Συναγερμός στο Βερολίνο: Ύποπτο αντικείμενο σε χριστουγεννιάτικη αγορά - Εκκενώθηκε το σημείο

Συναγερμός στο Βερολίνο: Ύποπτο αντικείμενο σε χριστουγεννιάτικη αγορά - Εκκενώθηκε το σημείο Facebook Twitter
0

Εκκενώθηκε εξαιτίας ενός ύποπτου αντικειμένου η χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου όπου είχε σημειωθεί τρομοκρατική επίθεση το 2016.

Η γερμανική αστυνομία εκκένωσε απόψε μια χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου, στην οποία είχε σημειωθεί μια πολύνεκρη τρομοκρατική επίθεση πριν από τρία χρόνια, προκειμένου να ερευνήσει ένα ύποπτο αντικείμενο που εντοπίστηκε στον χώρο.

Το 2016 ο Τυνήσιος Ανίς Άμρι παρέσυρε με ένα φορτηγό και σκότωσε 12 ανθρώπους στη χριστουγεννιάτικη αγορά της Μπραϊτσάιντπλατς. Στη συνέχεια διέφυγε στην Ιταλία, όπου σκοτώθηκε από αστυνομικούς.


«Επί του παρόντος οι συνάδελφοί μας εργάζονται στη χριστουγεννιάτικη αγορά Μπραϊτσάιντπλατς και την εκκενώνουν», ανέφερε αρχικά μέσω του Twitter η αστυνομία του Βερολίνου.

Λίγο αργότερα, με δεύτερο μήνυμα, έγινε γνωστό ότι όλοι οι επισκέπτες «έφυγαν από τη χριστουγεννιάτικη αγορά» χωρίς να προκληθεί πανικός. «Σας ευχαριστούμε», πρόσθεσε η αστυνομία διευκρινίζοντας ότι έχουν ξεκινήσει οι έρευνες στον χώρο.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ, Reuters

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Διεθνή / Ποιοι συλλαμβάνονται από την υπηρεσία Μετανάστευσης υπό την προεδρία Τραμπ;

Από την ανάληψη της εξουσίας από τον Τραμπ, στο στόχαστρο βρίσκονται όχι μόνο εγκληματίες αλλά και μετανάστες εργάτες, φοιτητές ακτιβιστές, ακόμη και τουρίστες με ζητήματα βίζας
LIFO NEWSROOM
Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς δουλειά και τελικά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία υπόσχεται σε Αφρικανούς εργασία, αλλά βρίσκονται να πολεμούν στην Ουκρανία

Αφρικανοί, παρασυρμένοι από υποσχέσεις καλών μισθών, βρίσκονται εγκλωβισμένοι στον ρωσο-ουκρανικό πόλεμο - Αποκαλύψεις για στρατολογήσεις, εξαπατήσεις και θύματα από χώρες όπως το Καμερούν και η Σενεγάλη
LIFO NEWSROOM