Ο Άλεκ Μπάλντουιν διέγραψε το Twitter μετά το μήνυμα για την Τζίλιαν Άντερσον: «Γεμάτο μαλ****»

Ο Άλεκ Μπάλντουιν διέγραψε το Twitter μετά το μήνυμα για την Τζίλιαν Άντερσον: «Γεμάτο μαλ****» Facebook Twitter
0

Ο Άλεκ Μπάλντουιν απενεργοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter, λέγοντας πως η πλατφόρμα είναι γεμάτη «μαλ****». 

Ο 62χρονος ηθοποιός πήρε την απόφαση μετά ην κατακραυγή στο Twitter επειδή σχολίασε την αμερικάνικη προφορά της Τζίλιαν Άντερσον όταν αποδέχθηκε μια Χρυσή Σφαίρα την Κυριακή.

Συγκεκριμένα έγραψε πως το Twitter εκεί που πηγαίνουν «όλοι οι μαλ**** στις ΗΠΑ και εκτός τα προχωρημένα πτυχία του στη μαλ***».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορείς να κάνεις λίγη ειρωνεία πλέον στις ΗΠΑ επειδή οι ΗΠΑ είναι ένα τόσο τσιτωμένο μέρος».

Σχολιάζοντας την αλλαγή προφοράς της Άντερσον, ο Μπάλντουιν έγραψε σε tweet, «Αλλαγή προφοράς; Ακούγεται συναρπαστικό».

Η σύζυγος του ηθοποιού, Χιλάρια, πρόσφατα ξεσήκωσε έντονη αντιπαράθεση με την ισπανική προσφορά της κάνοντας τον κόσμο να πιστεύει ότι μεγάλωσε στη χώρα, ενώ στην πραγματικότητα, μεγάλωσε στη Βοστόνη. 

«Η διαφορά είναι πως η Τζίλιαν έζησε στο Λονδίνο στην παιδική της ηλικία και ζει εκεί οπότε αναπτύχθηκε προφορά. Ποτέ δεν αρνήθηκε στον αμερικανισμό της. Μεγάλος φαν σου, αλλά είναι φρικτό ψέμα», απάντησε κάποιος χρήστης στο μήνυμα στο Μπάλντουιν. 

Κάποιος άλλος έγραψε: «Μόνο που η Άντερσον όντως μεγάλωσε στο Λονδίνο, Γεννήθηκε στις ΗΠΑ και μεγάλωσε στο Λονδίνο». 

Ο Άλεκ Μπάλντουιν, σε ένα διάρκειας σχεδόν 10 λεπτών βίντεο που γύρισε ενώ επέστρεφε οδηγώντας σπίτι του από τη δουλειά, είπε ότι το συγκεκριμένο tweet δεν ήταν σε καμία περίπτωση προσβολή απέναντι στην Άντερσον. 

«Όταν έκανα αυτό το σχόλιο για ανθρώπους που αλλάζουν κουλτούρες, σε καμία περίπτωση δεν προοριζόταν ως προσβολή απέναντι σε κάποιον που θαυμάζω», είπε, χωρίς ωστόσο να αναφέρει το όνομα της ηθοποιού.

Με πληροφορίες από Page Six

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / «Δεν υπάρχουν πραγματικές παραχωρήσεις» στην απάντηση των ΗΠΑ, λέει το Ιράν

Η Τεχεράνη κατηγορεί τις ΗΠΑ για αδιάλλακτη στάση στις διαπραγματεύσεις για τον τερματισμό του πολέμου, προειδοποιώντας παράλληλα για σοβαρές συνέπειες σε περίπτωση νέας επίθεσης κατά του Ιράν
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΛΕΥΚΟΣ ΟΙΚΟΣ ΑΙΘΟΥΣΑ ΧΟΡΟΥ

Διεθνή / Η χρηματοδότηση για την αίθουσα χορού των 400 εκατ. δολαρίων του Τραμπ κινδυνεύει έπειτα από απόφαση της Γερουσίας

Οι Δημοκρατικοί έχουν χαρακτηρίσει την αίθουσα χορού ακριβή και περιττή πολυτέλεια, σε μια περίοδο που οι Αμερικανοί αντιμετωπίζουν αυξανόμενο κόστος ζωής, όπως οι υψηλότερες τιμές καυσίμων
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΖΟ ΜΠΑΙΝΤΕΝ ΕΦΟΡΙΑ

Διεθνή / ABC News: Η κυβέρνηση Τραμπ πρόκειται να συγκροτήσει «Επιτροπή Αλήθειας και Δικαιοσύνης» για την αποζημίωση των συμμάχων του

Οι αποζημιώσεις αφορούν άτομα που δήλωσαν θύματα κυβερνητικής «εργαλειοποίησης» των κρατικών μηχανισμών κατά την διακυβέρνηση του Τζο Μπάιντεν
THE LIFO TEAM