Φρικτός θάνατος εργαζομένου αεροπορικής- Τον «κατάπιε» ο κινητήρας αεροσκάφους

Φρικτός θάνατος εργαζομένου αεροπορικής- Τον «κατάπιε» ο κινητήρας αεροσκάφους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/ETIENNE LAURENT
0

Μέλος του προσωπικού εδάφους αεροπορικής εταιρείας, έχασε τη ζωή του όταν τον «κατάπιε», όπως χαρακτηριστικά αναφέρθηκε, ο κινητήρας αεροσκάφους στο αεροδρόμιο του Μοντγκόμερι στην Αλαμπάμα των ΗΠΑ.

Η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας Μεταφορών σημείωσε, σε ανακοίνωσή της, αναφέρει πως το τραγικό συμβάν έλαβε χώρα καθώς ένα Embraer 170 της American Airlines ήταν σταθμευμένο σε πύλη με τουλάχιστον τον έναν κινητήρα αναμμένο.

«Μία πρώτη έκθεση αναμένεται σε δύο με τρεις εβδομάδες» όπως γνωστοποιήθηκε. 

Το δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου και το θύμα ήταν μέλος του προσωπικού της Piedmont Airlines, θυγατρικής του ομίλου American Airlines. Προς το παρόν παραμένουν αδιευκρίνιστες οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του. 

«Με θλίψη πληροφορηθήκαμε την τραγική απώλεια ενός μέλους της ομάδας της AA/Piedmont Airlines. Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με την οικογένεια κατά τη διάρκεια αυτής της δύσκολης στιγμής» δήλωσε ο Wade A Davis, εκτελεστικός διευθυντής του αεροδρομίου, σε δήλωσή του.

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM