No.1

Τραμπ: Αν έρθει στo Trump Tower η Caitlyn Jenner μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο μπάνιο θέλει

Τραμπ: Αν έρθει στo Trump Tower η Caitlyn Jenner μπορεί να χρησιμοποιήσει όποιο μπάνιο θέλει Facebook Twitter
2

Ο Donald Trump, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τα διαφυλικά άτομα, δήλωσε ότι οι άνθρωποι αυτοί θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν όποιο μπάνιο θεωρούν κατάλληλο για αυτούς.

Ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικανών ρωτήθηκε σήμερα από το NBC για το ζήτημα, με αφορμή τον επίμαχο νόμο στην Βόρεια Καρολίνα βάσει του οποίου, τα τρανς άτομα είναι υποχρεωμένα πλέον όταν πηγαίνουν σε δημόσια τουαλέτα να χρησιμοποιούν αυτήν που αντιστοιχεί στο φύλλο γέννησής τους και όχι σε αυτό που «επέλεξαν».

Ο Τραμπ είπε ότι «η πολιτεία αυτή έκανε κάτι πολύ δυνατό και τώρα πληρώνει ένα μεγάλο τίμημα, αντιμετωπίζοντας πολλούς μπελάδες».

Ο ίδιος είπε ότι οι διαφυλικοί θα πρέπει να μπορούν να χρησιμοποιούν όποιο μπάνιο θέλουν και αισθάνονται ότι είναι το κατάλληλο για αυτούς.

«Αν η Caitlyn Jenner ερχόταν στο Trump Tower, και ήθελε να χρησιμοποιήσει την τουαλέτα, δεν θα ήταν ωραία να μπορεί να επιλέξει όποιο μπάνιο εκείνη θέλει; Αυτό είναι σωστό", δήλωσε ο Trump.

Απέρριψε επίσης την ιδέα να υπάρχει στα κτίρια και ένα τρίτο μπάνιο για τα διαφυλικά άτομα, λέγοντας ότι θα ήταν κι αυτό "διάκριση κατά κάποιο τρόπο" εκτός από απαγορευτικά ακριβό.

2

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ψιλοπαλαβος ; Ισως. Λαικιστης του κερατα ; Μαλλον. Επικινδυνος ; Πιθανον.Αλλα ειναι,πλεον, και πολιτικος.Και δεν ειναι καθολου βλακας.Οποτε ας μην μας εκπλησσει το οτι ενεργει αναλογα με το εκαστοτε εκτιμωμενο ως "μεγιστο ιδιον ωφελος"..