Οι Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν υποδέχτηκαν το έκτο τους παιδί- Μόλις έξι μήνες μετά το πέμπτο

Οι Άλεκ και Χιλάρια Μπάλντουιν υποδέχτηκαν το έκτο τους παιδί- Μόλις έξι μήνες μετά το προηγούμενο Facebook Twitter
EPA
0

Ο Άλεκ και η σύζυγός του Χιλάρια Μπάλντουιν απέκτησαν το έκτο τους παιδί.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το νέο μέλος της οικογένειάς τους, όπως επιβεβαιώνει πηγή στο PEOPLE.

Νωρίτερα σήμερα, η Χιλάρια ανάρτησε μία φωτογραφία του νεογέννητου μωρού, με ολόκληρη την οικογένεια. Τη στιγμή απαθανάτισε ο σύζυγός της Άλεκ.

Στην λεζάντα γράφει «7» και μια κόκκινη καρδιά. Το νέο μέλος έρχεται μόλις έξι μήνες και λίγες μέρες μετά την γέννηση του τελευταίου τους παιδιού Eduardo «Edu» Pao Lucas μόλις τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι έχει ακόμα τον 2,5 ετών Romeo Alejandro David, τον 4χρονο Leonardo Ángel Charles, την 5,5 ετών Rafael Thomas, και την 7χρονη Carmen Gabriela. Ο πρωταγωνιστής του Χόλιγουντ έχει επίσης μία κόρη 25 ετών.

Η ανακοίνωση της άφιξης του νέου μωρού, τόσο σύντομα- μόλις έξι μήνες- μετά τη γέννηση του τελευταίου τους  παιδιού τον Σεπτέμβριο του 2020 προκαλεί διπλή έκπληξη, γράφει το Vanity Fair. 

Ο λόγος ήταν ότι τον Νοέμβριο, η Χιλάρια είπε στο People ότι αυτή και ο Άλεκ δεν σκόπευαν να συνεχίσουν να μεγαλώνουν την οικογένειά τους ειδικά αυτή την περίοδο.

Εξήγησε δε, ότι «σε περιόδους κορωνοϊού, αισθανόμαστε ότι έχουμε ολοκληρώσει αυτό το κεφάλαιο. Όλοι μου κάνουν αυτή την ερώτηση. Δεν γνωρίζω. Έχω πει στο παρελθόν ότι τελείωσα (με τις γέννες) όταν δεν είχα τελειώσει. Νομίζω, τώρα, είμαι τόσο κουρασμένη. Και νιώθω, ότι με τον COVID, θα ήταν απλώς μία τρέλα».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ