Τζο Μπάιντεν: Νέα τούμπα στις σκάλες του Air Force One - Τρίτη φορά που συμβαίνει

Νέα τούμπα του Τζο Μπάιντεν στις σκάλες του Air Force One - Πρόκειται για την τρίτη φορά που σκοντάφτει προσπαθώντας να επιβιβαστεί Facebook Twitter
Φωτ: Twitter
0

Επιρρεπής στις τούμπες φαίνεται πως είναι ο Τζο Μπάιντεν, οποίος έπεσε γι’ ακόμη μία φορά από τις σκάλες του αεροσκάφους Air Force One κατά την αναχώρησή του από την Πολωνία.

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν πτοήθηκε και, όπως φαίνεται στα βίντεο που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, σηκώθηκε γρήγορα και συνέχισε προς την είσοδο του αεροπλάνου.

Σύμφωνα με την New York Post, πρόκειται τουλάχιστον για την τρίτη φορά που ο Αμερικανός πρόεδρος πέφτει προσπαθώντας να επιβιβαστεί στο Air Force One.

Τον Μάρτιο του 2021, ο Τζο Μπάιντεν σκόνταψε δύο φορές πριν χτυπήσει, ενώ προσπαθούσε να αναχωρήσει για τη Γεωργία. Εκείνη την εποχή, η τότε αναπληρώτρια γραμματέας Τύπου του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιέρ, απέδωσε την πτώση του προέδρου σε μια ριπή ανέμου.

Δείτε την τούμπα του 2021:

Τον Μάιο του περασμένου έτους, ο Μπάιντεν φάνηκε να έχασε για λίγο την ισορροπία του καθώς ανέβαινε τα σκαλοπάτια του Air Force One στην αεροπορική βάση Άντριους καθ' οδόν προς το Ιλινόις. Σε εκείνη την περίπτωση κρατήθηκε από την κουπαστή της σκάλας για να αποτρέψει μια πτώση.

Τον επόμενο μήνα, ο Αμερικανός πρόεδρος έχασε ξανά την ισορροπία του ενώ ανέβαινε τα σκαλιά πριν πετάξει για το Λος Άντζελες προκειμένου να παρευρεθεί σε Σύνοδο Κορυφής της Αμερικής.

Σημειώνεται πως τα παραπατήματα του Αμερικανού προέδρου δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από τους Ρεπουμπλικανούς, οι οποίοι διατείνονται πως δεν είναι σωματικά ικανός για το αξίωμα. 

Πάντως, την περασμένη εβδομάδα ο Τζο Μπάιντεν υποβλήθηκε σε εξετάσεις και ο γιατρός του Λευκού Οίκου, Κέβιν Ο'Κόνορ, σημείωσε σε μια πεντασέλιδη έκθεση ότι ο πρόεδρος έχει δύσκαμπτο βάδισμα λόγω «σημαντικής αρθρίτιδας της σπονδυλικής στήλης, ήπιας αρθρίτιδας του ποδιού μετά από κάταγμα και λόγω ήπιας αισθητικής περιφερικής νευροπάθειας στα πόδια».

Δείτε τη νέα τούμπα του Τζο Μπάιντεν:

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

NEW YORK TIMES ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΗΝΥΣΗ

Διεθνή / Ισραήλ: Μηνύει τους NYT για άρθρο που καταγράφει βιασμούς Παλαιστινίων κρατουμένων

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου κατηγόρησε τους New York Times ότι «συκοφαντούν τους στρατιώτες του Ισραήλ» και επιχειρούν να δημιουργήσουν «ψευδή εξίσωση» ανάμεσα στη Χαμάς και τον ισραηλινό στρατό
THE LIFO TEAM
ΕΜΑΝΟΥΕΛ ΜΑΚΡΟΝ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΜΠΡΙΖΙΤ ΜΑΚΡΟΝ

Διεθνή / Η πλευρά Μακρόν διαψεύδει ότι το χαστούκι συνδεόταν με μηνύματα του Εμανουέλ Μακρόν σε ηθοποιό

Σύμφωνα με νέο βιβλίο, η Μπριζίτ Μακρόν «έχασε την ψυχραιμία της» κατά τη διάρκεια πτήσης του προεδρικού ζεύγους όταν είδε μήνυμα στο κινητό του Γάλλου προέδρου από Γαλλοϊρανή ηθοποιό
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ

Διεθνή / Politico: Η Ταϊβάν είναι το βασικό «αγκάθι» στις συνομιλίες Τραμπ-Σι

Το ζήτημα της Ταϊβάν παραμένει ιδιαίτερα ευαίσθητο, καθώς η Κίνα τη θεωρεί μέρος της επικράτειάς της, ενώ οι ΗΠΑ διατηρούν πολιτική «στρατηγικής ασάφειας», αναγνωρίζοντας την ξεχωριστή της υπόσταση
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΚΟΛΠΟΣ ΤΟΥ ΟΜΑΝ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ

Διεθνή / Ιρανικές δυνάμεις κατέλαβαν πλοίο-«πλωτό οπλοστάσιο» στον Κόλπο του Ομάν

Τέτοιου είδους πλοία δραστηριοποιούνται συνήθως στην Ερυθρά Θάλασσα, τον Κόλπο του Άντεν και τον Κόλπο του Ομάν, λειτουργώντας ως σημεία ανεφοδιασμού για ένοπλες ομάδες ασφαλείας που συνοδεύουν εμπορικά πλοία σε επικίνδυνες θαλάσσιες διαδρομές.
THE LIFO TEAM
ΚΟΥΒΑ ΗΠΑ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ΚΑΥΣΙΜΑ

Διεθνή / Η Κούβα ανακοίνωσε ότι εξαντλήθηκαν τα καύσιμα για ηλεκτροπαραγωγή - Έως και 22 ώρες χωρίς ρεύμα

Η κατάσταση προκάλεσε νέες διαδηλώσεις στην κουβανική πρωτεύουσα, με εκατοντάδες ανθρώπους να βγαίνουν στους δρόμους διαμαρτυρόμενοι για τα συνεχή μπλακ άουτ και τις ελλείψεις καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΚΙΝΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Ιρανικά μέσα αναφέρουν ότι η Τεχεράνη επέτρεψε τη διέλευση κινεζικών πλοίων από τα Στενά του Ορμούζ

Ένα κινεζικό υπερδεξαμενόπλοιο που μετέφερε 2 εκατομμύρια βαρέλια ιρακινού αργού πετρελαίου διέσχισε τα Στενά χθες Τετάρτη, σύμφωνα με δεδομένα παρακολούθησης πλοίων
THE LIFO TEAM
Ο Pedro Pascal πέταξε economy για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των private jets

Διεθνή / Ο Πέδρο Πασκάλ πέταξε οικονομική θέση για τις Κάννες και οι πρώην πιλότοι ξεμπροστιάζουν τη χλιδή των ιδιωτικών τζετ

Πρώην πιλότοι και ακτιβιστές καλούν τους σταρ να σταματήσουν να φτάνουν στις Κάννες με ιδιωτικά αεροπλάνα, μετά από στοιχεία που δείχνουν ότι πέρυσι 750 τέτοιες πτήσεις προς το φεστιβάλ κατανάλωσαν περίπου 2 εκατομμύρια λίτρα κηροζίνης. Ως αντίπαλο παράδειγμα δείχνουν τον Πέδρο Πασκάλ, που είχε ταξιδέψει στην οικονομική θέση.
THE LIFO TEAM