Τελικά έφτυσε ο Χάρι Στάιλς τον Κρις Πάιν; «Γελοιότητες και μυθεύματα» απαντούν οι εκπρόσωποί τους

Τελικά έφτυσε ο Χάρι Στάιλς τον Κρις Πάιν; «Γελοιότητες και μυθεύματα» απαντούν οι εκπρόσωποί τους Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Οι εκπρόσωποι του Χάρι Στάιλς, αλλά και του Κρις Πάιν τοποθετήθηκαν σχετικά με το βίντεο από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας όπου ο τραγουδιστής φέρεται να φτύνει το πόδι του συμπρωταγωνιστή του στην πρεμιέρα της ταινίας τους Don't Worry Darling, προτού καθίσει ακριβώς δίπλα του. 

«Δεν είναι αλήθεια κάτι τέτοιο» ανέφεραν πηγές κοντά στον Στάιλς. 

Από την πλευρά Πάινς, ο εκπρόσωπός του σε ανακοίνωση στο People έκανε λόγο για γελοιότητες. 

«Πρόκειται για μια γελοία ιστορία - πλήρως κατασκευασμένη και αποτέλεσμα μιας παράξενης online ψευδαίσθησης που είναι σαφώς παραπλανητική και επιτρέπει τις ανόητες εικασίες» ανέφερε ο εκπρόσωπος του 42χρονου ηθοποιού. 

«Για να είμαι σαφής, ο Χάρι Στάιλς ουδέποτε έφτυσε τον Κρις Πάιν. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο παρά σεβασμός μεταξύ των δύο αυτών ανδρών και ο όποιος υπαινιγμός περί του αντιθέτου είναι μια κραυγαλέα απόπειρα δημιουργίας σκηνής που απλώς δεν υφίσταται» πρόσθεσε. 

Το συμβάν φέρεται να πήρε διαστάσεις και λόγω της έντασης στην προώθηση της ταινίας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Ο Πάιν εμφανίστηκε απαθής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου κατά την οποία η σκηνοθέτις της ταινίας, Ολίβια Γουάιλντ επιχείρησε να υποβαθμίσει τη φημολογία περί ταραγμένης σχέσης μεταξύ της ίδιας και της πρωταγωνίστριάς της, Φλόρενς Πιου. 

Οι φήμες λένε ότι με την κίνησή του ο Χάρι Στάιλς, σύντροφος της Γουάιλντ, πήρε θέση στη διαμάχη.

Η ίδια η Πιου δεν εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου, όμως έδωσε το «παρών» στην πρεμιέρα όπου φάνηκε να αποφεύγει ακόμη και την οπτική επαφή με την Γουάιλντ.

Με πληροφορίες από Guardian/People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM