Σελένα Γκόμεζ: Μείον 800.000 followers μετά το βίντεο για τις μαζικές απελάσεις του Τραμπ

Σελένα Γκόμεζ: Μείον 800.000 followers μετά το βίντεο για τις μαζικές απελάσεις του Τραμπ Facebook Twitter
Στιγμιότυπο από το βίντεο που ανέβασε και στη συνέχεια κατέβασε η Σελένα Γκόμεζ / Χ
0

Το βίντεο που ανέβασε και αργότερα «κατέβασε» από το Instagram η Σελένα Γκόμεζ, όπως όλα δείχνουν φαίνεται πως της κόστισε ακριβά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του CritiqueJeu, η διάσημη σταρ Σελένα Γκόμεζ, φαίνεται να έχει χάσει περισσότερους από 800.000 ακόλουθους στο Instagram, μετά το βίντεο όπου ξεσπά σε κλάματα, για την απόφαση του νέου προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ να προχωρήσει σε μαζικές απελάσεις μεταναστών.

Παρότι το βίντεο κατέβηκε, η 32χρονη βρέθηκε στο επίκεντρο σφοδρών αντιδράσεων, με αποτέλεσμα να χάσει μεγάλη μερίδα των ακολούθων της στα social media. 

Σημειώνεται πως παρά τα unfollow, μετρά 422 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram και εξακολουθεί να είναι η γυναίκα με τους περισσότερους followers από τον Μάρτιο του 2023, όταν ξεπέρασε την δισεκατομμυριούχο Κάιλι Τζένερ.

Το επίμαχο βίντεο της Σελένα Γκόμεζ

Στο βίντεο η 32χρονη ηθοποιός και τραγουδίστρια ακούστηκε να λέει με δάκρυα στα μάτια: «Όλοι οι άνθρωποί μου δέχονται επίθεση, τα παιδιά... Δεν καταλαβαίνω. Λυπάμαι πολύ, μακάρι να μπορούσα να κάνω κάτι αλλά δεν μπορώ. Δεν ξέρω τι να κάνω. Θα προσπαθήσω τα πάντα, το υπόσχομαι».

Στο Instagram story της, η Γκόμεζ, πρόσθεσε τη λέξη «Λυπάμαι» και ένα εικονίδιο με τη σημαία του Μεξικό.

Λίγο αφού αποφάσισε να διαγράψει την ανάρτηση, επέστρεψε με ένα μήνυμα, στο οποίο έγραψε: «Προφανώς δεν είναι εντάξει να δείχνεις ενσυναίσθηση για τους ανθρώπους».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝΤΡΟΣΠΙΤΑ ΠΙΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

Διεθνή / «Νιώθεις σαν σε παραμύθι»: 10 από τα πιο εντυπωσιακά δεντρόσπιτα στον κόσμο

Χτισμένα ανάμεσα στα κλαδιά ενός δέντρου, τα δεντρόσπιτα συνδυάζουν την αρχιτεκτονική με το φυσικό περιβάλλον, δημιουργώντας έναν χώρο που μοιάζει να αιωρείται ανάμεσα στη γη και τον ουρανό
THE LIFO TEAM
Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Διεθνή / Μινεσότα: Δικαστής απέρριψε αίτημα τερματισμού των επιχειρήσεων της ICE στη Μινεάπολη

Nομικοί εκπρόσωποι της Μινεσότα χαρακτήρισαν την κατάσταση «χωρίς προηγούμενo», περιγράφοντας τους πράκτορες σαν «στρατό» που συμμετέχει σε «εκτεταμένες παράνομες βίαιες ενέργειες»
THE LIFO TEAM