Προειδοποιήσεις Λαβρόφ προς ΗΠΑ για τη Συρία

Προειδοποιήσεις Λαβρόφ προς ΗΠΑ για τη Συρία Facebook Twitter
1

Προειδοποιήσεις απηύθυνε προς τις ΗΠΑ ο υπ. Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ ο οποίος δήλωσε στον Αμερικανό ομόλογό του Τζον Κέρι ότι οι ΗΠΑ οφείλουν να σεβαστούν την κυριαρχία της Συρίας στον πόλεμό τους κατά των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.

Σε ανακοίνωση του τονίζει «την ανάγκη στην αυστηρή συμμόρφωση με το καταστατικό του ΟΗΕ, τους κανόνες του διεθνούς δικαίου και του άνευ όρων σεβασμού της συριακής κυριαρχίας κατά τη διάρκεια της υλοποίησης των σχεδιασμών του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού, που περιλαμβάνουν τη χρήση στρατιωτικής βίας».

Υπενθυμίζεται ότι στα μέτρα που αποφάσισαν οι ΗΠΑ κατά του ISIS περιλαμβάνονται και βομβαρδισμοί σε συριακό έδαφος.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Διεθνή / Ιράν προς ΗΠΑ, Βρετανία και Γαλλία: «Θα στοχοποιηθείτε αν παρέμβετε υπέρ του Ισραήλ»

Η Τεχεράνη δηλώνει πως οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ για το πυρηνικό της πρόγραμμα καθίστανται πλέον «ανώφελες», κατηγορώντας την Ουάσιγκτον για συνενοχή στα ισραηλινά πλήγματα
LIFO NEWSROOM
Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Διεθνή / Προπαγάνδα Ισραήλ στο ελληνικό YouTube, ενόψει της αποστολής προς τη Γάζα

Το GHF δέχεται έντονη κριτική τόσο από διεθνείς ανθρωπιστικές οργανώσεις όσο και από τον ΟΗΕ, για περιορισμένη διανομή βοήθειας, ελλιπή πρόσβαση και καταγγελίες για έλεγχο των δικαιούχων
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Ο Λαβρόφ είναι και εδώ αλλά και πάντα τυπικά σωστός, αλλά βέβαια η αντίδραση έχει άλλες αιτίες σχετικές με τα συμφέροντα της Ρωσίας. Άνθρωπος με ευρύτατη μόρφωση και πανέξυπνος, ξέρει πολύ καλά ποιο μήνυμα θέλει να δώσει.