Από 5 Ιουνίου θα προβάλλεται και στην Ελλάδα η πολυαναμενόμενη ταινία "Edge of Tomorrow", με τους Τομ Κρούζ και Έμιλι Μπλαντ να δίνουν τις πιο δυνατές τους ερμηνείες σε ένα  εντυπωσιακό φουτουριστικό Sci-Fi σκηνικό.

 

Λίγα Λόγια για την υπόθεση:

Η επική δράση της ταινίας “ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ’’, που θα προβάλλεται και σε 3D, εκτυλίσσεται σε ένα κοντινό μέλλον στο οποίο μία εξωγήινη φυλή έχει καταλάβει τη Γη, και είναι αδύνατον να νικηθεί από οποιαδήποτε ανθρώπινη στρατιωτική δύναμη.

 

Ο Γουίλιαμ Κέιτζ (Τομ Κρουζ) είναι αξιωματικός του στρατού, χωρίς όμως να έχει συμμετάσχει ποτέ σε μάχη, μέχρι τη μέρα που θα συμμετάσχει σε κάτι που μοιάζει με αποστολή αυτοκτονίας.

 

Αφού σκοτώνεται μέσα σε δευτερόλεπτα, ο Κέιτζ βρίσκει τον εαυτό του σε μια ανεξήγητη δίνη στο χρόνο, που τον αναγκάζει να ζήσει την ίδια βίαιη μάχη, πολεμώντας και πεθαίνοντας ξανα…και ξανά.

 

Αλλά σε κάθε μάχη, ο Κέιτζ είναι ικανός να προσεγγίσει τους εχθρούς του με ιδιαίτερη δεξιότητα, αφού είναι στο πλευρό της πολεμίστριας Ειδικών Δυνάμεων, Ρίτας Βρατάσκι (Έμιλι Μπλαντ).

 

Καθώς ο Κέιτζ και η Ρίτα αναλαμβάνουν να πολεμήσουν τους εξωγήινους, η κάθε μάχη τους φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στη νίκη.

 

Δείτε το trailer της ταινίας:

Συντελεστές:

  • Σκηνοθεσία: Νταγκ Λίμαν
  • Πρωταγωνιστούν: Τομ Κρουζ, Έμιλι Μπλαντ, Μπίλ Πάξτον, Τζέρεμι Πίβεν, Νόα Τέιλορ


Η ταινία θα προβάλλεται από 5 IOYNIOY και σε 3D