O Γιούνκερ διέκοψε τις διακοπές του για λόγους υγείας - Επέστρεψε στο Λουξεμβούργο για αφαίρεση χολής

O Γιούνκερ διέκοψε τις διακοπές του για λόγους υγείας - Επέστρεψε στο Λουξεμβούργο για αφαίρεση χολής Facebook Twitter
0

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Λουξεμβούργο προκειμένου «να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως», ανακοίνωσε σήμερα τη Επιτροπή.

Ο 64χρονος Γιούνκερ χρειάσθηκε να «συντομεύσει» τις διακοπές του στην Αυστρία και «να επανέλθει στο Λουξεμβούργο προκειμένου να υποβληθεί επειγόντως σε αφαίρεση της χοληδόχου κύστεως», εξηγεί η ανακοίνωση που εξέδωσαν οι Βρυξέλλες.

Ο Γιούνκερ, ο οποίος βρίσκεται στην ηγεσία της Επιτροπής από το 2014 και του οποίου η θητεία εκπνέει τον προσεχή Οκτώβριο, χρημάτισε επίσης πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 έως το 2013.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ απειλεί να κόψει τα κονδύλια της Νέας Υόρκης στον «κομμουνιστή» Ζοχράν Μαμντάνι

Διεθνή / Ο Τραμπ απειλεί να κόψει τα κονδύλια της Νέας Υόρκης στον «κομμουνιστή» Ζοχράν Μαμντάνι

O Ζοχράν Μαμντάνι αρνήθηκε ότι είναι κομμουνιστής, όπως τον κατηγόρησε ο Τραμπ, αλλά επανέλαβε τη δέσμευσή του να αυξήσει τους φόρους στους πλουσιότερους κατοίκους της Νέας Υόρκης
LIFO NEWSROOM