Εύα Καϊλή: Τέθηκε εκτός ομάδας των Ευρωπαίων Σοσιαλιστών

Εύα Καϊλή: Την διέγραψαν και οι Ευρωσοσιαλιστές Facebook Twitter
Φωτ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI
0

Να αναστείλει την ιδιότητα της ευρωβουλευτού Εύα Καϊλή ως μέλους της Ομάδας S&D αποφάσισε η ομάδα των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

Νωρίτερα, οι Ευρωπαίοι Σοσιαλιστές, με αφορμή τα δημοσιεύματα για τη σύλληψη της ευρωβουλευτού για σκάνδαλο διαφθοράς, δήλωσαν συγκλονισμένοι από τους ισχυρισμούς περί διαφθοράς στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα.

«Είμαστε συγκλονισμένοι από τους ισχυρισμούς περί διαφθοράς στα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα. Η Ομάδα S&D έχει μηδενική ανοχή στη διαφθορά. Είμαστε οι πρώτοι που υποστηρίζουμε μια ενδελεχή έρευνα και πλήρη αποκάλυψη. Θα συνεργαστούμε πλήρως με όλες τις ερευνητικές αρχές. Σε αυτό το πνεύμα, δεν θα σχολιάσουμε δημοσίως τις εν εξελίξει δικαστικές διαδικασίες», ανέφερε η ανακοίνωση.

«Δεδομένης της σοβαρότητας των ισχυρισμών, έως ότου οι αρμόδιες αρχές παράσχουν σχετικές πληροφορίες και διευκρινίσεις, ζητάμε την αναστολή των εργασιών επί οποιωνδήποτε φακέλων και ψηφοφοριών στην ολομέλεια σχετικά με τα κράτη του Κόλπου, ιδίως όσον αφορά την απελευθέρωση των θεωρήσεων και τις προγραμματισμένες επισκέψεις», προσθέτει.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ