Αυτός είναι ο πρώτος δημοσιογράφος που θα κάνει ρεπορτάζ μόνο για την Τέιλορ Σουίφτ

Η Τέιλορ Σουίφτ έχει πλέον τον προσωπικό της...δημοσιογράφο Facebook Twitter
Ο Μπράιαν Γουέστ με την Τέιλορ Σουίφτ (Φωτ.: Instagram / Bryan West)
0

Η Gannett, η μεγαλύτερη εταιρεία εκδόσεων εφημερίδων στις ΗΠΑ, αφού έψαξε δύο μήνες, προσέλαβε τον πρώτο ρεπόρτερ που θα καλύπτει αποκλειστικά και μόνο θέματα που αφορούν την Τέιλορ Σουίφτ.

Ο 35χρονος Μπράιαν Γουέστ, που στο παρελθόν έχει εργαστεί στα τοπικά ειδησεογραφικά πρακτορεία AZCentral και 12 News, θα είναι πλέον ο νέος ειδικός στο ρεπορτάζ για την Τέιλορ Σουίφτ, για τον όμιλο Gannett.

Ο δημοσιογράφος πρόσφατα μετακόμισε στο Τενεσί, την πολιτεία της Τέιλορ Σουίφτ, και θα ξεκινήσει καταγράφοντας «τη μουσική και τον πολιτιστικό αντίκτυπο» της τραγουδίστριας από την αίθουσα σύνταξης της εφημερίδας «The Tennessean», για τη USA Today και τα υπόλοιπα έντυπα του ομίλου.

Η αγγελία για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας είχε γίνει πρωτοσέλιδο και συγκεκριμένα ανέφερε ότι ζητείται συντάκτης με δεξιότητες στο βίντεο και τη φωτογραφία για να καλύψει ιστορίες σχετικά με τη σημασία της μουσικής και των επαγγελματικών επιλογών της ποπ σταρ.

Στις 6 Νοεμβρίου, ο Μπράιαν Γουέστ είχε ανεβάσει βίντεο στο YouTube, στο οποίο εξηγούσε τους λόγους για τους οποίους έπρεπε να επιλεγεί για τη θέση εργασίας, σημειώνοντας μεταξύ άλλων την πλούσια δημοσιογραφική του εμπειρία, την ικανότητά του να καταγράφει με κάμερα, να μοντάρει και να παίρνει συνεντεύξεις και την ιδιότητα του ως Swiftie.

Σε δηλώσεις του στο Variety ο Γουέστ παρομοίασε τη θέση εργασίας με την αθλητική δημοσιογραφία. «Θα έλεγα ότι αυτή η θέση δεν διαφέρει από το να είναι κάποιος αθλητικός δημοσιογράφος και οπαδός της γηπεδούχου ομάδας» ανέφερε.

Με πληροφορίες από Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΛΟΙΟ HANDALA

Διεθνή / Το Ισραήλ κατέλαβε το πλοίο Handala του «Στόλου για την Ελευθερία» που μετέφερε βοήθεια στη Γάζα

Σε πλάνα που αναμεταδίδονταν απευθείας από τους ακτιβιστές διακρίνονται οι περισσότεροι, καθισμένοι στη γέφυρα, πολλοί με τα χέρια ψηλά - «Οι αλήτες του Νετανιάχου ανέβηκαν στο Handala»
LIFO NEWSROOM
Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Διεθνή / Γάζα: 57 νεκροί μέσα σε 24 ώρες – Σε αδιέξοδο οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός

Τουλάχιστον 57 άνθρωποι σκοτώθηκαν στη Γάζα, πολλοί ενώ αναζητούσαν ανθρωπιστική βοήθεια - Οι συνομιλίες για κατάπαυση πυρός σταμάτησαν, ενώ η πείνα θερίζει αμάχους και παιδιά
LIFO NEWSROOM
Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Διεθνή / Τεχνητή νοημοσύνη στην υπηρεσία της απορρύθμισης: Το σχέδιο της κυβέρνησης Τραμπ για κατάργηση χιλιάδων κανονισμών

Η κυβέρνηση Τραμπ υιοθετεί την τεχνητή νοημοσύνη για να καταργήσει μαζικά ομοσπονδιακούς κανονισμούς, με στόχο τη μείωση στο μισό των ρυθμιστικών εντολών ως το 2026
LIFO NEWSROOM
Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Διεθνή / Αιματηρές συγκρούσεις μεταξύ Καμπότζης και Ταϊλάνδης: Πάνω από 30 νεκροί, χιλιάδες εκτοπισμένοι

Κλιμακώνεται η σύγκρουση στα σύνορα Καμπότζης–Ταϊλάνδης, με περισσότερους από 30 νεκρούς και καταγγελίες για παραβίαση θαλάσσιου χώρου - Σε συναγερμό ΟΗΕ και ASEAN.
LIFO NEWSROOM