«Έτσι είναι το πρόσωπό μου»: Ο Μπεν Άφλεκ εξηγεί γιατί δείχνει σαν να βαριέται

Μπεν Άφλεκ Facebook Twitter
0

Σχεδόν δύο μήνες έχουν περάσει από την τελετή απονομής των Grammy και ακόμη αποτελεί αντικείμενο συζήτησης αν ο Μπεν Άφλεκ βαριόταν εκείνη τη βραδιά. 

Η έκφραση που είχε ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των μουσικών βραβείων έγινε viral και αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για meme. Τώρα, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Τζίμι Κίμελ, ο Μπεν Άφλεκ εξήγησε ότι πρόκειται για συχνή παρεξήγηση. 

Στην αρχή της εκπομπής, ο Τζίμι Κίμελ αναφέρθηκε στο χριστουγεννιάτικο πάρτι που έκαναν ο Μπεν Άφλεκ και η Τζένιφερ Λόπεζ, στο οποίο είχε προσκληθεί ο παρουσιαστής. «Δεν φαινόσουν το ίδιο ενθουσιασμένος με τους υπόλοιπους», σχολίασε ο Κίμελ. 

«Αυτή είναι μια συχνή παρεξήγηση για εμένα», απάντησε γελώντας ο Άφλεκ. «Η παγωμένη έκφραση του προσώπου μου μοιάζει δυστυχισμένη», συμπλήρωσε και για να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του έδειξε ποια είναι η έκφραση του προσώπου του όταν είναι χαρούμενος ή διασκεδάζει. Μόνο που το πρόσωπό του έμοιαζε με ανθρώπου που δεν περνά καμιά ευχάριστη σκέψη από το μυαλό του. 

«Έτσι με έφτιαξε ο Θεός. Δεν χρειάζεται να με τιμωρείτε για αυτό», συμπλήρωσε ο Μπεν Άφλεκ, γελώντας.  

Μπεν Άφλεκ: Πέρασα καλά στα Grammy 

Πριν από λίγες ημέρες, σε συνέντευξη στο Hollywood Reporter, ο Μπεν Άφλεκ επέμεινε ότι πέρασε καλά στα Grammy, ενώ αποκάλυψε τι είπε στην Τζένιφερ Λόπεζ, σε ένα στιγμιότυπο που «έπιασε» η κάμερα και σχολιάστηκε. 

«Πέρασα καλά στα Grammy. Η σύζυγός μου θα πήγαινε και σκέφτηκα “Θα έχει καλή μουσική, μπορεί να είναι διασκεδαστικό», δήλωσε αρχικά ο Μπεν Άφλεκ σε εκείνη τη συνέντευξη. 

«Είδα τον Τρεβορ Νόα (τον παρουσιαστή της τελετής) να πλησιάζει και σκέφτηκα “Ω, Θεέ μου”. Ήμασταν στο πλάνο αλλά δεν ήξερα ότι γύριζαν. Στράφηκα προς το μέρος της και είπα “Μόλις αρχίσουν να γυρίζουν, θα απομακρυνθώ και θα σε αφήσω να κάθεσαι δίπλα στον Τρέβορ”. Μου απάντησε: “Το καλό που σου θέλω να μην φύγεις”. Αυτό είναι θέμα μεταξύ συζύγων», συμπλήρωσε ο Μπεν Άφλεκ, περιγράφοντας τον διάλογο που είχε με την σύζυγό του. 

«Έχω πάει σε εκδηλώσεις και έχω τσαντιστεί. Έχω πάει και έχω βαρεθεί. Έχω πάει σε απονομές βραβείων και ήμουν μεθυσμένος, ένα σωρό. Ούτε μια φορά δεν είπε κάποιος ότι είμαι μεθυσμένος. Αλλά στα Grammy είπαν “είναι μεθυσμένος” και σκέφτηκα αυτό είναι ενδιαφέρον», συμπλήρωσε, αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο ίδιος έχει μιλήσει δημόσια για τον εθισμό του στο αλκοόλ. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον «πέρασε» η ΕΕ: Προβλέπει αποκατάσταση 20% έως το τέλος της δεκαετίας

Περιβάλλον / Νόμο – ορόσημο για το περιβάλλον ψήφισε η ΕΕ για αποκατάσταση του 20% της γης και της θάλασσας μέχρι το 2030

Φύτευση δέντρων, ενίσχυση του πληθυσμού των μελισσών και προστασία των θαλασσών - Τι προβλέπει ο νόμος - Γιατί ξέσπασε πολιτική θύελλα στην Αυστρία
NEWSROOM
Ο Μπάιντεν θα ανακοινώσει προστασία από την απέλαση και άδειες εργασίας για συζύγους Αμερικανών πολιτών

Διεθνή / Ο Μπάιντεν νομιμοποιεί τους μετανάστες συζύγους Αμερικανών πολιτών

Ο Λευκός Οίκος πιστεύει ότι περισσότεροι από 500.000 σύζυγοι Αμερικανών πολιτών θα επωφεληθούν, αλλά και επιπλέον 50.000 νέοι κάτω των 21 ετών των οποίων ο γονέας είναι παντρεμένος με Αμερικανό πολίτη
NEWSROOM