Ινδία: Βίασαν 14χρονη για να εκδικηθούν την πολιτικό μητέρα της

Ινδία: Βίασαν 14χρονη για να εκδικηθούν την πολιτικό μητέρα της Facebook Twitter
1

14χρονη βιάστηκε από άνδρες οι οποίοι ήθελαν με αυτό τον τρόπο να εκδικηθούν την πολιτικό μητέρα της και αυτοκτόνησε αργότερα στην πόλη Mirzapur στην Πολιτείας Ούταρ Πραντές στο βορειοανατολικό τμήμα της Ινδίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα  Independent, η μητέρα νίκησε στις τοπικές εκλογές της 20ης Δεκεμβρίου και δύο συγγενείς του ηττημένου υποψήφιου απήγαγαν την 14χρονη και τη βίασαν σε ένα χωράφι για να εκδικηθούν τη μητέρα της.

Όταν το περιστατικό καταγγέλθηκε στις αρχές, η αστυνομία φέρεται να ολιγώρησε και δεν συνέλαβε τους βιαστές που ήταν γνωστοί στην τοπική κοινωνία,  με αποτέλεσμα να αυτοκτονήσει η 14χρονη.

Αυτό δεν ήταν και το μοναδικό τραγικό περιστατικό που συνδέεται με αυτές τις εκλογές αφού την ημέρα που ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα, τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ λίγες ημέρες μετά ένας ακόμη σκοτώθηκε σε συμπλοκή μεταξύ των αντιμαχόμενων πολιτικών δυνάμεων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από «σκιά» στο προσκήνιο: Ποιος είναι ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Διεθνή / Ο Σεμπαστιάν Λεκορνού από την «σκιά» στο προσκήνιο: Ο 39χρονος πιθανός επόμενος πρωθυπουργός της Γαλλίας

Ο Σεμπαστιάν Λεκόρνου, ο πιο σταθερός υπουργός στην κυβέρνηση Μακρόν, ετοιμάζεται να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο στη γαλλική πολιτική σκηνή, με κεντρικό ρόλο στην ενίσχυση της άμυνας της χώρας.
LIFO NEWSROOM
Η Tesla υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Διεθνή / Tesla: Υπόσχεται έως 1 τρισ. δολάρια στον Έλον Μασκ αν πετύχει φιλόδοξους στόχους

Η εταιρεία τόνισε ότι πρόκειται για ένα πρώτο βήμα με στόχο να διασφαλιστεί η παραμονή του Μασκ και η συγκέντρωσή του στην Tesla, παράλληλα με τις ηγετικές του θέσεις στη SpaceX, τη xAI και άλλες εταιρείες
LIFO NEWSROOM
Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Διεθνή / Πούτιν: Ξένα στρατεύματα στην Ουκρανία πριν από συμφωνία ειρήνης θα θεωρηθούν «νόμιμοι στόχοι»

Απέρριψε επίσης την ιδέα ανάπτυξης ειρηνευτικών δυνάμεων ακόμη και μετά από τελική συμφωνία ειρήνης, λέγοντας πως «κανείς δεν πρέπει να αμφιβάλλει ότι η Μόσχα θα τηρήσει τη συνθήκη για τον τερματισμό της εισβολής»
LIFO NEWSROOM
Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος διακινούσε βίντεο με συνευρέσεις με τη μικρότερη αδερφή του

Διεθνή / Υπόθεση αιμομιξίας στην Κύπρο: 14χρονος διακινούσε βίντεο από συνευρέσεις με τη μικρότερη αδερφή του

Από την έρευνα που έγινε στο τηλέφωνο του μαθητή, βρέθηκαν συνολικά 9 βίντεο - Ο 14χρονος φέρεται να καλούσε τους φίλους του να συνευρεθούν με την αδελφή του
LIFO NEWSROOM