Περιοδεία στην Ευρώπη ξεκινά τώρα ο Φάρατζ για να τη διαλύσει-Πρώτος σταθμός η Αθήνα

Περιοδεία στην Ευρώπη ξεκινά τώρα ο Φάρατζ για να τη διαλύσει-Πρώτος σταθμός η Αθήνα Facebook Twitter
5

Περιοδεία σε ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου, όπως είπε, να πείσει τον κόσμο για δημοψηφίσματα που θα διαλύσουν την Ε.Ε., ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο ο "πρωτεργάτης" του Brexit Νάιτζελ Φάρατζ.

Ο πρώην ηγέτης του UKIP παραβρέθηκε στο συνέδριο των Ρεπουμπλικανών προκειμένου να στηρίξει τον Τράμπ και να επιτεθεί στη Χίλαρι Κλίντον, για την οποία είπε ότι "δεν θα την ψήφιζα ακόμη κι αν με πλήρωναν".

Όπως δήλωσε στο περιοδικό Politico, θα πραγματοποιήσει αυτή την περιοδεία για να βοηθήσει να εξαπλωθεί η όρεξη για δημοψηφίσματα για την ένταξη στην ΕΕ πέρα από το Ηνωμένο Βασίλειο.

«Τώρα έχω ελεύθερο χρόνο...Πρέπει να φτιάξουμε μια διαφορετική Ευρώπη ανεξάρτητων εθνικών κρατών, και αν μπορώ να κάνω κάτι για να βοηθήσω σ' αυτό, τότε θα το κάνω", πρόσθεσε. "Θα πάω στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο και έχω ένα μεγάλο συμπόσιο για εναλλακτικές λύσεις απέναντι στο ευρώ", τόνισε επίσης ο Φάρατζ. Σημείωσε δε ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες όπως η Ιρλανδία και η Ολλανδία.

 Εξέφρασε επίσης την υποστήριξη του για την νέα Πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι που είπε "το Brexit είναι Brexit".

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΡΟΙΛΑΝΔΙΑ ΔΑΝΙΑ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / «Δεν μπορείτε να προσαρτήσετε άλλες χώρες»: Δανία και Γροιλανδία απαντούν στον Τραμπ

Η νέα τοποθέτηση από τους πρωθυπουργούς της Δανίας και της Γροιλανδίας έρχεται μετά την ανακοίνωση του Τραμπ ότι διορίζει ειδικό απεσταλμένο των ΗΠΑ για το αρκτικό νησί
THE LIFO TEAM
Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Διεθνή / Γάζα: «Δεν μπορώ να ξεχάσω τον τρόμο» περιγράφει μητέρα που γέννησε δύο φορές στη διάρκεια του πολέμου

Καθημερινά, περίπου 130 μωρά γεννιούνται στη Λωρίδα της Γάζας, μέσα σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης, με το σύστημα υγείας να βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης και τις βασικές προμήθειες να εξαντλούνται
THE LIFO TEAM