Στο Στρασβούργο ο Μακρόν- Άφησε λουλούδι στο σημείο της επίθεσης

Στο Στρασβούργο ο Μακρόν- Άφησε λουλούδι στο σημείο της επίθεσης Facebook Twitter
EPA
0

O Γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν επισκέφτηκε απόψε το Στρασβούργο και άφησε ένα λευκό λουλούδι στο σημείο της τρομοκρατικής επίθεσης που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης στη χριστουγεννιάτικη αγορά της πόλης.  

Ο Μακρόν ταξίδεψε στο Στρασβούργο κατευθείαν από τις Βρυξέλλες όπου συμμετείχε στη σύνοδο κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Ο Γάλλος πρόεδρος στάθηκε ακίνητος τηρώντας ενός λεπτού σιγή στην κεντρική πλατεία του Στρασβούργου Κλεμπέρ, κοντά στο σημείο όπου χτυπήθηκαν τα θύματα της επίθεσης που κόστισε τη ζωή σε 4 ανθρώπους.  

Ακολούθησε η ανάκρουση του γαλλικού εθνικού ύμνου στην πλατεία και έπειτα ο Μακρόν χαιρέτισε αξιωματούχους και αστυνομικούς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-MΠΕ, DPA

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Διεθνή / Μαλδίβες: Η πρώτη χώρα που απαγορεύει το κάπνισμα σε όποιον γεννήθηκε μετά το 2007

Οι Μαλδίβες πρωτοπορούν απαγορεύοντας σε όποιον γεννήθηκε μετά την 1η Ιανουαρίου του 2007 να αγοράζει ή να χρησιμοποιεί καπνό, με στόχο την «προώθηση μιας γενιάς χωρίς τσιγάρο»
LIFO NEWSROOM
Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Διεθνή / Τανζανία: Γιατί βυθίστηκε στο χάος μετά τις εκλογές – Αναφορές για εκατοντάδες νεκρούς

Οι Αρχές επέβαλαν πλήρες μπλακ άουτ στο διαδίκτυο, μπλοκάροντας δίκτυα κινητής τηλεφωνίας και εφαρμογές κοινωνικής δικτύωσης, ενώ ο στρατός περιπολεί στους δρόμους
LIFO NEWSROOM
ΓΑΛΛΙΑ ΦΟΡΟΣ ΖΟΥΚΜΑΝ ΥΠΕΡΠΛΟΥΣΙΟΙ

Διεθνή / Γαλλία: Η βουλή απέρριψε τον «φόρο Ζούκμαν» στους υπερπλούσιους

Οι Γάλλοι βουλευτές, αντιθέτως, στήριξαν ένα ηπιότερο κυβερνητικό σχέδιο για τη φορολόγηση περιουσιακών στοιχείων - «Να μην πληρώσουν οι Γάλλοι τον φόρο που δεν θέλουν να πληρώσουν οι δισεκατομμυριούχοι»
LIFO NEWSROOM