Ο Στόλτενμπεργκ έκανε βαρκάδα με την Σουηδή πρωθυπουργό

Ο Στόλτενμπεργκ έκανε βαρκάδα με τη Σουηδή πρωθυπουργό Facebook Twitter
Φωτ.: Twitter
0

Στη Σουηδία βρέθηκε ο γ.γ του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ στο πλαίσιο της συνάντησής του με την Σουηδή πρωθυπουργό για την επικείμενη ένταξη της χώρας.

Οι δύο αξιωματούχοι ξέκλεψαν λίγο χρόνο από τις υποχρεώσεις τους και έκαναν μία βαρκάδα με τον γ.γ του ΝΑΤΟ να κάνει και σχετική ανάρτηση με τη φωτογραφία τους.

«Υπέροχη επίσκεψη με την Μαγκνταλένα Άντερσον θα συζητήσουμε τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία & την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Οι ανησυχίες που εγείρει η Σύμμαχός μας Τουρκία πρέπει να αντιμετωπιστούν και να ληφθούν σοβαρά υπόψη. Εργαζόμαστε για να βρούμε μια λύση το συντομότερο δυνατό,» έγραψε αναρτώντας τη φωτογραφία με τους δυο τους μέσα στη βάρκα.

Η Σουηδία έχει κάνει σημαντικά βήματα για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις της Τουρκίας, προκειμένου να εγκριθεί η αίτηση ένταξης στο ΝΑΤΟ που έχει υποβάλει, δήλωσε νωρίτερα σήμερα ο γενικός γραμματέας της συμμαχίας.

«Χαιρετίζω το γεγονός ότι η Σουηδία άρχισε ήδη να αλλάζει την νομοθεσία της κατά της τρομοκρατίας και ότι θα διασφαλίσει ότι το νομικό πλαίσιο για τις εξαγωγές όπλων θα αντανακλά την μελλοντική κατάστασή της ως μέλος του ΝΑΤΟ με νέες δεσμεύσεις προς τους συμμάχους της» δήλωσε ο Στόλτενμπεργκ στη διάρκεια μιας συνέντευξης Τύπου με την πρωθυπουργό της Σουηδίας Μαγκνταλένα Άντερσον.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ