Τέιλορ Σουίφτ: Το άγαλμα του Ιησού στη Βραζιλία «φόρεσε» t-shirt της για να την καλωσορίσει

Τέιλορ Σουίφτ: Το άγαλμα του Ιησού στη Βραζιλία φόρεσε T-shirt της για να την καλωσορίσει Facebook Twitter
Φωτ.: Youtube
0

Μία ξεχωριστή υποδοχή είχε η Τέιλορ Σουίφτ στη Βραζιλία, καθώς το άγαλμα του ο Ιησού του Λυτρωτή «φορούσε» το μπλουζάκι από το βίντεο κλιπ του τραγουδιού της «You Belong With Me».

Η Τέιλορ Σουίφτ συνέχισε την περιοδεία της Eras Tour στο Ρίο ντε Τζανέιρο και για να την καλωσορίσουν οι αρμόδιοι «έντυσαν» το άγαλμα του Ιησού του Λυτρωτή με ένα λευκό μπλουζάκι, που έφερε τα ονόματα των πολιτειών της Βραζιλίας, καθώς και σύμβολα από τραγούδια της, όπως ένα τόξο και ένα βέλος.

Η μπλούζα ενδέχεται να αποτελεί φόρο τιμής για την Τέιλορ Σουίφτ και στο μπλουζάκι που φοράει στο μουσικό βίντεο για το single «You Belong with Me», το οποίο είχε στο μπροστινό μέρος του τα ονόματα των κολλητών της από το λύκειο.

Σε ένα βίντεο που αναρτήθηκε στην πλατφόρμα X, ο δήμαρχος Eduardo Paes καλωσόρισε και αυτός την Τέιλορ Σουίφτ συγκρίνοντας την παρουσία της με εκείνη του Μάικλ Τζάκσον και της Μαντόνα.«Θα τιμήσουμε την Τέιλορ Σουίφτ και την άφιξή της απόψε», ανέφερε στο βίντεο.

Σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα O Globo, η δήλωση του δημάρχου ακολουθεί ένα διαδικτυακό κίνημα θαυμαστών για τον Ομάρ Ραπόζο, πρύτανη του ιερού ναού του Ιησού του Λυτρωτή, να προβάλει μία μπλούζα της Τέιλορ Σουίφτ στο άγαλμα όταν αυτή το επισκεφθεί.

Σε αντάλλαγμα, οι Swifties χρηματοδότησαν τη δωρεά 20.000 τεμαχίων panettone, ενός εορταστικού γλυκού και καθαρού νερού για την υποστήριξη τοπικών φιλανθρωπικών οργανώσεων, για την Παγκόσμια Ημέρα των Φτωχών της Αγίας Έδρας.

Με πληροφορίες του People

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΟΒΟΗΘΟΥΜΕΝΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΣΛΟΒΕΝΙΑ

Διεθνή / Σλοβενία: Το κοινοβούλιο νομιμοποίησε την υποβοηθούμενη αυτοκτονία

Σύμφωνα με τον νέο νόμο, όσοι πάσχουν από ανίατη ασθένεια, έχουν διαύγεια και η κατάσταση της υγείας τους είναι τέτοια που δεν μπορούν πλέον να αντέξουν τους πόνους, έχουν το δικαίωμα να βάλουν τέλος στη ζωή τους
LIFO NEWSROOM
«Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό γίνεται θεατρικό έργο

Διεθνή / «Είμαστε εμείς οι ίδιοι και η κοινωνία σε δίκη»: Η υπόθεση Πελικό έγινε θεατρικό έργο

Το έργο έχει την υποστήριξη των δικηγόρων της Πελικό και φεμινιστικών ομάδων - Δημοσιογράφοι και ερευνητές έδωσαν πρόθυμα χιλιάδες σελίδες από τα σημειωματάριά τους για τη δίκη
LIFO NEWSROOM
Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social media

Διεθνή / Βραζιλία: Με ηλεκτρονικό βραχιόλι εντοπισμού ο Μπολσονάρου - Του απαγορεύτηκε η χρήση των social

Στον πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας επιβλήθηκε και απαγόρευση επικοινωνίας με άλλα πρόσωπα που βρίσκονται υπό έρευνα, μεταξύ των οποίων και ο γιος του, ο οποίος ζει πλέον στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM