Αυτός είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που θα κάνει ρεπορτάζ μόνο για την Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον τον προσωπικό της...δημοσιογράφο Facebook Twitter
Ο Μπράιαν Γουέστ με την Τέιλορ Σουίφτ (Φωτ.: Instagram / Bryan West)
0

Η Gannett, η μεγαλύτερη εταιρεία εκδόσεων εφημερίδων στις ΗΠΑ, αφού έψαξε δύο μήνες, προσέλαβε τον πρώτο ρεπόρτερ που θα καλύπτει αποκλειστικά και μόνο θέματα που αφορούν την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο 35χρονος Μπράιαν Γουέστ, που στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία AZCentral και 12 News, θα είναι πλέον ο νέος ειδικός στο ρεπορτάζ για την Τέιλορ Σουίφτ, για τον όμιλο Gannett.

Ο δημοσιογράφος πρόσφατα μετακόμισε στο Τενεσί, την πολιτεία της Τέιλορ Σουίφτ, και θα ξεκινήσει καταγράφοντας «τη μουσική και τον πολιτιστικό αντίκτυπο» της τραγουδίστριας από την αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας «The Tennessean», για τη USA Today και τα υπόλοιπα έντυπα του ομίλου.

Η αγγελία για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είχε γίνει πρωτοσέλιδο και συγκεκριμένα ανέφερε ότι ζητείται συντάκτης με δεξιότητες στο βίντεο και τη φωτογραφία για να καλύψει ιστορίες σχετικά με τη σημασία της μουσικής και των επαγγελματικών επιλογών της ποπ σταρ.

Στις 6 Νοεμβρίου, ο Μπράιαν Γουέστ είχε ανεβάσει βίντεο στο YouTube, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να επιλεγεί για τη θέση εργασίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων την πλούσια δημοσιογραφική του εμπειρία, την ικανότητά του να καταγράφει με κάμερα, να μοντάρει και να παίρνει συνεντεύξεις και την ιδιότητα του ως Swiftie.

Σε δηλώσεις του στο Variety ο Γουέστ παρομοίασε τη θέση εργασίας με την αθλητική δημοσιογραφία. «Θα έλεγα ότι αυτή η θέση δεν διαφέρει από το να είναι κάποιος αθλητικός δημοσιογράφος και οπαδός της γηπεδούχου ομάδας» ανέφερε.

Με πληροφορίες από Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

Διεθνή / Από τον Πάπα Φραγκίσκο στον Ντέιβιντ Λιντς - Οι προσωπικότητες που έφυγαν από τη ζωή το 2025

Από θρησκευτικούς ηγέτες με παγκόσμια επιρροή έως εμβληματικούς δημιουργούς της τέχνης και του κινηματογράφου, το 2025 σημαδεύτηκε από την απώλεια μεγάλων προσωπικοτήτων
THE LIFO TEAM
Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Διεθνή / Eurostar: Επανεκκίνηση δρομολογίων - Εγκλωβισμένοι οι επιβάτες στους συρμούς για τουλάχιστον έξι ώρες

Η Eurostar ανέφερε ότι σκοπεύει να εκτελέσει όλα τα δρομολόγιά της σήμερα, Τετάρτη, προειδοποιώντας ωστόσο πως ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, ίσως και ακυρώσεις
THE LIFO TEAM
EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM