Καλλιτέχνης πρόβαλε τη λέξη «shithole» σε ξενοδοχείο του Τραμπ για να διαμαρτυρηθεί για το «κωλοχώρες»

Καλλιτέχνης πρόβαλε τη λέξη «shithole» σε ξενοδοχείο του Τραμπ για να διαμαρτυρηθεί για το «κωλοχώρες» Facebook Twitter
0

Ο Robin Bell επιστράτευσε έναν πρωτότυπο τρόπο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τις δηλώσεις Τραμπ που διερωτήθηκε δημοσίως γιατί οι ΗΠΑ θα πρέπει να θέλουν να υποδέχονται μετανάστες από χώρες που χαρακτήρισε «απόπατους».

Ο multimedia artist χρησιμοποίησε έναν προτζέκτορα για προβάλλει πάνω στους τοίχους ενός ξενοδοχείου του Τραμπ στην Ουάσιγκτον διάφορες φράσεις, ανάμεσά τους και το «This place is a shithole». 

Στη συνέχεια κοινοποίησε το πρότζεκτ του στο Periscope και το Twitter και όπως ήταν φυσικό γρήγορα έγινε viral. Σύμφωνα με δημοσιεύματα το μήνυμα του καλλιτέχνη βρισκόταν πάνω στους τοίχους του ξενοδοχείου για περίπου 40 λεπτά.

Χρησιμοποιώντας μαζί και το γνωστό emoji «poo», ο καλλιτέχνης έγραφε μεταξύ άλλων στο μήνυμά του: «Όχι κάτοικος της Ουάσιγκτον. Χρειάζεσαι ένα μέρος να μείνεις. Δοκίμασε το δικό μας κωλομέρος. Πρέπει όλοι να αντισταθούμε και να τερματίσουμε τη λευκή υπεροχή. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Να είστε σε εγρήγορση. Αντισταθείτε. Πληρώστε εδώ τις δωροδοκίες του Τραμπ». 


Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bell έχει βάλει στο στόχαστρο τον Αμερικανό πρόεδρο και το επιτελείο του, καθώς στο 2017 είχε προβάλλει ξανά μηνύματα εναντίον του στο ίδιο ξενοδοχείο αποκαλώντας τον «φίλο των Ναζί». 

Επίσης τον περασμένο Μάιο είχε προβάλλει ένα μήνυμα πάνω στο κτίριο του υπουργείου Δικαιοσύνης, απαιτώντας να απολυθεί ο Τζεφ Σέσιονς μετά τα σχόλια που έκανε για την Κου Κλουξ Κλαν τη δεκαετία του 1980. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Τραμπ θέλει να φτιάξει ξανά αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Διεθνή / Ο Τραμπ θέλει να πάρει πίσω την αμερικανική στρατιωτική βάση στο Αφγανιστάν

Η βάση είναι στα χέρια των Ταλιμπάν, με τους οποίους ο Αμερικανός πρόεδρος δεν έχει επίσημες διπλωματικές σχέσεις, αλλά έχουν υπάρξει συνομιλίες για ανταλλαγή ομήρων και κρατουμένων
LIFO NEWSROOM
Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς

Διεθνή / Λωρίδα της Γάζας: Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ καθώς ο ισραηλινός στρατός προελαύνει - «Είναι κακός οιωνός»

Η Παλαιστινιακή Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι οι υπηρεσίες της διακόπηκαν «λόγω της συνεχιζόμενης επίθεσης και της στοχοποίησης των κύριων διαδρομών του δικτύου»
LIFO NEWSROOM
Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των New York Times για 15 δισ. δολάρια κρύβει κάτι σοβαρό

Διεθνή / Πώς ο Τραμπ, εμμονικά και ξεδιάντροπα, προσπαθεί να κατεδαφίσει τα κορυφαία media

Η αγωγή του Τραμπ εναντίον των «New York Times» για 15 δισ. δολάρια κρύβει μια άρρωστη εμμονή του με τα media. Θέλει να κατεδαφίσει ακόμη έναν ζωτικής σημασίας θεσμό και να αποδυναμώσει τη νομική προστασία των μέσων ενημέρωσης.
THE LIFO TEAM
Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Διεθνή / Ο Ισραηλινός υπουργός Οικονομικών μιλά για «real estate bonanza» στη Γάζα εν μέσω βομβαρδισμών

Οι δηλώσεις έγιναν ενώ οι ισραηλινές δυνάμεις συνέχισαν για δεύτερη ημέρα τις επιχειρήσεις στη Γάζα, με τον τοπικό απολογισμό να ξεπερνά τους 100 νεκρούς μέσα σε μία ημέρα μόνο στην πόλη της Γάζας
LIFO NEWSROOM
«Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Άγνωστο το μέλλον για τα βαριά τραυματισμένα παιδιά της Γάζας

Διεθνή / «Προσευχόμαστε να έρθει η βίζα πριν τον θάνατο» - Το άγνωστο μέλλον των βαριά τραυματισμένων παιδιών της Γάζας

Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά από τη Γάζα βρίσκονται εγκλωβισμένα στην Αίγυπτο και «επικίνδυνα» μακριά από τη θεραπεία τους, μετά την αιφνίδια απαγόρευση του Τραμπ για την είσοδο Παλαιστινίων στις ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM