Ινδία: Επτάχρονος δολοφονήθηκε, από τον πατέρα του και άλλους 4, σε τελετή για να έχει ευημερία το σχολείο του

Ινδία: Δολοφονήθηκε 7χρονος από τον πατέρα του και άλλους 4 σε τελετή για να έχει ευημερία το σχολείο του Facebook Twitter
Φωτ: Getty
0

Ένας 7χρονος μαθητής της 2ης τάξης που δολοφονήθηκε στον ξενώνα του την περασμένη εβδομάδα φέρεται να «θυσιάστηκε» από τον πατέρα του και άλλους τέσσερις στο πλαίσιο τελετής μαύρης μαγείας για να φέρει επιτυχία και ευημερία στο σχολείο στο Hathras του Uttar Pradesh στην Ινδία.

Στα πέντε πρόσωπα που συνελήφθησαν μετά τον θάνατό του αγοριού περιλαμβάνονται ο διευθυντής του σχολείου, ο πατέρας του και τρεις καθηγητές, που έχουν παραδεχθεί τις πράξεις τους, σύμφωνα με την αστυνομία. Τέθηκαν υπό προσωρινή κράτηση.

Το πτώμα του παιδιού ανακαλύφθηκε την Κυριακή στο κρεβάτι του ξενώνα όπου διέμενε στο Χάθρας, στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές, όχι μακριά από τον ναό του Ταζ Μαχάλ, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο αξιωματικός της αστυνομίας Μπραχμ Σινγκ.

«Το αγόρι επρόκειτο να καεί σε πυρά στο πλαίσιο ιεροτελεστίας αλλά δολοφονήθηκε πριν ολοκληρωθεί η τελετή», πρόσθεσε ο ίδιος.

Σύμφωνα με αναφορές οι κατηγορούμενοι σχεδιάζαν την τελετή μαύρης μαγείας αρχικά για τις 6 Σεπτεμβρίου, αλλά απέτυχαν. Στη συνέχεια οι κατηγορούμενοι επιχείρησαν το τελετουργικό στις 22 Σεπτεμβρίου, όταν σκόπευαν και πάλι να θυσιάσουν το αγόρι κοντά σε ένα πηγάδι του ξενώνα για την επιτυχία και την ευημερία του σχολείου. Όταν το αγόρι συνήλθε ενώ το μετέφεραν εκεί, οι κατηγορούμενοι πανικοβλήθηκαν και το στραγγάλισαν μέχρι θανάτου.

Ο διευθυντής θεωρείται ύποπτος ότι προσπάθησε να πραγματοποιήσει μια αντίστοιχη τελετή με άλλο παιδί στο παρελθόν.

Η εθνική υπηρεσία της Ινδίας, που συγκεντρώνει στατιστικά στοιχεία για την εγκληματικότητα, κατέγραψε 103 ιεροτελεστίες θανάτου στη χώρα από το 2014 έως το 2021.

Την περασμένη χρονιά, η αστυνομία συνέλαβε πέντε πρόσωπα ύστερα από τον θάνατο, το 2019, στη βορειοανατολική Ινδία, μιας 64χρονης γυναίκας που αποκεφαλίστηκε από άνδρα ο οποίος ήθελε, σύμφωνα με τους ερευνητές, να τιμήσει τον θάνατο του αδελφού του.

Με πληροφορίες από News18 και Times of India

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Στη δημοσιότητα έγγραφα ομοσπονδιακής έρευνας του 2019

Την προηγούμενη Παρασκευή, δικαστής στη Φλόριντα ενέκρινε ένα διαφορετικό αίτημα για την αποσφράγιση των πρακτικών του σώματος ενόρκων από μια άλλη έρευνα για τον Έπσταϊν, που χρονολογείται από το 2005 και το 2007
LIFO NEWSROOM
Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο μισό λεπτό πριν φτάσουν οι Αρχές

Διεθνή / Ληστεία στο Λούβρο: Οι δράστες διέφυγαν από το μουσείο 30 δευτερόλεπτα πριν φτάσουν οι Αρχές

Η έρευνα του Υπουργείου Πολιτισμού της Γαλλίας εντόπισε σοβαρά κενά ασφαλείας, όπως χαλασμένες και σπασμένες κάμερες και έλλειψη συντονισμού στο διασημότερο μουσείο του κόσμου
LIFO NEWSROOM
Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Διεθνή / Το γράμμα της Μέγκαν Μαρκλ στον πατέρα της μετά τον ακρωτηριασμό του ποδιού του

Ο Τόμας Μαρκλ εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στις Φιλιππίνες - Εξέφρασε την επιθυμία να συμφιλιωθεί με την κόρη του αλλά και να γνωρίσει τα εγγόνια του πριν φύγει από τη ζωή
LIFO NEWSROOM