Επεισόδια, πυροβολισμοί και επιδρομές συμμοριών μετά την ήττα της Βραζιλίας

Επεισόδια, πυροβολισμοί και επιδρομές συμμοριών μετά την ήττα της Βραζιλίας Facebook Twitter
Oι αστυνομικοί στους χώρους του γηπέδου σε ετοιμότητα από το πρώτο μισάωρο του αγώνα
2

Η Γερμανία έδειξε την υπεροχή της από το πρώτο μισό του αγώνα χθες το βράδυ προκαλώντας σοκ στους Βραζιλιάνους με το συντριπτικό 7-1. Έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες κατά των παικτών της εθνικής ομάδας εντός του γηπέδου, με τη συνέχεια να δίνεται στους δρόμους της χώρας. 

 Οπαδοί της Βραζιλίας αποχωρούν από το γήπεδο δυσαρεστημένοι πριν τη λήξη του αγώνα. 

Επεισόδια, πυροβολισμοί και επιδρομές συμμοριών μετά την ήττα της Βραζιλίας Facebook Twitter

Σύμφωνα με τα διεθνή πρακτορεία, επεισόδια ξέσπασαν έξω από το γήπεδο του Μπέλο Οριζόντε με τις αστυνομικές δυνάμεις να συγκρούονται με οπαδούς. Σε άλλα σημεία της πόλης οι οπαδοί συγκεντρώθηκαν και έκαιγαν σημαίες και φανέλες παικτών φωνάζοντας συνθήματα κατά του Μουντιάλ και της FIFA. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οπαδοί έκαψαν περίπου 20  σταθμευμένα λεωφορεία, κάτι που όμως η αστυνομία ακόμη δεν επιβεβαιώνει σαν αντίδραση που σχετίζεται με την ήττα και που ερευνά.

Επεισόδια, πυροβολισμοί και επιδρομές συμμοριών μετά την ήττα της Βραζιλίας Facebook Twitter

Τα μεγαλύτερα όμως επεισόδια ξέσπασαν στην παραλία της Κόπα Καμπάνα και δεν σχετίζονται με διαμαρτυρία για το σκορ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πολυπληθής, συμμορία πραγματοποίησε ένοπλη έφοδο σε σημείο όπου υπήρχαν εκατοντάδες συγκεντρωμένοι τουρίστες και ντόπιοι για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και επιχείρησαν να τους ληστέψουν. Στο σημείο προκλήθηκε πανικός με τον κόσμο να τρέχει προς κάθε κατεύθυνση έως ότου εμφανιστεί η αστυνομία.

2

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ CHELSEA ΡΟΜΑΝ ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ

Διεθνή / Το Ηνωμένο Βασίλειο ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά κατά του Ρόμαν Αμπράμοβιτς για τα έσοδα από την πώληση της Chelsea

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος κατηγορείται ότι έχασε την «τελευταία ευκαιρία» να διαθέσει τα χρήματα για να βοηθήσει τα θύματα του πολέμου στην Ουκρανία
THE LIFO TEAM
ΜΟΤΖΤΑΜΠΑ, ΧΑΜΕΝΕΪ, ΙΡΑΝ

Διεθνή / Μοτζτάμπα Χαμενεΐ: Από αουτσάιντερ ανώτατος ηγέτης του Ιράν - Η άνοδος μετά από έναν «πόλεμο» διαδοχής

Μετά από έναν ακήρυκτο «πόλεμο» διαδοχής, ανέλαβε την κορυφή της εξουσίας, επιβάλλοντας την ενότητα του ιρανικού κατεστημένου, ενώ ο ίδιος παραμένει ακόμη άφαντος στο κοινό.
THE LIFO TEAM
ΑΛΙ ΛΑΡΙΤΖΑΝΙ ΕΞΟΝΤΩΣΗ

Διεθνή / Αλί Λαριτζανί: «Τον εξοντώσαμε» διαμηνύει ο Νετανιάχου - Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την τύχη του

Προειδοποιώντας για περαιτέρω κλιμάκωση, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός δήλωσε ότι υπάρχουν «πολλές ακόμη εκπλήξεις» που σχεδιάζονται, υπονοώντας ότι ενδέχεται να ακολουθήσουν και άλλες επιχειρήσεις
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια