Η Σακίρα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πικέ- «Η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου»

Η Σακίρα μιλά πρώτη φορά για τον χωρισμό με τον Πικέ- «Η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου» Facebook Twitter
Φωτ.: JAUME DE LAIGUANA/ ELLE
0

«Αυτή είναι πιθανότατα η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου», εξομολογήθηκε η Σακίρα, μιλώντας πρώτη φορά για τον χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. 

Η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε τον Ιούνιο τον χωρισμό της με τον ποδοσφαιριστή. Ακόμη είναι ανοιχτή η «μάχη» για την κηδεμονία των δύο γιων τους- του 9χρονου Μίλαν και του 7χρονου Σάσα- ενώ η τραγουδίστρια περιμένει να οριστεί η δίκη της για τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή με τις οποίες είναι αντιμέτωπη

«Είναι πολύ δύσκολο να μιλάω για αυτό, ιδιαίτερα από τη στιγμή που είναι η πρώτη φορά που αναφέρομαι σε αυτή την κατάσταση σε μία συνέντευξη», είπε στο Elle, μιλώντας για το χωρισμό της με τον Ζεράρ Πικέ. 

«Έμεινα σιωπηλή και απλά προσπάθησα να το διαχειριστώ όλο αυτό. Είναι δύσκολο να μιλήσω για αυτό, κυρίως επειδή το περνάω ακόμη, επειδή είμαι στο φως της δημοσιότητας και διότι ο χωρισμός μας δεν είναι συνηθισμένος. Υπήρξε δύσκολο όχι μόνο για εμένα, αλλά και για τα παιδιά μου. Απίστευτα δύσκολο», παραδέχθηκε. 

Η Σακίρα μίλησε και για την «πολιορκία» των παπαράτσι. «Έχω παπαράτσι έξω από το σπίτι μου διαρκώς. Και δεν υπάρχει μέρος στο οποίο μπορώ να κρυφτώ από αυτούς με τα παιδιά μου, εκτός από το σπίτι μου. Δεν μπορούμε να κάνουμε έναν περίπατο στο πάρκο όπως μια συνηθισμένη οικογένεια, να φάμε παγωτό ή να κάνουμε όποια δραστηριότητα χωρίς να μας ακολουθούν οι παπαράτσι. Είναι τόσο δύσκολο», περιέγραψε. 

Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι προσπαθεί να κρύψει αυτή την κατάσταση από τα παιδιά της και να τα προστατεύσει, γιατί αυτή είναι η κορυφαία αποστολή της στη ζωή. «Αλλά ακούνε πράγματα στο σχολείο από φίλους, ή βλέπουν δυσάρεστες ειδήσεις στο διαδίκτυο και αυτό τα επηρεάζει», συμπλήρωσε. 

«Κάποιες φορές νιώθω ότι είναι ένα κακό όνειρο και πως θα ξυπνήσω. Αλλά όχι, είναι αλήθεια. Και εξίσου αληθινή είναι η απογοήτευση του να βλέπω κάτι τόσο ιερό και ιδιαίτερο- όσο πίστευα ότι ήταν η σχέση που είχα με τον πατέρα των παιδιών μου- να εκχυδαΐζεται και να ευτελίζεται από τα ΜΜΕ. Και όλα αυτά ενώ ο πατέρας μου ήταν στη ΜΕΘ και πάλευα σε διαφορετικά μέτωπα. Πιθανότατα αυτή είναι η πιο σκοτεινή ώρα της ζωής μου», παραδέχθηκε. 

Όμως, συνέχισε, μετά σκέφτεται τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο «που περνούν δυσκολίες, που περνούν μια κατάσταση τόσο άσχημη ή δύσκολη όσο η δική μου, ή χειρότερα. Για τις γυναίκες όπως εγώ, που είχαν το μεγάλο όνειρο να έχεις μια οικογένεια για πάντα, το να βλέπεις αυτό το όνειρο να διαλύεται πιθανότατα είναι ένα από τα πιο επώδυνα πράγματα που μπορεί να περάσεις. Αλλά πιστεύω ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές. Είμαστε φτιαγμένες να φροντίζουμε εκείνους που εξαρτώνται από εμάς». 

Πώς τα καταφέρνει; «Απλά, υποθέτω, θυμίζω στον εαυτό μου ότι πρέπει να γίνω ένα παράδειγμα για τα παιδιά μου, ότι πρέπει να είμαι αυτό που θέλουν, αυτό που θέλω να γίνουν. Θέλω να είμαι στο πλευρό των ανθρώπων που μου έχουν δείξει αγάπη και υποστήριξη. Αυτή είναι η μεγαλύτερη δύναμή μου». 

Η κηδεμονία και η σχέση του Πικέ 

Ερωτηθείσα για τη «μάχη» με τον Ζεράρ Πικέ για την κηδεμονία των παιδιών της, έκανε λόγο για ένα «απόλυτο τσίρκο», αναφερόμενη στα δημοσιεύματα και τους παπαράτσι. 

«Δεν αξίζει στα παιδιά μου να τα παρακολουθούν κάθε δευτερόλεπτο, να τα φωτογραφίζουν όταν πάνε στο σχολείο ή να τα ακολουθούν παπαράτσι. Αξίζουν μια φυσιολογική ζωή. Είναι απλά απόλυτο τσίρκο, όλοι κάνουν εικασίες για αυτά τα θέματα και κυρίως για τις ζωές των παιδιών μας και πολλά από αυτά δεν είναι καν αλήθεια», τόνισε. 

«Ανεξάρτητα από το πώς τελείωσαν τα πράγματα ή πώς νιώθουμε ο Ζεράρ κι εγώ ο ένας για τον άλλον ως πρώην σύντροφοι, είναι ο πατέρας των παιδιών μου. Έχουμε μια δουλειά να κάνουμε για αυτά τα δύο απίστευτα αγόρια. Πιστεύω ότι θα βρούμε τι είναι καλύτερο για το μέλλον τους και ποια είναι μια δίκαιη λύση. Και θα το εκτιμούσα εάν μας δοθεί το περιθώριο να το κάνουμε αυτό ιδιωτικά», συμπλήρωσε. 

Στη συνέντευξη η Σακίρα δέχθηκε ερώτηση για το ότι η ίδια φαίνεται πως δεν ήθελε να τελειώσει η σχέση της με τον Πικέ, όπως και για τη νέα σύντροφο του ποδοσφαιριστή. «Πιστεύω ότι αυτές οι λεπτομέρειες είναι υπερβολικά ιδιωτικές για να τις μοιραστώ, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή. Μπορώ να πω μόνο πως έδωσα ό,τι είχα σε αυτή τη σχέση και την οικογένειά μου», απάντησε. 

Η τραγουδίστρια εξήγησε ότι έβαλε σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, όταν ο μεγαλύτερος γιος της, ο Μίλαν, πήγε στο σχολείο. «Ήξερα ότι έπρεπε να μείνω στη Βαρκελώνη, για να είμαι εκεί για εκείνον και για τον Ζεράρ και αργότερα και για τον Σάσα. Ως ποδοσφαιριστής, ήθελε να παίζει ποδόσφαιρο και να κερδίζει τίτλους και έπρεπε να τον υποστηρίξω. Ένας από τους δυο μας έπρεπε να κάνει μια θυσία. Και την έκανα. Έβαλα την καριέρα μου σε δεύτερη μοίρα και ήρθα στην Ισπανία, για να τον υποστηρίξω. Και ήταν μια θυσία αγάπης. Χάρη σε αυτή τα παιδιά μου είχαν μια μητέρα που ήταν παρούσα και έχω έναν απίστευτο δεσμό μαζί τους. Αυτό μπορώ να πω μόνο», συμπλήρωσε. 

Σε άλλο σημείο, ανέφερε ότι είναι μόνη της. «Όλη μου τη ζωή ήμουν σε σχέσεις, πίστευα ότι αυτό είναι το ιδανικό, να είσαι ζευγάρι. Τώρα είμαι εγώ, τα παιδιά μου, η οικογένεια και οι φίλοι μου», είπε. Ερωτηθείσα εάν αυτό είναι αρκετό, απάντησε: «Ναι, προς το παρόν. Ας περιμένουμε να κλείσει η τρύπα στο στήθος μου και μετά θα δούμε τι θα συμβεί». 

«Δεν τους χρωστάω τίποτα» 

Πέρα από τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική της ζωή, η Σακίρα είναι αντιμέτωπη και με 8 χρόνια φυλάκισης, καθώς κατηγορείται για φοροδιαφυγή από τις ισπανικές αρχές. 

Πρόσφατα, απέρριψε τον διακανονισμό που της προτάθηκε. «Έπρεπε να πολεμήσω για αυτό που πιστεύω. Γιατί αυτές είναι ψευδείς κατηγορίες», είπε εξηγώντας αυτή την απόφασή της. Επανέλαβε ότι την περίοδο κατά την οποία κατηγορείται για φοροδιαφυγή (από το 2011 έως το 2014), δεν ήταν μόνιμη κάτοικος της Ισπανίας. «Δεύτερον, πλήρωσα όσα υποστήριξαν ότι χρωστούσα, πριν καν κάνουν αγωγή. Οπότε δεν τους χρωστάω τίποτα», τόνισε. 

Παράλληλα, κατηγόρησε τις αρχές ότι κατέφυγαν σε «αισχρή» εκστρατεία στα ΜΜΕ, προκειμένου υπό την απειλή ότι θα αμαυρώνονταν το όνομά της, να την υποχρεώσουν να κάνει διακανονισμό. «Είναι γνωστό ότι οι ισπανικές φορολογικές αρχές το κάνουν συχνά όχι με διάσημους όπως εγώ αλλά και με απλούς φορολογούμενους. Είμαι σίγουρη ότι η δικαιοσύνη θα υπερισχύσει υπέρ μου», συμπλήρωσε. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι γαλλικές μετοχές οδεύουν προς τη χειρότερη εβδομάδα από το 2022 λόγω του φόβου για εκλογική νίκη της ακροδεξιάς

Διεθνή / Γαλλία: Η ακροδεξιά στροφή φέρνει αναταράξεις στην οικονομία - Γιγαντιαίες απώλειες στο Χρηματιστήριο

Ο δείκτης CAC 40 στο χρηματιστήριο στο Παρίσι υποχωρεί κατά 6,2% σε εβδομαδιαία βάση, παραδίδοντας τα κέρδη του για το έτος και οδεύοντας προς τη μεγαλύτερη εβδομαδιαία πτώση του από τον Μάρτιο του 2022
NEWSROOM