Κλειστά τα McDonald's ανήμερα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ

Τα McDonald's στη Βρετανία κλείνουν ανήμερα της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ Facebook Twitter
0

Τα McDonald's θα κλείσει όλα τα καταστήματά της στο Ηνωμένο Βασίλειο την ερχόμενη Δευτέρα, ως ένδειξη σεβασμού στη βασίλισσα Ελισάβετ η οποία θα οδηγηθεί στην τελευταία της κατοικία εκείνη την ημέρα. 

Η αλυσίδα ταχυφαγείων αναμένεται να κλείσει 1.3000 καταστήματα έως από το πρωί έως και τις 17:00 το απόγευμα. 

Εκπρόσωπος των McDonald's, που μίλησε με το BBC, σημείωσε πως η απόφαση ελήφθη για να μπορέσουν οι εργαζόμενοι «να την τιμήσουν κατά όποιον τρόπο επιθυμούν». 

Σε σχετική ανακοίνωση στο Twitter αναφέρεται: «Προς τιμήν της Αυτού Μεγαλειότητας της βασίλισσας Ελισάβετ ΙΙ και για να μπορέσουν όσοι στη McDonald's να υποβάλουν τα σέβη τους, τα εστιατόρια μας θα είναι κλειστά σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο από τα μεσάνυχτα έως και τις 17:00 της Δευτέρας 19 Σεπτεμβρίου». Στο ίδιο διάστημα, δεν θα γίνονται και παραδόσεις φαγητού. 

Η ημέρα της κηδείας, να σημειωθεί, έχει κηρυχθεί εθνική αργία

Είναι πολλές οι επιχειρήσεις που έχουν ανακοινώσει ανάλογη πρόθεση για την ημέρα του αποχαιρετισμού, όπως το Primark, John Lewis, Waitrose και Asda. 

Άλλες αλυσίδες φαγητού, όπως τα Domino's, αναμένεται να ανοίξουν το μεσημέρι, μετά το τέλος της κηδείας. 

Με πληροφορίες από BBC

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΛΛΙΑ ΗΠΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΣ

Διεθνή / Γαλλία: Ο πρεσβευτής των ΗΠΑ εκλήθη στο υπουργείο Εξωτερικών - «Δεν δεχόμαστε μαθήματα σχετικά με την βία»

«Αρνούμαστε οποιαδήποτε εργαλειοποίηση αυτής της τραγωδίας», πρόσθεσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών σχετικά με τον θάνατο του ακροδεξιού Κεντέν Ντεράνκ
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΡΩΣΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

Διεθνή / Ουκρανία: Μαζικές ρωσικές επιθέσεις δύο μέρες πριν από την τέταρτη επέτειο της ρωσικής εισβολής

«Ο εχθρός εξαπέλυσε μια ακόμη μαζική επίθεση με πυραύλους και drones σε οικιστικές περιοχές και σε ζωτικής σημασίας υποδομές στην περιοχή», δηλώνει ο επικεφαλής της στρατιωτικής διοίκησης της περιοχής του Κιέβου
THE LIFO TEAM