Έλον Μασκ: Είναι αυτό το «υπνοδωμάτιο» του μεγιστάνα; - Η ανάρτηση στο Twitter και η απάντησή του

Έλον Μασκ: Είναι αυτό το «υπνοδωμάτιο» του μεγιστάνα; - Η ανάρτηση στο Twitter και η απάντησή του Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Στο έξυπνο τρολάρισμα ενός χρήστη του Twitter απάντησε ο δισεκατομμυριούχος, Έλον Μασκ σχετικά με το πού ακριβώς κοιμάται. 

Συγκεκριμένα, ο γνωστός λογαριασμός Gaut στην πλατφόρμα που συνηθίζει να τρολάρει για σειρά θεμάτων, θέλησε να κάνει μια πλάκα αναρτώντας μια φωτογραφία που υποτίθεται είναι το υπνοδωμάτιο του Έλον Μασκ.

Μόνο που η εικόνα κάθε άλλο παρά δωμάτιο μεγιστάνα δείχνει Ο χώρος είναι σχεδόν άδειος με ένα στρώμα στο πάτωμα, κάποια πεταμένα ρούχα, έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή και μια τσάντα πλάτης.

Η φωτογραφία συνοδεύτηκε από την εξής λεζάντα: «Ο Έλον Μασκ έχει περιουσία 188 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. Αυτό είναι το δωμάτιό του».

Η εν λόγω ανάρτηση τράβηξε το ενδιαφέρον του ιδιοκτήτη του Twitter, ο οποίος απάντησε αστιευόμενος: «Δεν είναι τελείως λάθος. Κοιμήθηκα στον καναπέ ενός φίλου την προηγούμενη εβδομάδα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

Διεθνή / Ο Τραμπ έλαβε το νεοσύστατο Βραβείο Ειρήνης της FIFA

«Αναμφίβολα αξίζετε το πρώτο Βραβείο Ειρήνης της FIFA για τις πράξεις σας, για όσα έχετε επιτύχει με τον δικό σας τρόπο», είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της FIFA Τζάνι Ινφαντίνο απευθυνόμενος στον Αμερικανό πρόεδρο
LIFO NEWSROOM
Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Διεθνή / Γαλλία: Η κυβέρνηση αυξάνει την ασφάλεια σε χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις λόγω «πολύ υψηλού» κινδύνου τρομοκρατίας

Τα αυξημένα μέτρα έρχονται λίγες ημέρες μετά την αιφνιδιαστική απόφαση του Παρισιού να ακυρώσει τη μεγάλη συναυλία της Παραμονής Πρωτοχρονιάς στα Ηλύσια Πεδία
LIFO NEWSROOM
«Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Διεθνή / «Η Ευρώπη οδεύει προς πολιτισμική εξαφάνιση»: Το νέο δόγμα Τραμπ για την ήπειρο 

Το κείμενο διατυπώνει ευθεία πολιτική στήριξη σε ακροδεξιά κόμματα της Ευρώπης, υποστηρίζοντας ότι ορισμένες χώρες «κινδυνεύουν να γίνουν κατά πλειονότητα μη ευρωπαϊκές»
LIFO NEWSROOM
Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Διεθνή / Βλαντιμίρ Πούτιν: Η φερόμενη ως κόρη του μιλά για τον πόλεμο στην Ουκρανία - «Λυπάμαι, δεν είμαι υπεύθυνη»

Η 22χρονη εντοπίστηκε στο Παρίσι από Ουκρανό δημοσιογράφο, ο οποίος τη ρώτησε πώς αισθάνεται για τις πράξεις του Ρώσου προέδρου, ενώ την κάλεσε να επισκεφτεί το Κίεβο
LIFO NEWSROOM