Ο Έλον Μασκ ζήτησε ισόβια κάθειρξη για όσους αλλάζουν φύλο ανήλικων παιδιών

Ο Έλον Μασκ ζήτησε ισόβια κάθειρξη για όσους αλλάζουν φύλο ανήλικων παιδιών Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ο Έλον Μασκ πιστεύει ότι οι γονείς και οι γιατροί που πραγματοποιούν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανηλίκους θα πρέπει καταδικάζονται με ισόβια κάθειρξη.  

Ο Έλον Μασκ απάντησε σε ένα tweet σχετικά με την απαγόρευση στη Φλόριντα των επεμβάσεων αλλαγής φύλου σε ανηλίκους και ζήτησε αυστηρές ποινές για όσους συμμετέχουν στις επεμβάσεις σε παιδιά.

Συγκεκριμένα, θέλει να επιβάλλονται ποινές ισόβιας κάθειρξης.

«Κάθε γονέας ή γιατρός που στειρώνει ένα παιδί πριν αυτό γίνει ενήλικος με τη συγκατάθεσή του θα πρέπει να πάει ισόβια στη φυλακή», έγραψε στο Twitter. Μέχρι νωρίς το πρωί της Παρασκευής, το tweet είχαν δει περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια άνθρωποι.

Αρκετές πολιτείες προχωρούν στην απαγόρευση ανάλογων επεμβάσεων σε παιδιά. Η Φλόριντα είναι μόνο μία από τις πολλές πολιτείες που αρνούνται να το επιτρέψουν. Το Τενεσί ψήφισε επίσης πρόσφατα νόμο που απαγορεύει τις χειρουργικές επεμβάσεις και τις ορμόνες για τα παιδιά που επιδιώκουν αλλαγή φύλου.

Ωστόσο, στον αντίποδα ο νόμος του Αρκάνσας που απαγορεύει τις αλλαγές φύλου και τις χημικές ουσίες που χρησιμοποιούνται σε παιδιά μπλοκαρίστηκε από ομοσπονδιακό δικαστήριο. Αυτό φαίνεται να δείχνει ότι το θέμα θα καταλήξει τελικά ενώπιον του Ανώτατου Δικαστηρίου.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Οι στενότεροι συνεργάτες του Τραμπ εκτιμούν πως ο πόλεμος με το Ιράν θα διαρκέσει έως το 2029

Οι συζητήσεις κεκλεισμένων των θυρών πραγματοποιούνται ενώ ο Τραμπ δηλώνει ότι ο πόλεμος θα τελειώσει «αμέσως» μετά τις ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου, «επειδή δεν μπορούν να αντέξουν άλλο»
THE LIFO TEAM
ANTHROPIC ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ

Διεθνή / Η Anthropic λέει ότι μπλόκαρε πιθανές προσπάθειες ανάπτυξης βιολογικών όπλων με το Claude

Η εταιρεία διέκοψε αρκετές χρήσεις των μοντέλων της από επιστήμονες, καθώς έκρινε ότι η έρευνά τους θα μπορούσε να συμβάλει στην ανάπτυξη επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

Διεθνή / Οι ΗΠΑ ζητούν από χώρες του ΝΑΤΟ να αποχωρήσουν από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο έχει αρμοδιότητα να διώκει πρόσωπα για τα σοβαρότερα διεθνή εγκλήματα, μεταξύ των οποίων η γενοκτονία, τα εγκλήματα πολέμου και τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
THE LIFO TEAM