Fast & Furious: Στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί το blockbuster «F9»

Fast & Furious: Στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών θα προβληθεί το blockbuster «F9» Facebook Twitter
0

Το «F9», η τελευταία ταινία του κινηματογραφικού franchise «Fast & Furious» θα προβληθεί στις Κάννες, πριν κυκλοφορήσει στη Γαλλία. 

Variety, Deadline και άλλα ξένα μέσα επιβεβαίωσαν πως το «F9» είναι η μεγάλη εισπρακτική επιτυχία που θα κάνει πρεμιέρα στη διάρκεια του 74ου Κινηματογραφικού Φεστιβάλ των Καννών πριν την κυκλοφορία της στη Γαλλία. 

Πρόσφατα ο Τιερί Φρεμώ, σκηνοθέτης και διευθυντής της διοργάνωσης, είπε στο Variety πως ένα blockbuster θα προβληθεί στο ετήσιο φεστιβάλ. 

«Πρώτα- πρώτα, έχουμε δει μερικές όμορφες αμερικανικές ταινίες και η επιλογή θα το αντικατοπτρίζει αυτό», είπε. «Όταν τα στούντιο προτείνουν ταινίες, οι συζητήσεις είναι παραγωγικές. Ένα έκανε μόλις μια καταπληκτική προσφορά- ένα πλανητικό blockbuster που θα ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες», πρόσθεσε ο ίδιος, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τότε την ταινία. 

Τώρα, το «F9» θα κάνει πρεμιέρα στις Κάννες πριν κυκλοφορήσει στη Γαλλία στις 14 Ιουλίου. Στα τέλη Μαΐου, η ταινία έκανε ντεμπούτο σε οκτώ αγορές, αποφέροντας συνολικά κέρδη 162.4 εκατ. δολαρίων και σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση του παγκόσμιου box office πριν φτάσει στις ΗΠΑ στις 25 Ιουνίου.


Η ταινία «F9» θεωρείται η μεγαλύτερη πρεμιέρα από τότε που ξέσπασε η πανδημία, σημάδι πως οι κινηματογραφικές αίθουσες θα ανακάμψουν φέτος το καλοκαίρι μετά το μακρύ κλείσιμο λόγω της υγειονομικής κρίσης του κορωνοϊού.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Διεθνή / Υπόθεση Έπσταϊν: Νέες επικρίσεις για την απόκρυψη αρχείων - «Ο Τραμπ προσπαθεί να "πνίξει" το θέμα»

Ο Έπσταϊν κατηγορήθηκε ότι εκμεταλλεύτηκε σεξουαλικά περισσότερες από 1.000 γυναίκες, πολλές εκ των οποίων ήταν ανήλικες - Πέθανε στη φυλακή το 2019, πριν δικαστεί
THE LIFO TEAM
Ρωσία: Νέα κριτική στην Ευρώπη σχετικά με το σχέδιο για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία

Διεθνή / Η Ρωσία λέει πως η Ευρώπη δεν βοηθάει στο να επιτευχθεί ειρήνη στην Ουκρανία

«Είμαι βέβαιος ότι οι προτάσεις που οι Ευρωπαίοι και οι Ουκρανοί έχουν καταθέσει δεν βελτιώνουν το έγγραφο και δεν ενισχύουν τη δυνατότητα επίτευξης μακροπρόθεσμης ειρήνης», δήλωσε κορυφαίος σύμβουλος εξωτερικής πολιτικής του Πούτιν
THE LIFO TEAM
Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά–ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Διεθνή / Κέιτ Μίντλετον: Η χρονιά - ορόσημο που σηματοδότησε την επιστροφή της δύναμης και της αυτοπεποίθησής της

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκεται σε μια καθοριστική στιγμή, διαμορφώνοντας τη ζωή της ίδιας και του πρίγκιπα Ουίλιαμ, καθώς εγκαθίστανται σε νέο σπίτι και αναλαμβάνουν πιο κεντρικό ρόλο στη βασιλική οικογένεια
THE LIFO TEAM