ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

Κnives Out: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα στην Ελλάδα του Ντάνιελ Κρεγκ με την Κέιτ Χάντσον

Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα του «Knives Out 2» στην Ελλάδα με Ντάνιελ Κρεγκ και Κέιτ Χάντσον Facebook Twitter
Twitter
0

Το Netflix ανακοίνωσε επίσημα ότι ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Ελλάδα του σίκουελ μυστηρίου του «Knives Οut» με τον Ντάνιελ Κρέγκ στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Κυκλοφόρησαν μάλιστα και οι πρώτες φωτογραφίες από το Πόρτο Χέλι. Έχοντας αγοράσει τα δικαιώματα για δύο συνέχειες του Knives Out με κόστος 450 εκατ. δολάρια, η πλατφόρμα έδωσε στον συγγραφέα και σκηνοθέτη, Rian Johnson, το πράσινο φως για να ξεδιπλώσει την καλλιτεχνική του ματιά.

Χθες, εκείνος με τη σειρά του, ανακοίνωσε στα social media ότι η επόμενη περιπέτεια του ντετέκτιβ Benoit Blanc έχει ξεκινήσει να γυρίζεται στην Ελλάδα.

«Aαααα και ξεκινάμε! Πρώτη μέρα των γυρισμάτων για το επόμενο μυστήριο του Benoit Blanc. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους υπομονετικούς ανθρώπους εδώ στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλα αυτά τα φονικά στις ήρεμες ακτές τους». 

Αμέσως μετά κυκλοφόρησαν και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα με την Κάθριν Χαν, την Κέιτ Χάντσον και τον Ντάνιελ Κρεγκ σε πρώτο πλάνο.

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΙΡΑΝ ΣΕ ΙΣΡΑΗΛ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ