Μογκερίνι: Η ΕΕ θα δώσει ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 560 εκ. ευρώ σε Συρία, Λίβανο και Ιορδανία το 2017

Μογκερίνι: Η ΕΕ θα δώσει ανθρωπιστική βοήθεια ύψους 560 εκ. ευρώ σε Συρία, Λίβανο και Ιορδανία το 2017 Facebook Twitter
0

Η Ευρωπαϊκή Ένωση δεσμεύθηκε να προσφέρει 560 εκατομμύρια ευρώ ανθρωπιστική βοήθεια στη Συρία, τον Λίβανο και την Ιορδανία το 2017, ενώ σχεδιάζει να τηρήσει το ίδιο ύψος χρηματοδότησης και το 2018, δήλωσε σήμερα η επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας Φεντερίκα Μογκερίνι.


«Η ΕΕ έχει εκπληρώσει τις δεσμεύσεις της για το 2016. Ήρθα σήμερα για να ανακοινώσω ότι θα τηρήσουμε και τη δέσμευσή μας για το 2017 και θα συνεχίσουμε να είμαστε οι μεγαλύτεροι δωρητές ανθρωπιστικής βοήθειας και οι ισχυρότεροι υποστηρικτές του λαού της Συρίας και των γειτονικών της χωρών», σημείωσε. 


«Σήμερα δεσμευόμαστε στο ίδιο ύψος βοήθειας των 560 εκατομμυρίων ευρώ για την Ιορδανία, τον Λίβανο και για ανθρωπιστικά έργα στο εσωτερικό της Συρίας το 2017. Φιλοδοξούμε να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο δέσμευσης και το 2018», τόνισε η Μογκερίνι από τη διεθνή διάσκεψη για τη Συρία που διεξάγεται στις Βρυξέλλες.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

Διεθνή / Τουρίστας πέθανε ξαφνικά ενώ ανέβαινε στην Αίτνα εν μέσω καύσωνα

«Οι τουρίστες που συμμετέχουν σε αυτές τις εκδρομές δεν πρέπει να υποτιμούν τους κινδύνους που σχετίζονται με τις υψηλές θερμοκρασίες, την έντονη υγρασία και την απότομη άνοδο του υψομέτρου»
LIFO NEWSROOM
Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Διεθνή / Νόμιζαν ότι γνώριζαν τη συμπεριφορά των χάμστερ τους μέχρι που έβαλαν κάμερες παρακολούθησης

Οι δαπάνες της βιομηχανίας κατοικιδίων στις ΗΠΑ έχουν αυξηθεί κατά 50% τα τελευταία πέντε χρόνια και εκτιμάται ότι θα ξεπεράσουν τα 150 δισεκατομμύρια δολάρια το 2024
LIFO NEWSROOM