Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11»

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11» Facebook Twitter
0

Η Τζένιφερ Άνιστον δημοσίευσε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram, όπου αποχαιρετά τον πατέρα, ο οποίος έφυγε από την ζωή. 

«Γλυκέ μου μπαμπά... Τζον Άντονι Άνιστον. Ήσουν ένας από τους πιο υπέροχους ανθρώπους που γνώρισα ποτέ. Είμαι τόσο ευγνώμων που πέταξες στους ουρανούς ήρεμα - και χωρίς πόνο. Και μάλιστα στις 11/11! Είχες πάντα τέλειο timing. Αυτός ο αριθμός θα έχει για πάντα ένα ακόμα μεγαλύτερο νόημα για μένα τώρα», έγραψε στο μήνυμά της.

«Θα σε αγαπώ μέχρι το τέλος του χρόνου. Μην ξεχάσεις να μας επισκέπτεσαι», συνέχισε.

Η Τζένιφερ Άνιστον έκανε ιδιαίτερη αναφορά στο «11/11» γιατί πρόκειται για έναν αριθμό με ιδιαίτερη σημασία για εκείνη, τον οποίο έχει μάλιστα κάνει τατουάζ στο χέρι της.

Αν και ουδέποτε έχει εξηγήσει την σημασία πίσω από τους συγκεκριμένους αριθμούς, φέρεται να συνδέεται με τα γενέθλιά της και τον σκύλο της. Έχει γράψει επίσης το όνομα «Norman» στο δεξί πόδι της, που φέρεται να είναι προς τιμήν του σκύλου της, ο οποίος πέθανε το 2011.

Η Άνιστον έχει γεννηθεί στις 11 Φεβρουαρίου, ενώ το 2011 έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος σκύλος της, Νόρμαν, με τον οποίο ήταν πολύ δεμένη. 

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11» Facebook Twitter

Ο Τζον Άντονι Άνιστον, γεννημένος Γιάννης Αναστασάκης στις 24 Ιουλίου 1933, ήταν ελληνικής καταγωγής Αμερικανός ηθοποιός.

Έγινε περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του ως  Victor Kiriakis στη δραματική σειρά «Days of Our Lives» του NBC, στην οποία ξεκίνησε τον Ιούλιο του 1985 και έπαιζε συνεχώς από τότε. Ο ρόλος του χάρισε μια υποψηφιότητα για το Βραβείο Emmy στην κατηγορία Β' Ανδρικού Ρόλου σε δραματική σειρά το 2017.

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11» Facebook Twitter

Γεννήθηκε στην Κρήτη από τη Στέλλα Τζόαν και τον Αντώνιο Αναστασάκη και έφυγαν οικογενειακώς για τις ΗΠΑ όταν ήταν δύο ετών. Όταν έφτασαν εκεί, ο πατέρας του άλλαξε το όνομα της οικογένειας και εγκαταστάθηκαν στην Πενσιλβάνια, όπου είχαν εστιατόριο. 

Απέκτησε μια κόρη, την Τζένιφερ Άνιστον (γεννημένη στις 11 Φεβρουαρίου 1969), με την πρώτη του σύζυγο, Νάνσι Ντάου, και έναν γιο, τον Αλεξάντερ, με τη δεύτερη σύζυγό του, Σέρι Ρούνεϊ, ενώ νονός της Τζένιφερ ήταν ο Τέλι Σαβάλας, ένας από τους καλύτερους φίλους του. 

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11» Facebook Twitter

Στην αρχή της καριέρας της Τζένιφερ -πριν καν γίνει διάσημη από «Τα Φιλαράκια»- ο Τζον Άνιστον είχε μιλήσει για τα υποκριτικά χαρίσματα που την κάνουν ανεκτίμητη στο Χόλιγουντ.

«Η Τζένιφερ είναι φυσικό ταλέντο», δήλωσε στο E! News το 1990. «Υπάρχουν πράγματα που μπορείς να μάθεις σε αυτή τη δουλειά και κάποια που δεν μπορείς να μάθεις. Το κωμικό ένστικτο που έχει είναι αλάνθαστο. Αυτό είναι το μεγαλύτερο προσόν της».

Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11» Facebook Twitter
Πέθανε ο πατέρας της Τζένιφερ Άνιστον- Η τρυφερή ανάρτηση και η σημασία του «11/11» Facebook Twitter

Πρόσφατα, η Τζένιφερ Άνιστον είχε μιλήσει μεταξύ άλλων στο περιοδικό Allure για το διαζύγιο των γονιών της και πώς αργότερα στη ζωή της κατάφερε να τους συγχωρέσει. 

«Νομίζω ότι το διαζύγιο της μητέρας μου την κατέστρεψε πραγματικά», είπε όταν ρωτήθηκε για την παιδική της ηλικία και το γεγονός ότι μεγάλωσε στο Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη λόγω της καριέρας του πατέρα της ως ηθοποιού.

«Σε εκείνη τη γενιά δεν έλεγαν "πήγαινε για ψυχοθεραπεία, μίλα σε κάποιον. Γιατί δεν ξεκινάς μικροδοσολογία;". Υπομένεις τη ζωή σου και παίρνεις το παιδί σου με δάκρυα στα μάτια και δεν έχεις καμία βοήθεια», πρόσθεσε, αναφερόμενη προφανώς στην περίπτωση της μητέρας της.

«Συγχώρησα τη μαμά μου. Συγχώρησα τον πατέρα μου. Συγχώρησα την οικογένειά μου», συνέχισε η Άνιστον, που είχε αποξενωθεί από τη μητέρα της για χρόνια και γνωρίζει πλέον καλά πόσο «σημαντικό» είναι να αφήνει κανείς πίσω επώδυνες στιγμές και μνησικακίες.

«Είναι τοξικό να έχεις αυτόν τον θυμό. Το έμαθα βλέποντας τη μητέρα μου να μην το αφήνει ποτέ να φύγει. Θυμάμαι να λέω: "Σε ευχαριστώ που μου έδειξες τι δεν πρέπει να γίνει ποτέ"», είπε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δασμοί Τραμπ: «Διαπραγματευτική τακτική», λένε Ευρωπαίοι - «Αντίμετρα αν χρειαστεί», εξαγγέλλει η φον ντερ Λάιεν

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: «Διαπραγματευτική τακτική», λένε Ευρωπαίοι - «Αντίμετρα αν χρειαστεί», εξαγγέλλει η φον ντερ Λάιεν

Την ετοιμότητα της ΕΕ να συνεχίσει να εργάζεται για μια συμφωνία ως την 1η Αυγούστου, αλλά ταυτόχρονα και για την υιοθέτηση αναλογικών αντίμετρων εάν χρειαστεί, επισημαίνει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
LIFO NEWSROOM
Καταγγελίες για παραβίαση διεθνούς δικαίου από την ΕΕ λόγω ενεργειακής συμφωνίας με το Ισραήλ

Διεθνή / Καταγγελίες για παραβίαση διεθνούς δικαίου από την ΕΕ λόγω ενεργειακής συμφωνίας με το Ισραήλ

Η ΕΕ κατηγορείται για συνενοχή σε παραβιάσεις διεθνούς δικαίου εξαιτίας συμφωνίας φυσικού αερίου με το Ισραήλ, που φέρεται να παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα των Παλαιστινίων, σύμφωνα με έκθεση της Global Witness
LIFO NEWSROOM
«Τραμπική» τρέλα στα σύνορα των ΗΠΑ: Γιατί «έκοψαν» την επιστροφή μόνιμου κατοίκου από τον Καναδά

Διεθνή / «Τραμπική» τρέλα στα σύνορα των ΗΠΑ: Γιατί «έκοψαν» την επιστροφή μόνιμου κατοίκου από τον Καναδά

Μην επιστρέψεις γιατί θα συλληφθείς, είπαν στον Κρις Λάντρι οι αρχές - Επικαλούνται καταδίκες του 2007 για κατοχή μαριχουάνας και δεν επιτρέπουν την είσοδο στη χώρα σε μόνιμο κάτοικο, πατέρα πέντε παιδιών από τον Καναδά, που μάλιστα, υποστήριξε τον Τραμπ στις εκλογές
LIFO NEWSROOM
Θανατηφόρο κρούσμα πανώλης στις ΗΠΑ: Άγνωστο το πώς μολύνθηκε το θύμα

Διεθνή / Θανατηφόρο κρούσμα πανώλης στις ΗΠΑ: Άγνωστο το πώς μολύνθηκε το θύμα

Η βουβωνική πανώλη - γνωστή για τη θανάτωση εκατομμυρίων στην Ευρώπη κατά τον Μεσαίωνα - είναι πλέον σπάνια, αλλά εξακολουθούν να αναφέρονται ορισμένα περιστατικά σε αγροτικές περιοχές των δυτικών ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Σε κρίσιμο σημείο οι συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα – Παλαιστίνιοι προειδοποιούν για κατάρρευση

Διεθνή / Σε κρίσιμο σημείο οι συνομιλίες για εκεχειρία στη Γάζα - Παλαιστίνιοι προειδοποιούν για κατάρρευση

Το Ισραήλ φέρεται να χρησιμοποίησε τους πρόσφατους γύρους συνομιλιών ως «μέσο καθυστέρησης» για να διευκολύνει την επίσκεψη του Μπενιαμίν Νετανιάχου στην Ουάσινγκτον, καταγγέλλουν οι Παλαιστίνιοι
LIFO NEWSROOM
«Ήξερα ότι θα νικούσα»: Ο Μαχμούντ Χαλίλ μιλά για τις άθλιες συνθήκες κράτησης από την ICE

Διεθνή / «Ήξερα ότι θα νικούσα»: Ο Μαχμούντ Χαλίλ μιλά για τις άθλιες συνθήκες κράτησης από την ICE

«Ήταν μια πολύ, πολύ απάνθρωπη εμπειρία, για κάποιον που δεν κατηγορήθηκε για κανένα έγκλημα» - Άθλιο φαγητό, συνθήκες ψύχους και ψυχολογική πίεση - Δεν θα τους συγχωρήσω που δεν μου επέτρεψαν να παραστώ στη γέννηση του γιου μου
LIFO NEWSROOM