Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες 2026: Αθλητής δήλωσε μετά τη νίκη του ότι απάτησε τη σύντροφό του

ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΘΛΗΤΗΣ Facebook Twitter
Φωτ. ΕΡΑ
0

Ο Νορβηγός αθλητής του δίαθλου Sturla Holm Laegreid ομολόγησε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση ότι απάτησε τη σύντροφό του, λίγα λεπτά μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο 28χρονος, ο οποίος κέρδισε το πρώτο του ατομικό Ολυμπιακό μετάλλιο στο ατομικό δίαθλο 20 χλμ., παραδέχτηκε ότι είχε έναν δεσμό πριν από τρεις μήνες και τον χαρακτήρισε «το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου».

Τι ομολόγησε ο αθλητής των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Laegreid είπε ότι ήταν «η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου» από τότε που αποκάλυψε τη σχέση του στη φίλη του, με την οποία ήταν μαζί έξι μήνες.

«Υπάρχει κάποιος με τον οποίο ήθελα να το μοιραστώ, αλλά μπορεί να μην το βλέπει», είπε στο NRK, το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο της Νορβηγίας.

«Πριν από έξι μήνες γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου, το πιο όμορφο και ευγενικό άτομο στον κόσμο. Πριν από τρεις μήνες έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου και την απάτησα. Είχα το χρυσό μετάλλιο στη ζωή μου και είμαι σίγουρος ότι υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που θα δουν τα πράγματα διαφορετικά, αλλά εγώ έχω μάτια μόνο για εκείνη. Ο αθλητισμός ήρθε σε δεύτερη μοίρα τις τελευταίες μέρες. Ναι, μακάρι να μπορούσα να το μοιραστώ αυτό μαζί της».

Αργότερα δήλωσε στη νορβηγική εφημερίδα VG: «Ο μόνος τρόπος για να το λύσω είναι να τα πω όλα και να τα βάλω όλα στο τραπέζι, και να ελπίζω ότι θα μπορεί ακόμα να με αγαπάει. Το έκανα αυτό για εκείνη, και τώρα για όλο τον κόσμο. Δεν έχω τίποτα να χάσω. Θέλω να είμαι ένα καλό πρότυπο, αλλά πρέπει να παραδέχομαι τα λάθη μου».

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε τρίτος στο δίαθλο - που συνδυάζει σκι αντοχής και σκοποβολή - πίσω από τον πρωταθλητή Johan-Olav Botn, συμπατριώτη του από τη Νορβηγία, και τον Eric Perrot από τη Γαλλία.

Είναι το δεύτερο ολυμπιακό μετάλλιο για τον Laegreid, ο οποίος κέρδισε το χρυσό στην σκυταλοδρομία στους Αγώνες του 2022.

Όταν ρωτήθηκε για την ομολογία του στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, πρόσθεσε: «Φυσικά, τώρα ελπίζω να μην χάλασα τη μέρα του Johan. Δεν ξέρω αν ήταν η σωστή επιλογή ή όχι, αλλά ήταν η επιλογή που έκανα. Αποφάσισα να πω στον κόσμο τι έκανα, ώστε να υπάρχει μια πιθανότητα να δει τι σημαίνει πραγματικά για μένα - ίσως όχι, αλλά δεν θέλω να σκέφτομαι ότι δεν έκανα τα πάντα για να την κερδίσω πίσω. Δεν θέλω να κλέψω την παράσταση. Ελπίζω αυτό να είναι κάτι που θα διαρκέσει μόνο μια-δυο μέρες. Μετά θα είσαι ολυμπιονίκης για πάντα».

Δείτε τη στιγμή από την συνέντευξη τύπου (από το 9:54):

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

TRUMP ORGANIZATION ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΕΡΙΚ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Η επιχειρηματική δραστηριότητα του Τραμπ προκαλεί ανησυχίες για επικίνδυνο προηγούμενο

Οι επιχειρηματικές κινήσεις του Τραμπ εν μέσω προεδρίας εγείρουν ερωτήματα για σύγκρουση συμφερόντων και προσωπικό όφελος από την άσκηση της εξουσίας. / Το μπαράζ επιχειρηματικών συμφωνιών της οικογένειας Τραμπ εγείρει ερωτήματα για σύγκρουση συμφερόντων και για την ακεραιότητα του αμερικανικού πολιτικού συστήματος
THE LIFO TEAM
ΚΑΡΟΛΟΣ ΗΠΑ ΟΜΙΛΙΑ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Η ιστορική κίνηση που ετοιμάζει ενόψει της επίσκεψής του στις ΗΠΑ

Ο βασιλιάς θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ εν μέσω του έντονου κλίματος ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ, και αυξανόμενων επικρίσεων προς τον μονάρχη για την εμπλοκή της οικογένειάς του στην υπόθεση Έπσταϊν
THE LIFO TEAM
BBC ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΙ

Διεθνή / BBC: Η Ελλάδα χρησιμοποιεί μασκοφόρους μετανάστες για να απωθήσει άλλους στον Έβρο

Η έρευνα του βρετανικού δικτύου επικαλείται μαρτυρίες μεταναστών, πρώην μισθοφόρων, αστυνομικές πηγές και έγγραφα - Καταγγελίες για λεκτική και σωματική κακοποίηση, μέχρι και απειλές για βιασμό - Η απάντηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
THE LIFO TEAM
ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Αυστραλία: Η πλουσιότερη γυναίκα της χώρας πρέπει να μοιραστεί μέρος της περιουσίας της

Σύμφωνα με απόφαση δικαστηρίου, η Τζίνα Ράινχαρτ καλείται να αποχωριστεί σεβαστό μέρος της περιουσίας της, λόγω πολύχρονης διαμάχης σχετικά με την επιχειρηματική της αυτοκρατορία στον τομέα της εξόρυξης
THE LIFO TEAM
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ DEEPFAKE ΔΙΚΗ

Διεθνή / Αυστραλία: 19χρονος ομολόγησε την ενοχή του για τη δημιουργία deepfake πορνό σε μια ιστορική υπόθεση

Είναι το πρώτο άτομο που διώκεται βάσει νέου νόμου, ο οποίος ποινικοποιεί την αλλοίωση σεξουαλικών εικόνων και προβλέπει ποινή έως και επτά χρόνια φυλάκισης
THE LIFO TEAM
«Δεν πρέπει να γυρίσουμε στο νόμο της ζούγκλας»: Το «αμένσιοτο» της Κίνας για τον Τραμπ

Διεθνή / «Δεν πρέπει να γυρίσουμε στο νόμο της ζούγκλας»: Το «αμένσιοτο» της Κίνας για τον Τραμπ

Η απόφαση της Ουάσινγκτον να επιβάλει αποκλεισμό στις εξαγωγές ιρανικού πετρελαίου από τα Στενά του Ορμούζ δημιουργεί ένα επικίνδυνο διπλωματικό ναρκοπέδιο για τον Πρόεδρο Τραμπ, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από την προγραμματισμένη επίσκεψή του στο Πεκίνο.
THE LIFO TEAM
ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ

Διεθνή / Ζελένσκι: «Οι ΗΠΑ δεν έχουν χρόνο για την Ουκρανία λόγω Ιράν» - Νεκρό 8χρονο παιδί και 14 τραυματίες στο Τσερκάσι

«Εάν οι ΗΠΑ δεν ασκήσουν πίεση στον Πούτιν και περιοριστούν σε έναν ήπιο διάλογο, τότε εκείνος δεν θα έχει λόγο να φοβάται», δήλωσε ο Ουκρανός πρόεδρος - Συνεχίζονται οι ρωσικές επιδρομές
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΠΟΛΩΝΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / Πολωνία: Βουλευτής της ακροδεξιάς επιδεικνύει ισραηλινή σημαία με σβάστικα στο κοινοβούλιο

«Το Ισραήλ διαπράττει γενοκτονία μπροστά στα μάτια μας... είναι το νέο Τρίτο Ράιχ και η σημαία του θα έπρεπε να μοιάζει ακριβώς έτσι», δήλωσε ο Πολωνός βουλευτής, πριν εμφανίσει τη μεταποιημένη σημαία
THE LIFO TEAM