Κολομβιανοί αντάρτες καλούν τη Μις Υφήλιος στις ειρηνευτικές συνομιλίες

Κολομβιανοί αντάρτες καλούν τη Μις Υφήλιος στις ειρηνευτικές συνομιλίες Facebook Twitter
5

Οι αντάρτες των Επαναστατικών Ενόπλων Δυνάμεων της Κολομβίας (FARC) κάλεσαν την Πολίνα Βέγκα, η οποία στέφθηκε Μις Υφήλιος 2014, να συναντηθεί με εκπροσώπους τους στην Αβάνα προκειμένου να την ενημερώσουν για την «πρόοδο» των ειρηνευτικών συνομιλιών με την κυβέρνηση της Κολομβίας.

Η 22χρονη Κολομβιανή είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι είναι «έτοιμη να μεταβεί στην Αβάνα ώστε να υπογραφεί η ειρηνευτική συμφωνία».

«Χαιρετίζουμε την πρότασή της να πάει στην Αβάνα και την καλούμε να ορίσει την επίσκεψή της για να την ενημερώσουμε για τη διεξαγωγή της διαδικασίας των συνομιλιών, την πρόοδο και την τεράστια συμβολή που μπορούν να προσφέρουν όσοι θέλουν την ειρήνη αλλά και η ίδια», ανέφεραν οι αντάρτες σε ανακοίνωση τους που δημοσίευσαν αργά χθες.

Η σύγκρουση στην Κολομβία διαρκεί 50 χρόνια και έχει στοιχίσει τη ζωή σε περίπου 220.000 ανθρώπους, ενώ έχει εκτοπίσει περίπου 5,3 εκατομμύρια. Οι διαπραγματεύσεις ξεκίνησαν τον Νοέμβριο του 2012 και διεξάγονται στην Αβάνα. Μέχρι στιγμής έχουν βοηθήσει ώστε να υπάρξουν συμφωνίες σε τρία από τα έξι κύρια σημεία της ατζέντας των συνομιλιών για την επίτευξη μιας τελικής ειρηνευτικής συμφωνίας.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ ΝΑΡΚΕΣ ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ

Διεθνή / Τραμπ: «Εάν το Ιράν δεν αφαιρέσει τις νάρκες από τα Στενά του Ορμούζ, θα υπάρξουν συνέπειες άνευ προηγουμένου»

Η προειδοποίηση Τραμπ, το μήνυμα Νετανιάχου «προς τον λαό του Ιράν» και η στάση της Τεχεράνης εν μέσω των κλιμακούμενων εντάσεων στη Μέση Ανατολή
THE LIFO TEAM
ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Η πρώην βοηθός του Άντριου ετοιμάζεται να καταθέσει στην Αστυνομία

Η Σάρλοτ Μάνλεϊ φέρεται να οργάνωσε την επίσκεψη μιας μασέζ – φίλης της Μάξγουελ – στο Παλάτι για λογαριασμό του Άντριου, με έξοδα που χρεώθηκαν στον τραπεζικό λογαριασμό του Μπάκιγχαμ
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Αυτοι οι νοτιοαμερικανοι ειναι τοσο καμμενοι με τα καλλιστεια που παιρνουν τις ομορφες να κανουν διαπραγματευσεις για να ληξει πολεμος 50 ΧΡΟΝΩΝ!
Είναι διαφορετική η κουλτούρα. Οπως συμβαινει και στην Κουβα, εκει οι άνθρωποι χρειάζονται ελάχιστα για να είναι ευτυχισμένοι. Ο έρωτας και το ποδόσφαιρο είναι συστατικά της ταυτοτητας τους. Λογικό να επειρεάζει την κοινη γvώμη (αυτο το ρόλο παίζει ουσιαστικά στις διαπραγματεύσεις) η Μις υφήλιος. Κατι αντιστοιχο 'εχουμε δει και στην καταναλωτική δυση οταν η Oprah Winfrey ή η Scarlet Johanson εμφανίζονται στην προεκλογική καμπανια του B. Obama.