκης για σύνδεση μεταξύ των ανθρώπων».

Λίγες ημέρες μετά τη συμφωνία, αποπλήρωσαν το ποσό των 2,4 εκατομμυρίων λιρών για την ανακαίνιση της κατοικίας που είχαν εγκαταλείψει φεύγοντας από τη Βρετανία, το Frogmore Cottage.

Εκπρόσωπος του ζευγαριού δήλωσε ότι αποπλήρωσαν στο σύνολό του το ποσό, που είχε αντληθεί από κονδύλι για τη βασιλική οικογένεια. «Ο δούκας του Σάσεξ έκανε μια εισφορά στο ταμείο της βασιλικής επιχορήγησης. Αυτό το ποσό κάλυψε πλήρως το κόστος της αναγκαίας ανακαίνισης του Frogmore Cottage, ιδιοκτησία της βασίλισσας, που θα παραμείνει κατοικία του δούκα και της οικογένειάς του στη Βρετανία».

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Βενετία γιορτάζει τη εικονογραφία και τον συμβολισμό του στήθους

Εικαστικά / Μια μεγάλη εικαστική έκθεση αφιερωμένη στο γυναικείο στήθος

Στη Βενετία και στο Palazzo Franchetti μια έκθεση αφηγείται την «περιπέτεια» ενός σημείου της γυναικείας ανατομίας που έχει κατανοηθεί και αναπαρασταθεί στην τέχνη, τη διαφήμιση, τη μόδα, σε όλους τους πολιτισμούς και τις παραδόσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.
NEWSROOM