Πεντάχρονος έχασε το αρκουδάκι του στο αεροδρόμιο, «εμφανίστηκε» μετά από μήνες στο Facebook

Πεντάχρονος έχασε το αρκουδάκι του στο αεροδρόμιο, «εμφανίστηκε» μετά από μήνες στο Facebook Facebook Twitter
Φωτ.: Instagram
0

Οι γονείς του Εζέκιελ του είπαν να μην πετάει στον αέρα του αρκουδάκι του, αλλά δεν τους άκουσε. Τελικά, το έχασε στο αεροδρόμιο του Μιλγουόκι. Όμως, έπειτα από μήνες πήρε ξανά στην αγκαλιά του το παιχνίδι του, με τη βοήθεια του Facebook. 

Ο Ντέιβιντ και η Τζέσικα Μπαρνέτ ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στην πτήση της επιστροφής από το Μιλγουόκι στο Ντάλας, μαζί με τα δύο τους παιδιά, τον 5χρονο Εζέκιελ και την 3 ετών αδελφή του. Ο μικρός πετούσε στον αέρα το αρκουδάκι, παρά την προειδοποίηση του πατέρα του. Και τελικά, αυτό «κόλλησε» σε ένα δοκάρι. 

Η οικογένεια δεν είχε χρόνο να ειδοποιήσει κάποιον, καθώς έπρεπε να επιβιβαστεί στην πτήση. Πίστεψαν ότι δεν θα ξαναδούν τον Τέντι, το αρκουδάκι και οι γονείς με ανακούφιση είδαν ότι εκείνο το βράδυ ο Εζέκιελ δεν είχε πρόβλημα να κοιμηθεί με ένα άλλο παιχνίδι, ένα λούτρινο σκυλάκι. 

Όλα αυτά συνέβησαν το περασμένο φθινόπωρο, το σαββατοκύριακο της γιορτής των Ευχαριστιών. Λίγους μήνες αργότερα, στις 8 Φεβρουαρίου, η μητέρα του αγοριού εντόπισε τον Τέντι στο Facebook. 

Το παιχνίδι έπεσε κάποια στιγμή από το δοκάρι όπου είχε «κολλήσει» και κάποιος που το βρήκε το πήγε στα απολεσθέντα του αεροδρομίου στις 4 Ιανουαρίου. Στις αρχές Φεβρουαρίου, υπάλληλους του αεροδρομίου άρχισε να κάνει κάποιες αναρτήσεις στα social media για το αρκουδάκι, αναζητώντας τους ιδιοκτήτες του, όπως γίνεται συχνά σε τέτοιες περιπτώσεις. 

Ένας φίλος της Τζέσικα Μπαρνέτ είχε αναδημοσιεύσει την ανάρτηση και έτσι την είδε εκείνη. Την επόμενη ημέρα τηλεφώνησε στο αεροδρόμιο και της ζήτησαν κάποιου είδους «επίσημη επιβεβαίωση» ότι το αρκουδάκι ανήκει στην οικογένεια και εκείνη έστειλα μια φωτογραφία που είχε βγάλει τη γιορτή των Ευχαριστιών, με τον Τέντι στο φόντο. 

Πάνω από 4 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν δει τις αναρτήσεις που είχε κάνει το αεροδρόμιο του Μιλγουόκι στο αεροδρόμιο, για το αρκουδάκι. Σε αυτό βοήθησε και μια «παρεξήγηση». Κάποιος παρατήρησε μια καρδιά στο στήθος του Τέντι και σχολίασε ότι συχνά τέτοια αρκουδάκια δίνονται σε παιδιά με κάποια καρδιακή πάθηση. Μπορεί αυτό να μην ισχύει στην περίπτωση του Εζέκιελ, αλλά χάρη στην παρεξήγηση «απογειώθηκε» η ανάρτηση και κάπως έτσι την είδε η μητέρα του μικρού. 

Για την παράδοση του Τέντι έγινε μια μικρή γιορτή. Η Southwest Airlines προσφέρθηκε να μεταφέρει τον Εζέκιελ στο Μιλγουόκι για να πάρει το αρκουδάκι του και ο μικρός ταξίδεψε μαζί με τον μπαμπά του στις 14 Φεβρουαρίου. Οι εργαζόμενοι της εταιρείας τον υποδέχθηκαν με μια μεγάλη πινακίδα με το όνομά του αλλά και μπαλόνια, ενώ την επόμενη ημέρα έγινε συνέντευξη Τύπου για να παραδοθεί το παιχνίδι στο αγοράκι. 

«Πιστεύω ότι τον φρόντισαν. Πήγε σε πολλά μέρη στο αεροδρόμιο και διασκέδασε. Αλλά χαίρομαι που είναι σπίτι», δήλωσε ο Εζέκιελ και συμπλήρωσε ότι δεν σχεδιάζει να ξαναπετάξει στον αέρα τον Τέντι. «Είναι χαρούμενος στο κρεβάτι με τα άλλα αρκουδάκια», πρόσθεσε. 

Με πληροφορίες από Washington Post 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ