Καταπληκτικός μπαμπάς έκλεισε έξι πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του

Καταπληκτικός μπαμπάς έκλεισε έξι πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του Facebook Twitter
0

Αποφασισμένος να περάσει τα Χριστούγεννα με την κόρη του, που είναι αεροσυνοδός και είχε βάρδια, ήταν ένας πατέρας και για να το πετύχει, έκλεισε συνολικά έξι πτήσεις.

Η Pierce Vaughan, αεροσυνοδός της Delta Airlines, έπρεπε να δουλέψει σε διάφορες πτήσεις την παραμονή των Χριστουγέννων και ανήμερα, οπότε ο πατέρας της, Hal, αγόρασε κάμποσα αεροπορικά εισιτήρια για περάσει τις γιορτές μαζί της στον αέρα. 

Η συγκινητική ιστορία της κοπέλας και του πατέρα της έγινε viral όταν ένας επιβάτης, που καθόταν δίπλα στον Hal σε μια από τις πτήσεις, δημοσίευσε την συνάντησή τους στο Facebook. 

Καταπληκτικός μπαμπάς έκλεισε έξι πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του Facebook Twitter

«Είχα την ευχαρίστηση να κάθομαι δίπλα στον Hal στην πτήση επιστροφής μου. Η κόρη του, Pierce, ήταν αεροσυνοδός μας και έπρεπε να δουλεύει τα Χριστούγεννα», έγραψε στον λογαριασμό του ο Mike Levy, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους με τον Hal και μία της κόρης του, με την στολή της αεροσυνοδού. «Ο Hal αποφάσισε να περάσει τις γιορτές μαζί της. Οπότε, θα πετάει σε καθεμιά από τις πτήσεις της σήμερα και αύριο για να περάσει χρόνο με την κόρη του τα Χριστούγεννα. Τι φανταστικός πατέρας!», πρόσθεσε. 

Καταπληκτικός μπαμπάς έκλεισε έξι πτήσεις για να κάνει Χριστούγεννα με την αεροσυνοδό κόρη του Facebook Twitter

Η Pierce αναδημοσίευσε τις φωτογραφίες και απευθυνόμενη στην μητέρα της, έγραψε μεταξύ άλλων: «Κοίτα μαμά, τα καταφέραμε. Το πρώτο ταξίδι του μπαμπά στέφθηκε με επιτυχία! Ζήτω στον Mike Levy που ήταν ένας εξαιρετικό επιβάτης και μας βοήθησε να καταλάβουμε πόσο τέλειο ήταν βασικά όλο αυτό!»

Την κίνηση του πατέρα σχολίασε μέχρι και η Delta Airlines. «Εκτιμούμε όλους τους υπαλλήλους μας που εργάζονται στη διάρκεια των γιορτών και χαρήκαμε που είδαμε αυτόν τον καταπληκτικό μπαμπά να περνάει Χριστούγεννα με την κόρη του- ακόμη κι αν ήταν διασχίζοντας την χώρα στα 30.000 πόδια», ανέφερε σε ανακοίνωση η Delta Airlines. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο αν θα παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας στο Μπάκιγχαμ 

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Άγνωστο αν θα παραστεί στη δεξίωση προς τιμήν του αυτοκράτορα της Ιαπωνίας στο Μπάκιγχαμ 

Επίσημη επίσκεψη στη Βρετανία πραγματοποιούν ο αυτοκράτορας Ναρουχίτο και η αυτοκράτειρα Μασάκο - Την Τρίτη θα παραθέσει δεξίωση προς τιμήν τους ο Βρετανός μονάρχης 
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ