Ο Τάιλερ Πέρι περνά κρίση μέσης ηλικίας- Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου παραγωγού

Ο Τάιλερ Πέρι περνά κρίση μέσης ηλικίας- Η ανάρτηση του δισεκατομμυριούχου παραγωγού Facebook Twitter
EPA
0

Ο δισεκατομμυριούχος παραγωγός Τάιλερ Πέρι εξομολογήθηκε μέσω των social media ότι περνά «κρίση μέσης ηλικίας».

Στην ανάρτησή του ο 51χρονος- ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης και παραγωγός- παραδέχθηκε ότι αναρωτιέται πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του. Παράλληλα ανακοίνωσε ότι χώρισε, έπειτα από μακροχρόνια σχέση, με την Τζελίλα Μπεκέλε, με την οποία απέκτησε το μοναδικό παιδί του.

«Αυτή είναι η κρίση μέσης ηλικίας. Είμαι 51, εργένης και αναρωτιέμαι πώς θα είναι το επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου», έγραψε ο Τάιλερ Πέρι δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του με αθλητική περιβολή.

«Όπως κι αν είναι θα περπατήσω με τον Θεό, για να είμαι ο καλύτερος πατέρας και άνδρας που μπορώ, να κρατήσω ψηλά το κεφάλι μου και να προσπαθώ να δείχνω στα καλύτερά μου ενώ το κάνω», συνεχίζει στην ανάρτησή του και καταλήγει: «Σε έναν κόσμο με τόση θλίψη, παρακαλώ προσπαθήστε να είστε με το καλό. Καλά Χριστούγεννα και ας περιμένουμε με ανυπομονησία να μας φέρει ειρήνη το 2021».


Η ανάρτησή του προκάλεσε ένα κύμα υποστήριξης, αλλά και αρκετές προσκλήσεις σε ραντεβού. Κάποιοι, εμπνευσμένοι από το post του άρχισαν να αναρτούν τη δική τους εμπειρία από την εργένικη ζωή, ενώ άλλοι έγραψαν μερικά κολακευτικά λόγια για τον Τάιλερ Πέρι, όπως ένας χρήστης που του επεσήμανε «Σου πάει η κρίση μέσης ηλικίας».

Τον Σεπτέμβριο το περιοδικό Forbes πρόσθεσε τον 51χρονο στη λίστα με τους δισεκατομμυριούχους. O Πέρι, που κάποτε ήταν άστεγος, εκτιμάται ότι από το 2005 έχει κερδίσει πάνω από 1,4 δισεκατομμύρια δολάρια προ φόρων. Πλέον, έχει κινηματογραφικό στούντιο, σπίτια στην Ατλάντα, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες μεταξύ άλλων, αλλά και δύο αεροπλάνα.

Πολιτισμός
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Πολιτισμός / «Φωνές Δικαίωσης»: Το ντοκιμαντέρ για τη χρόνια κακοποίηση ανήλικων αθλητριών παρουσιάζεται απόψε στο κοινό

Το ηχητικό ντοκιμαντέρ που διακρίθηκε στο 27ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης καταγράφει το τραύμα, τον αγώνα και τη δικαίωση των θυμάτων κακοποίησης του προπονητή Τάε Κβο Ντο στην Ηλιούπολη
LIFO NEWSROOM
Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Πολιτισμός / Πέθανε ο θρυλικός σκηνοθέτης της όπερας Pierre Audi σε ηλικία 67 ετών

Ο κορυφαίος Γαλλο-Λιβανέζος καλλιτεχνικός διευθυντής, επιμελητής και σκηνοθέτης υπήρξε απόλυτα αφοσιωμένος στην τέχνη του και άφησε ένα ανεξίτηλο αποτύπωμα στον κόσμο της όπερας, της μουσικής και του θεάτρου.
LIFO NEWSROOM
Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Πολιτισμός / Η «Ανδρομάχη» της Μαρίας Πρωτόπαππα στην Επίδαυρο

Στη δραματουργική και σκηνοθετική προσέγγιση της «Ανδρομάχης» από τη Μαρία Πρωτόπαππα, η Ερμιόνη και η Ανδρομάχη αντιπροσωπεύουν τα ιδεώδη των χωρών τους, ενώ ο Μενέλαος και ο Πηλέας την πολιτική και την εξουσία
LIFO NEWSROOM
Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Πολιτισμός / Τιμοτέ Σαλαμέ: Ο ηθοποιός αποσπά υψηλή διάκριση από την Ιταλική Ακαδημία Κινηματογράφου

Ο Τιμοτέ Σαλαμέ έχει επανειλημμένα εκφράσει τον θαυμασμό του για την Ιταλία και τον πολιτισμό της, ενώ έχει συνεργαστεί με Ιταλούς σκηνοθέτες και έχει συμμετάσχει σε ταινίες που γυρίστηκαν στη χώρα
LIFO NEWSROOM
Η Ρουθ Αζάουα επιστρέφει στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Πολιτισμός / Η Ρουθ Αζάουα «επιστρέφει» στο Σαν Φρανσίσκο της μέσα από μια αναδρομική έκθεση

Το έργο και η ζωή μιας από τις πιο επιδραστικές καλλιτέχνιδες του 20ού αιώνα, που μετέφρασε τα τραυματικά βιώματά της σε τέχνη από σύρμα, ξετυλίγεται μέσα από την έκθεση του Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης του Σαν Φρανσίσκο
LIFO NEWSROOM