Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου (upd)

Υπό έλεγχο τέθηκε η φωτιά στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου (upd) Facebook Twitter
0

Υπό έλεγχο έθεσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις τη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα (23/12) σε καφετέρια και κατάστημα δώρων στον Ζωολογικό Κήπο του Λονδίνου ενώ δεν έχουν αναφερθεί μέχρι στιγμής τραυματισμοί ζώων.

Η πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 08:00 το πρωί ώρα Ελλάδας, ανακοίνωσε η πυροσβεστική υπηρεσία του Λονδίνου (LFB), κοντά στο σημείο όπου οι επισκέπτες μπορούν να ταΐσουν τα ζώα.

«Η πυρκαγιά @zsllondonzoo είναι τώρα υπό έλεγχο», ανέφερε η LFB στο Twitter, προσθέτοντας ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις θα παραμείνουν στο σημείο όλο το πρωί για να κατασβήσουν πλήρως τη φωτιά, που προκάλεσε ζημιές στην καφετέρια και το κατάστημα.

Δέκα πυροσβεστικά οχήματα εστάλησαν στον ζωολογικό κήπο, που βρίσκεται στο Ρίτζεντ Παρκ στο κεντρικό Λονδίνο. Η πυροσβεστική είχε ανακοινώσει νωρίτερα ότι περίπου τα τρία τέταρτα του Adventure Café και ενός καταστήματος δώρων είχαν πιάσει φωτιά. Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν είναι ακόμα γνωστά.

«Ο Ζωολογικός Κήπος του Λονδίνου αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ένα συμβάν. Θα σας ενημερώσουμε όσο γρήγορα μας επιτρέπουν οι συνθήκες», ανέφεραν νωρίτερα οι υπεύθυνοι του ζωολογικού κήπου σε ανάρτηση στο Twitter.

Στον ζωολογικό κήπο φιλοξενούνται 20.166 ζώα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γαλλία: Κατάργηση αργιών και «πάγωμα» δημοσίων δαπανών - Οι προτάσεις Μπαϊρού για να μειωθεί το έλλειμμα

Διεθνή / Σκληρά μέτρα στη Γαλλία: Καταργούνται αργίες και «παγώνουν» δημόσιες δαπάνες για να μειωθεί το έλλειμμα

Τι προβλέπει ο προϋπολογισμός του 2026, που παρουσίασε ο πρωθυπουργός, Φρανσουά Μπαϊρού - Έκανε λόγο για «χρέος που αυξάνεται 5.000 ευρώ το δευτερόλεπτο» και χαρακτήρισε την υπερχρέωση «κατάρα χωρίς διέξοδο»
LIFO NEWSROOM
Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκεί 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Διεθνή / Η τελευταία αποστολή του Ντράγκι: Αρκούν 1,2 τρισ. ευρώ για να σωθεί η Ευρώπη;

Ο Μάριο Ντράγκι επιστρέφει με σχέδιο αναγέννησης της ευρωπαϊκής οικονομίας. Νέος ευρωπαϊκός προϋπολογισμός, κλιματική κρίση, άμυνα και η μάχη για την ανταγωνιστικότητα της Ε.Ε. – όλα κρέμονται από μια πολιτική ισορροπία.
LIFO NEWSROOM